- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
adam002 #14548 üzenetére
Azért levelezésre, netezésre is használná!
A lányok iskolájában létrehozta egy google levelező csoportot, és állandóan fossák az üzeneteket. Szinte óránként jön 5, azokat nézegetné, hogy ne lökjön ki a gép elől engem. Meg TV műsor, receptek, meg ilyen női dolgok. Akkor meg is rendelem a webshopból, most lesz a házassági felfordulónk, és meglepem vele. Remélem örülni fog neki!
Most az én régi Nokia 6300-ásomat használja, de láttam a múltkor is, hogy a Media Markt katalógusában nézegette a Galaxy ace-t...
-
-
Dzsana
senior tag
válasz
adam002 #14542 üzenetére
Köszönöm, ilyen gondolataim vannak nekem is, megerősítettél benne. Csak elbizonytalanított az, hogy a legtöbb helyen egyből a Tipo-t írták, hogy az mennyivel jobb. Ezeket biztos olyan fiatalok írhatták, akik a telefonon lógnak napi 5-6 órát. Az asszony csak dolgozna vele napközben, kvázi telefonál, és max. itthon wifiről netezget max. 1 órát, de azt is ilyen alapszinten. Megkeres egy receptet, stb. Jól van, akkor jó lesz ez a mini 2. A T-mobilnál dominóban nem is vészes, 26 e Ft az ára. Vagy T-mobilos jó, mert olyan a céges előfizu, vagy független, de azok meg drágábbak sokkal.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
adam002 #14529 üzenetére
Jó hát ott mondom, a 256 RAM miatt alapból nem vettem volna, na meg az olcsódroid (én kifejezésemben a legolcsóbb androidos telefonok egyike) Ez már egy rendes középkategóriás telefon, nem mondom hogy hibátlan, de az újabb széria, mint pl. az enyém, azzal már nincsenek fennakadó hibák
Első szériába azért még voltak..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
adam002 #14519 üzenetére
2 napot szoktam vele kihúzni.
50%-on van most kereken, amit ma csináltam vele:
Kijelzőhasználat: 1 óra 15 perc
Return to Castle Wolfenstein játék: 1 óra
Hanghívás: 0.5 óra
Opera Mobile: 12 perc
Temple Run 2: 7 percJáték az szívja, de nettel simán elmegy, meg zenehallgatással bőven 2 napot. Csak hát játszom, és eléggé hardverigényes a Wolfenstein is
-
edem96
senior tag
válasz
adam002 #14519 üzenetére
Szerintem ezt a topikjába tudakold meg. Amúgy használat függő, nekem pl. az 5800-ám van, hogy egy fél nep alatt lenyúzom az akkut, ha épp Apunál van akkor 1 hetet simán bírt.
Az Advance valahogy nagyon Samsungos, mindegyik ugyanúgy néz ki csak épp kisebb, vagy nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest