- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Nem megy valaki Svájcba mostanság? Ott csak 115 a Compact
-
pit stop
addikt
Azt hiszem még nem volt így CES és MWC közelében -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8134 üzenetére
Ideális munkatelefon - nem játszunk, dolgozunk! Egyébként sima user error
-
pit stop
addikt
Új bestbuy áras készülék: [link]
Szerintem meg kéne érte rohanni Vodát, mint nemrég Edigitalt
Azt hittem már rég nem kapható -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8098 üzenetére
Azért nem csak BB tudja elszámolni magát kereslettel. Lg is ötször akkora eladást várt csúcstól hír szerint, mint ami lett
-
pit stop
addikt
Media Marktban van valami készülékbiztosításos dolog vagy ehhez hasonló, vagy csak szolgáltatóknál?
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8054 üzenetére
Így van, boltba ha bemész és terméken van 10 ár kötelesek a legkisebbért odaadni (persze ha nem te akcióztad be
)
-
pit stop
addikt
Hol van az a topik, ahol mobillal készült képeket raknak fel? Egyszerűen nem találom...
-
pit stop
addikt
válasz
maggi1886076 #7994 üzenetére
Mekkora mákotok van, gratu
-
pit stop
addikt
Anyatopikban az oszt tanácsot aki ROM/RAMot mixeli
Nem lett semmi javaslatból, hogy oda is legyen valami poszt vagy korlátozás? -
pit stop
addikt
Én CES-t várom, hátha jön valami csoda
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #7826 üzenetére
Többféle ferraris tokot láttam már, de mondjuk már régen néztem
-
pit stop
addikt
Schumi mit csinált
-
pit stop
addikt
Minden offolónak boldog ünnepeket!
-
pit stop
addikt
Bocs mobilról vagyok, de láttátok? http://m.index.hu/tech/cellanaplo/2013/12/21/miert_szarnyal_a_blackberry_4_4_milliard_dollaros_veszteseg_utan/
Alsó kategória szerintem nem a nyerő út, főleg kisebb nyereség miatt is de majd eldől. -
pit stop
addikt
válasz
Remekelek28 #7628 üzenetére
A lényeg, hogy 50 ezer forint alatt vagy feletti az összeg. 50 alatt sajnos a mostani szabályváltoztatások miatt szinte semmi retorzió nem éri (lásd benzinkutas lopások). 50 felett viszont ahogy írták simán lehet pénzbírság/letöltendő, és/vagy egy hosszabb felfüggesztett - ha pedig nem piti és van valami a nevén akkor azon keresztül hozzád el kell jusson pénz. De ha nincs megegyezés és végig jogi út lesz - akkor hosszú procedúrára kell sajnos számítani.
(#7634) w333: De itthon sajnos előbb veszik meg ezt, mint a bevallott kilométerest, holott már az se egészséges, ha ilyen korú autóban ennyi lenne. Volt egy idő, amikor sűrűbben cseréltünk használt autókat, nem egyszer próbáltak összelegózottat ránk dumálni
-
pit stop
addikt
Ebben fele annyi van - írja is, hogy márkakereskedés, ott könnyen megy óraállítás
Egyetlen belső képből látszik, hogy használva volt autó... De benntről legalább csak egy kép van, a többi nagyon művészi, az utolsó meg viszi a pálmát kocsihoz kapcsolódóan -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #7585 üzenetére
Végül csak az lett?
Majd írd meg élményeket -
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #7465 üzenetére
Az jogos. Ugyanakkor szintén az van, amit te is írtál... Jó lenne legalább valami pénzt kiszedni belőle - mondjuk dvd olvasó/író árát újhoz...
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #7453 üzenetére
Én is most akarom eladni régi gépünket, de az még ennél is gyengébb - akkor próbálkozni se nagyon lesz érdemes
Inkább alkatrésznek?
Cserére mi i5 Intelt vettünk -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #7372 üzenetére
Aki szeret mókolgatni, annak jó lehet Z10 szerintem. Ereje megvan hozzá, ráfordítással meg szinte összes appot át lehet rá heggeszteni. Viber sincs, és valaki unalomból azt is megoldotta pl., de sok mást is láttam ahogy mostanság utánanéztem. Ezért is mondtam előbb.
Akksiban legutolsó frissítés óta úgy olvastam jól teljesít (jóval átlag felett) (mondjuk q5-10 végképp kimagasló okostelefonhoz képest).
Újraindulások emberenként változó, de azt már nemtudom hogy s miért.
Egyébként mellette szól, hogy T-nél függetlenül adják nagy részüket.Én is nagyon gondolkodom rajta, csak ahhoz okosórát nem kellett volna megvenni - mert az meg nemnagyon fut vele, így hiába olcsó, melyik ujjamat harapjam...
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #7340 üzenetére
Én BB Z10-et mondanám, de az is 69. Az nagyon best buy így. De használtan megkapod annyiért amennyi a keret. (Ezek persze akkor érvényesek, ha vágynál valami nagyon újra
)
Használtan hirtelen én HTC-ből semmi értelmeset nem láttam, Xperia T, Ion, SP; Samsung S3, Note, Ativ S; Lumia 820. LG-től amit te is írtál.Ebből én Z10, SP, vagy egyik WP-t mondanám sorrendben.
-
pit stop
addikt
W volt közeli ismerősömnek, tényleg már használható kategória. Viszont Vodás nemnagyon van, de azért körbenéztem pár más használt készüléket is - meg talán van egy W is
Ismerősnek nem volt gondja vele, csak miután úszott Dunába akkor - azután néha nem volt kiszámítható működése -
pit stop
addikt
Véleményt kérnék: Vodafone smart mini vagy Samsung Galaxy mini 2?
Tudom hogy inkább egyiket se, de istenért nem akar 30-ért többet adni okostelóért ember. Vagy vodás használtan valami? HTC-k tetszenek neki ezért Sensation-t mondta w333 kolléga, de én annyiért nem láttam értelmeset
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #7231 üzenetére
Ami a világ másik részén bevált, azt nállunk pont ezért nem lehet alkalmazni. Itt már annyira ráálttak sokan az ügyes értelmezésre, hogy egyszerűen nem működik jónéhány dolog.
Nyugati vezetőről személyes példám van, aki volt itt és kérdezte, hogy csalás elleni osztály egy része mit csinál - nem érti... -
pit stop
addikt
Az Apple-nek mióta van egyszerre két terméke a piacon - évszámra?
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #6936 üzenetére
Próbáld ki több játékban is - van amelyikben optimalizálják rá, van amelyikben nem; és ez sokat számít. Nekem Colin Mcrae nagyon bejött - azt élvezet volt vezetni (pedálal, ellensúlyos rezgő kormánnyal) (és billel nekem elég tré volt), viszont pl. Trackmania-t katasztrófa volt kormánnyal vezetni.
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #6934 üzenetére
Nyilván droid mellett minden megoldható csak tudás és lelkesedés kérdése szinte. De nemtudom mekkora tömeg áll mögötte, itt sikerként jött le hír, máshol kudarcként. Meg amíg nem esik nagyobbat az ára és támogatása nem lesz szélesebb szűk rétegnél lesz csak (bár utóbbit ha jól hallottam azért már orvosolták modderek).
Hajlított kijelző és épkézláb dizájn biztos dob majd rajta ha itt lesz ideje. -
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #6931 üzenetére
Egyik Smartwatchon se droid van. A Samsungon tényleg az van, de korlátozottan tudsz rá telepíteni, amit direkt arra írtak - kb. 100 program; mást nem enged felrakni (innentől kezdve meg kb. ugyanaz ilyen szemponból, mint SW), csak kétszer annyiért
-
pit stop
addikt
válasz
maggi1886076 #6928 üzenetére
Gyárilag egyik sem (samsung, sony - másról nagyon nemtudok ami nagyon "elterjedt" lenne). Esetleg ha írnak rá programot, akkor tudni fogja
-
pit stop
addikt
válasz
maggi1886076 #6925 üzenetére
Dokumentumot nem tudsz rajta olvasni, viszont e-mailt és sms-t igen
Smartwatch1-nek mondjuk ehhez kicsit kicsi ehhez kijelzője, de én is tervezem ezt kihasználni. Ha mailbe elküldöd magadnak ugyanott vagy.(#6926) batai15 : Az király. Nekem is volt több is, csak mindegyik egyszer csak úgy döntött behal, és javíthatatlan
Ezért ódzkodom újra venni - pedig Logitech volt mind, és az már nem is olcsó.
-
pit stop
addikt
Direkt van egyre több hülye topikokban vagy véletlen? Nem itt lévőkre értem persze
-
pit stop
addikt
Már régen volt Cod:
"Olvastam, hogy a kamerája nem elég szuper ennek az ACE 3nak. Nem akarok profi képeket, de azért normálisakat. A családi albumba ezzel csinálnék fotókat, videót is." -
pit stop
addikt
Más téma:
Találjátok ki melyik gyártó készülékéről másoltam:
"Egy kül. vesz részt, ahol földbe rejtett kin kell. megk. Ba. vagy jo.moz.ny meg a 4-es, illetve a 6-os gombot, előrefelé ás. az 5-ös go., lefelé ás. a 8-as go. Óva. a tüzektől, gy. ma. sz., és jusson el a célhoz, mielőtt egé. áll. le nem null."
Próbáltam értelmezni de feladtam(#6669) batai15: +1
-
pit stop
addikt
Asztali gépekhez itt van aki ért jobban? Vagy tud olyat mondani aki ért és segítőkész? Privátban is jó, de vételt egyedül nem vállalnám be
-
pit stop
addikt
válasz
Keeperv85 #6394 üzenetére
Zárszerkezettel nyugodtabb lennék, főleg ha kinyitódik amikor nem kéne és én leszek persze hibás. Régi kagylótelefonokban is elfáradt rugó egy idő után, de zsanérok kétségtelenül masszívak itt.
( #6396 ) Tim82: Ez se teljesen új sajnos és még típusát se találtam meg de próbálom megnézni - mivel szinte csak benn van használva nem tudtam úgy áttanulmányozni (meg fejjel lefelé esetleg kinyílik nekem
)
-
pit stop
addikt
Laptopnál mi értelme van kispórolni azt a fület ami összezárja, ha becsukom?
Ha már gépes témaMost kaptam cégtől ThinkPadet, de nem értem a logikát
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #6329 üzenetére
Sajnos ismertségi kör túl sokat számít, de jogilag most már jobban megvédheted magad. Egy ideig volt, hogy bármit tettél betörőnek volt igaza. Most már nagyságrendi arányokkal védekezhetsz: Ha pitét kirakod ablakba és ellopja akkor futtába nem lőheted le mert az nem arányos, de elemelés közbe rácsapsz kalapáccsal kezére az jogos és lehet arányos
-
pit stop
addikt
(#37361) Švejk: Vannak akik szerint Sense megfizethetetlen
- minden másra ott a Mastercard -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #6320 üzenetére
Ön és közveszély okozás simán
Első eset egyértelmű, másodikra meg érthető ha tűz van nálad és jön tűzoltó segíteni, de kitöri a nyakát miközben futna hozzád.. -
pit stop
addikt
válasz
Cyberpunk #6307 üzenetére
Alap szituációt kifejthetnéd
Nincs sok időm mostanában, így kicsit le vagyok maradvaAzt hogy megvédd magad és értékeid szerintem teljesen jogos, közben azért figyelni kéne arra, hogy ha nem muszáj akkor azért másikat ne öld meg. Ha nem ölted meg és valóban súlyos, akkor lesz azzal neki elég gondja.
Persze hirtelen felindulásból, meg vérmérsékletből sok minden jön - amit nem is nagyon lehet mindig tudni. -
pit stop
addikt
Aki kínaiba otthon van ajánljon egyet anyatopikban:
http://mobilarena.hu/tema/melyik_okostelefont_vegyem_olvasd_el_az_1_hozzaszo/hsz_37255-37255.html (bocs telefonról)Egyébként HP szerintem rettenetesen illúzióromboló.
-
pit stop
addikt
Nemrég csaj ismerősöm kezéből vették ki i5-öt metrón - úgy ahogy abban a videóban terjedt fél éve kb.
Körbe kell fogni telefont, vagy - szégyen de - ne használd utcánFull irányítható headsetet ezért szeretem, mert telefont nem kell elővenni; vagy olcsóbb okosóráknak is így van értelme szvsz.
-
pit stop
addikt
BBM-et használja még valaki?
-
pit stop
addikt
De ha mindannyian inkább csak kiléptek onnan, akkor még inkább fölénybe kerülnek [Tudjukkik]
Lehet csak én szoktam előbbi csoporthoz hozzá, de mostanában szerintem nagyobb gond, hogy olyanok osztogatnak okosságokat, akik tudatlanok összehasonlításban de még lelkesek is hozzá. -
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #5349 üzenetére
De a közösség elpártolása várható, csak ezt akartam jelezni.
Más: BB-nek lökést adhat kanadai megállapodás
Humarc: Pont link miatt lehetnek talán még olcsóbbak is majd
Egyébként aki felsőkategóriás telefont akar venni, annak szerintem most érdemes G2-be beruházni, mert van egy olyan érzésem hogy felfele fog elindulni ára. -
pit stop
addikt
Bkrisz9-nek: [link]
Kali: Nyilván nem csak negatív oldala van - ahogy ezt itt beszéltük is. Ugyanakkor én csak a nagy közösség említésére reagáltam - hogy ha ezt valóban végigviszik, akkor azok egy kisebb (vagy inkább nagyobb) része át fog pártolni máshova. Így nem említeném meg jövőben erős szempontként -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #5201 üzenetére
Ha az üzleti szektor kéne nekik, akkor szimplán megvennék BB-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest