- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #9840 üzenetére
Nem benchmark huszár vagyok nagyon messze állok tőle, de a s400 ebben az árban már igen csak elterjed, és jobban teljesít (a többség), mint a 6589 az más kérdés, hogy ma már ez az alsó közép kategóriás hardver is elfuttat elég sok mindent elég szépen. Nem a telefont fikázom, de azt el lehet fogadni, hogy nem hazánkba találták ki, és amíg másutt jóval kevesebbe kerül, addig itthon helyi garancia hiányában nem igen állja meg a helyét.
De ez az én véleményem, nem kell ezért megkövezni.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #9728 üzenetére
1000 éve használom mióta megjelent még anno kb. 3 éve Defy -re
(Wajkiui)Igen szerintem is a legjobb / legszebb és a leglogikusabban + kényelmi funkciókkal összerakott rom, sokkal jobban szeretem mint a CM vonalat
Olyan telefonom nem nagyon volt még amire ne raktam volna fel, sőt általában olyan telefont vásárolok amihez tuti van MiUi Rom
-
w333
félisten
válasz
batai15 #9658 üzenetére
Ááá az már undorítóan nagy ... nincs kényelmes fogása, mi van akkor ha buszon valaki hívja ? 1 kézzel fel tudja venni, vagy megkockáztatja azt hogy vagy kiesik a kezéből, vagy két kézzel felveszi, és ha a búsz közben befékez ?
Moziban farmer nadrágban hogy ül le, vagy egész film alatt fogja a kezében
Túl sok nekem ez a kényelmetlenség
(#9659) Picike8
Ennyi ... grat. az új telefonhoz !
-
válasz
batai15 #7668 üzenetére
véletlenül olvastam vissza, illetve kerestem valamit, és csak most vettem észre ezt...
nem véletlenül volt nálam is képbe a lumia 1520 megvétele, de csak ez a típus, hiszen hardveresen és akkumulátoros üzemidőben is okés, de attól még a többi wp telefon nincs rendben, legalábbis akkumulátoros üzemidőben.
végül túl nagynak bizonyult és iphone 5s lett az s4 utódja, de tényleg csak a méret miatt nem a lumia 1520 lett. -
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #9517 üzenetére
Az iPhone 4 óta mindig rebesgetik, hogy na majd most nem lesz oldalkeret, stb. Érdemes megnézni a korábbi évek Apple-formaterveit (fan-artokat) Google-képek
Pl. ez egy 2011-es cikk. 3 éves. És a kép meglehetősen hasonlít az általad linkelthez.
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #9507 üzenetére
Az ilyenek miatt nem olvasok google play értékelést. Najó, ez vicces. De a legjobb a bojler eladó volt.
@HuMarc
Nekem volt Extreme graphics2-es gépem sokáig, valszleg 512RAMmal, és hát soha többé. Borzalmas volt. Mortyr elment, Mesterlövész 800x600-ban elment (30FPS körül), Mortyr 2 800x600-ban akadt mint az állat(1-2FPS). Meg túlhevült és szétesett a kép. Quake 3 640x480 16biten elment valahogy...
Azon kajakra elmegy a torchlight? Tuti? Ráadásul asszem csak DX8.1-et támogat a cucc.Nekem EG2 után áldás volt a 4200ti geforce.
Laptoppól a legegzotikusabb GPU eddig egy SIS volt amit használtam. Maxpaynet vitte 1024x768-ba, nagyon mást se.
Mostani gépemben az integrált vezérlő GMA4500, de nem használom, egyszer megnéztem megy-e.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #9477 üzenetére
Azért mondtam, hogy veszek kontrollert, és nagyobb monitort, és ágyból tolok majd 1-2 gamet
Na hazamegyek összerakom a gépeket, és feltolom Hardverapróra. (FX6300, 6GB RAM, HD7850, ASRock 970-es lap, 1TB vinyó, régi gépház, stb) Nekem meg lesz egy nagyobb monitor, és gamepad
-
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #9198 üzenetére
Ha van jailbreak, akkor iPhonon 1000-szer jobb a warez. Nincsenek Kispisti által szarrámoddolt APK-k, nincs 600 féle verzió a hardverekhez, nincs dugig vírussal...
Letöltöd felrakod működik.
Droidon meg letöltöd, felrakod káromkodsz, letöltesz még 6-ot és kapsz 2 vírust meg idegfaszt, és 2 nap kínlódás után talán még el is indul az, ami még 2011-ben töltöttél le havernak a GT540-re, de megtaláltad -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #9097 üzenetére
Minek tenném? Ártott nekem?
Véleményed lehet róla azért, nem tiltott, és én nem sértődök meg ilyeneken. És neked sem kéne, mert egy eszközről beszélünk, nem rád tettem megjegyzést, nem téged szidtalak, hanem az eszközről mondtam el azt, ami nekem nem tetszik benne. Ha meg erre besértődsz, az fura, mert tudtommal rád semmilyen megjegyzést sem tettem, és a negatív kritika is kritika. Vagy rosszat nem mondhatok róla?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #9091 üzenetére
Mit akartam bemesélni, mond már el. Tettem egy megjegyzést a telefonra, hogy a felület siralmas. Ezzel mit akartam neked bemagyarázni? Szerintem semmit. Mondtam is utána, hogy ez az én véleményem. Bemagyaráztam én bármit is?
a wp felület igaz nem ios,ez tény.de jobb mint a droid
Ez is a Te véleményed, elfogadom. te miért nem tudod az enyémet?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #9089 üzenetére
Nem, de annyira kiszámítható vagy.
(nem félreérteni, nincs semmi bajom) Nem azért írom, de míg a HOX volt, addig az volt a király. Mikor a Nexus, akkor az. Most hogy a 820, ezért az. Jó telefon elismerem, de nem mindenkinek. Fáj, hogy nem tetszik a felület? Pedig ez az én véleményem, és ez semmi hatására nem fog változni. Ezt el kell fogadni, nem rugózni rajta.
És nem a használhatóság volt a lényeg, hanem az, hogy nem tetszik.
-
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #8753 üzenetére
N95 marad, örökre.
S5570i-vel nem lehet telefonálni. Sok szériahibás... lemegy hálózatról és csak akkor mászik vissza ha kezdeményezel, vagy leginkább ha rebootolsz...Meg egyébként sem bíznám rá magam. Régen azt mondtam hogy min Ace2 kéne hogy SIM-et rakjak droidba, haver tartós használata után kiderült hogy az is kevés. De SGS-be tuti belekerül ha lesz egyáltalán valamikor.
N900-on meg gáz van, csak gyári OS megy...
(#8752) Ed3r_X_: az már sokkal komolyabb cuccokkal kialakult. Pl SmartQ T20 4.2.1-es droiddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest