- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Cyberpunk #18065 üzenetére
Dehogynem...érv. Mert igen elgondolkodtam hogy ha lenne pénzem mit vennék, és nem szifont.se otg , videót konvertálni kell stb. Sőt a g2 se cserélném szifonra mert i5 sokkal kevesebbet tud mint a g2. talán ott is a kamera ami jobb.Árba meg jóval fölötte van használtan.
SZóval ne dobálózz a szavakkal ha nem tudod mikor kell használni.
Ha te azt mondod szar a telefon mert egy s5 meg eszi. Mibe is? akkor én meg az mondom sok droidos telefon meg a szifont eszi meg.. mégis az az isten. -
batai15
félisten
válasz
Cyberpunk #18063 üzenetére
Nehogy már fanboyság legyen mert valami szerintem baszott jó és vannak benne értelmes dolgok... Keveritek a szezont a mert nektek már minden fanboyság ha valamire azt mondja jó az ember. De pl ott a kedvenc szifonod azzal mi van? mennyiért adják és mit tud? kevesebbet. se Irda , se otg nincs benne. egyedül kamera. Na akkor az se csúcs telefon...
szóval jó lenne ezt a fanboy szöveget elfelejteni már.
Fanboy tudod ki? jooker82 volt, vagy mrlujoak pl. -
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #16356 üzenetére
Persze nem rossz az sem, csak ugye drága !
Nekem pl. a T -nél jelenleg 1 telefon sem jön be, de jó lenne egy Moto Maxx !
Szerk.
LOLeeerrr ma keresték páromat telefonon a T -től hogy van 48 pont és kaphat ingyen telefont, mondom neki oké nekem 600 pontom volt mégsem adtak semmit, gondolom mert kb. 2 hét múlva lejár a hűség emiatt keresik, de amíg egy L635 náluk 61k -ba kerül más boltokban pedig függetlenül 40k ettől jobb ajánlattal kell hogy jöjjenek, már alig várom hogy hívjanak ... szét szívom a vérét az ügyintézőnek, nagyon várom a hívást szeretném őket még ha nem is érek el semmit de egy kicsit kioktatni !
-
HuMarc
veterán
válasz
Cyberpunk #15292 üzenetére
PS4 egyértelműen. Bár nem fenyeget a veszély, hogy kapjak egyet, de mindenképpen azt választanám. Bár az is igaz, hogy én mindenképpen várnék még, legalább a második generáció kijöveteléig, meg addig, amíg nem tudom majd megszámolni egy kezemen, hogy hány cím miatt érdemes XONE-t/PS4-et venni. Mert most az a helyzet, hogy XONE-on három-négy játék van, ami miatt érdemes lehet megvenni (pl. Forza Motorsport 5 és Ryse esetleg Dead Rising 3), PS4-en meg 5-6 (pl. inFamous, Killzone, Driveclub)
Én a nyáron vettem PS3-at, most már 4 - 5000 Ft-ért is megkaphatóak (vagy még olcsóbbak) az előző generáció AAA-s címeit. És PS3-as jó játékból szvsz több van, mint amennyi játék most összesen van PS4-re (exkluzív címeket nézve).
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #15213 üzenetére
Jó választás volt, kb ugyanez a véleményem ezekről. Igaz, színben az aranyat választottam volna ( de azt itt ledzsipszisezték
) , a fekete is szép.
Passportot kihagytad a cikkből
most olvastam a the verge cikkét, nem kényelmes használni, mily meglepő
abszolút kétkezes telefon de ezt tudtuk eddig is. (viszont nem hajlik
)
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #15096 üzenetére
Jah vagyis azok kb. 40-50k között mozognak, de az a vicces hogy első generációs 1156 lapos i3 gépeket 70-80k -ért árulnak ...
(#15097) Ed3r_X_
Na pont ezt akartam volna elkerülni
És esetleg i3 helyett nem érné meg jobban az X4 955/965 -t venniEz ... Link szerintem nagyon reális, csak rég nem lépett be !
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #15090 üzenetére
Milyen processzort vegyek topikban is erről megy a diskurzus. Jön egy srác, lassú a szülei gépe. Többiek biztatják, nagyobb proci 775-be, több RAM, etc.
De nem lenne értelmesebb egy s1155-ös konfigot összerakni? 17-18 ezrest szán rá a srác, annyiból összenéztem neki egy H61-es lapot, egy G540-et, és 2GB DDR3-mas RAM-ot. Máris egy élhetőbb gépe lesz a szüleinek is, nem elavult valami, amit drága fejleszteni, és akkor is csak régi lesz. A másik meg az, hogy ha ez kijön 18 ezer körül, és esetleg eladja a mostani 775-ös belsejét, tud több RAM-ot rakni a gépbe akár, és fejlesztheti, +HDD, stb.
De nem, tolni kell neki, hogy vegyen procit, RAM-ot, meg SSD-t egy elavult gépbe, mert az lesz a jó.
-
HuMarc
veterán
válasz
Cyberpunk #15051 üzenetére
Hát, nekem a TLoU sok volt... Megvan, de csak a multit tolom, mert a single nekem túl félelmetes. Ha nem lennének zombik, csak egy potenciálisan halálos kór és a „gonoszok”, akik az apokalipszis során magukhoz ragadták a hatalmat, akkor nem lenne semmi bajom, de a zombi az nekem sok.
-
Picike8
aktív tag
válasz
Cyberpunk #15019 üzenetére
Hát pont ma esett csúnyán a kezemből Siphi (ejtsd: Szifi - a szifon), az 500 forintos tok tört csak el egy helyen, telefon sértetlen.
Akksis tokot szeretnék, de nagyon drágák.
Amúgy hál' istennek nem dobálom a telefonjaimat, szóval nem kell brutál tok. A Lifeproof is csak mert vízálló.
-
Picike8
aktív tag
válasz
Cyberpunk #15017 üzenetére
Nekem ugye fekete az i5-öm (a fehér nekem túl snassz belőle), és kaptam hozzá egy Lifeproof tokot, ami viszont fehér - el se tudod mennyire örültem, hogy egyszer egy kis vékony fekete telefonom lehet, egyszer meg egy kurvanagy fehér batár.
Nekem bejön az a pezsgőszín, néha egészen ezüstös. Az új szifonokból meg a feketék tetszenek, a fehérek Samsungosak.
-
Picike8
aktív tag
válasz
Cyberpunk #15010 üzenetére
Na ugyanabban a cipőben járunk.
Imádom ezt a telefont, eddigi legjobb, de ki akarok próbálni egy Moto X-et. De akkor ezt meg 2 nap után visszasírnám, annyira hihetetlenül fluid az egész iOS. Most kivételesen az eszemre hallgatok, és megmarad. Egyrészt azért, mert lusta vagyok Moto X-et keresni, másrészt ehhez van egy rakat kiegészítő, harmadrészt ha minden jól megy, akkor kapok egy Mac-et, ahhoz meg nagyon szifon dukálna. No meg a Handoff tuti király dolog.Majd ha gazdagabb leszek, akkor beújítok egy arany 5s-re talán, vagy ha találok majd egy kicsit rosszabb állapotú 6+-t, akkor azt.
-
Tim82
félisten
válasz
Cyberpunk #15008 üzenetére
Erről az "érlelődtem" szóról Palik László híres nyelvgazdagításai jutottak az eszembe. "XY az amerikai Top Gun pilótaiskolában képződött" - vagy 8 éve sütötte el valamelyik budapesti augusztus 20-ai Red Bull-verseny kommentátoraként. Csak azért, mert a gyöngy képződik a kagylóban, az embert meg képzik. Mondjuk az érlelt ember is fura lenne, persze a Hannibal sorozat óta bármi lehetséges.
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #15010 üzenetére
Annyira nagy probléma nem lesz ha megunod mert jó áron eltudod adni ... ez a garancia aktiválás hogyan működik ? mennyi időd van rá hogy beaktiváld ? mert ha semmi baja nincs a telefonnak akkor nem kell beaktiválni csak akkor ha előjön valami kis hiba ...
(#15013) Cyberpunk
Aha értem
(#15012) Tim82
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #15008 üzenetére
Hosszútávra mindenképp jó választás volt ... viszont iPhone 5 -hez képest mennyire előrelépés ? sebességben kb. ugyan az vagy nem ?
Én is kicsit döntésképtelen vagyok, Z3C jó lenne csak hát Sony, Xiaomi Mi4 brutálisan jó, esetleg Galaxy Alpha de az már túl drága, i6 4.7" kijelzővel tetszene de sajnos megfizethetetlen, Lumia 930 (csempe nem gyere be) és élőben nem annyira fogott meg ... jelenleg tényleg semmi jó telefon nincs, úgyhogy még várunk, valami csak majd jön ami igazi "bestbuy" lesz
Szerk.
A Lumia 630 mennyire jó telefon ? gyereket akár hogyan is próbálom de nem bírom róla lebeszélni ... tudom gyors meg minden csak a kijelző kicsit gáz, ilyen áron androidból kb. semmi nincs, jönnek mostanában valami új telefonok ?
ZTE Blade telefont váltana ... általános felhasználásra lenne, böngésző, youtube, facebook, játékok stb. szóval maradjon a L630 ? legalább én is ismerkednék kicsit jobb na WP rendszerrel
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #14149 üzenetére
Ez való igaz. Mai napig nem értem, mi kerül ezekben 200+ Mátyásba. Az előállítási költség a 25%-a se, körülbelül, a marketingre is számoljunk egy 25%-ot, és még mindig 100k. A többi 100 az a zsíros haszon szerintem..
Foxconn-nál meg marék rizsért összeszerelik napi 12 órában a munkások, nincs is itt baj
Az összes telefonra értettem most.
-
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #12403 üzenetére
Pont hogy a pentile bírja jobban a nagyobb kék miatt. Azért lett kitalálva, nem azért mert olyan szép...
Egyébként kerülni kell a statikus tartalmat. OK, állapotsávot eltünteted mint én. De mi a lóf@szt csinálsz egy galaxy nexuson? Nincs hardvergomb... bal szélen
Aztán meg ha videót nézel akkor is ott van ha nem kéne.És még hogy nem lehet nyerni asphalt 8-ban kupán nyereményt... képp
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest