Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #4988 üzenetére
Miket olvas az ember
Egyébként a többiek tuti cigányosnak mondanák nem nőcisnek amiben arany szín van
-
Tim82
félisten
válasz
#40993792 #4990 üzenetére
Ez az Index-cikk forrása. Itt rendőrségi jelentést említik meg forrásként. (Az érdekes kérdés, hogy hogyan szivárgott ki.)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kacsa lehet szerintem. Sok ilyen van manapság. Ennyire nem érteni hozzá
Csak feltűnik, hogy oda kell egy helyes tárgy
-
válasz
#40993792 #4990 üzenetére
bizony, a média szinte bármit feláldoz a hírérték oltárán...
nyilatkoztam anno az egyik nagy kereskedelmi csatorna hírműsorában, és bizony érdekesen akarták tálalni elsőre, meg a riporter is próbált ellenkező irányba terelni, és nem az jött volna le elsőre, amit én mondani szerettem volna, külön harcolni kellett, hogy az úgy nem okés, vagy sehogy, és végül megfelelően megoldották a dolgot.
ja, akkor még rendőr voltam.
amennyiben lefoglalásra kerül valami, és a rendőr nem ért hozzá, akkor nem mondja azt, hogy na akkor ezt most nem foglalja le, hanem megoldást keres rá, akár szakértő kirendelésével. -
Tim82
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #4982 üzenetére
Igen ebben igazad van
de ár/érték arányban ez volt a legjobb vétel, de 2 hónap után el is adtam gyorsan mert ez nagyon nem az én világom
különben Nexus 4 -et akartam már akkor is, csak T -nél nem lehet kapni, így Grand X IN után ez volt a legjobb választás !
Kb. 1 hét után már nagyon meg is utáltam az S3 LTE -t és bántam azt hogy nem egy HTC One X -t vettem, de különben végülis jól jártam, mert T-től akkor 98 Ezer Ft -ért vettem és 2 hónap után eladtam 97 -ért, és vettem a Nexus 4 -t 94 -ért !
-
w333
félisten
Tegnap voltam a Media M -ben és megpillantottam egy jó kis telefont ami egy Samsung Wave 3 volt, igazi fém + tényleg full prémium az egész telefon ! és megfordult a fejemben hogy a Samsung a drága csúcs telefonjait miért nem tudja így ilyen prémium anyagokkal legyártani ? ehelyett olcsó silány kopó gagyi műanyag, amit nem is értek hogy az emberek hogy tudják így megvenni ?
Szerk.
Ezt láttátok már ?
Samsung W2014
Quad SnapDragon 800 (2.3 ghz) / 2GB/RAM és 480x800 / 3.67" kijelző ?
Csak 700$ ? biztosan megéri ! kinyitható + nyomógomb Forever -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #4978 üzenetére
Nem, ment már privát
Csak azt hittem beugrik
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm
Blackmirror?
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #4975 üzenetére
Ja persze, live tile késik, van akinek gondja van vele van akinek nem.
Nekem meg mindegy mert úgy is csak üzenetet kapjam meg arra meg ott a chat beépítve. -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #4973 üzenetére
nem wpről van szó,hanem arról hogy engem androidon átrányít a facebook.
Amúgy a face nekem műxik is wp-alatt, de csak mutatóba van fenn, me nekem össze van kötve a telefon a facebookkal, így kb majdnem fölös is a faceapp. -
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #4969 üzenetére
Jól, de amugy tökre nem érdekel, mert jó az m. nekem is. azért mert a bömgésző át irányít egy az nem az én hibám, kettő meg elve a 0. a napi neteseknek lett kitalálva, nem akik van mondjuk 500-1gb.
és ezért nem fogok egy böngészőt cserélni mikor meg minden másban nagyon is jó.
Wp alatt meg eleve nem is használok nagyon facet , me jön az üzi, képet tok feltölteni, ott a kapcsolatok stb. -
fdisk
őstag
Látta már vki ezt az NFO-t?
No meg a release csapat neve sem semmi.
[link] -
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4946 üzenetére
Igen engem is a net érint én ha 5-10 percet dumálok havonta, már minden dolgomat interneten keresztül intézem.
Mondjuk a 3G/HSDPA lefedettségüket is fejleszthetnék.
LTE-ről nem is álmodok az elkövetkezendő jó 20 évben itt nálunk falún, de az EDGE az vicc. Persze melóhelyen, meg a városban van HSDPA, de azzal meg kivagyok segítve, ha a város határán kívűl 1 km-el megszűnik.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #4944 üzenetére
jaaa nagyon rendes tőlük hogy egy 8600-as csomaghoz adnak 2mátyáskirályos kedvezményt
Batai:lassan lesznek korlátlan díjcsomagok is,de ahogy nézem abban sem a T lesz a legkedvezőbb.
Engem a duma annyira nem is érdekelne,de jó lenne legalább 1gb net ezekhez a csomagokhoz,nem ilyen 500.. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4943 üzenetére
Erről beszéltem.
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #4938 üzenetére
Pedig az nagy szó mikor 1 éve 130 volt a gnex ott...
-
Blackmirror
őstag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4936 üzenetére
Így?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4934 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
Ez aztán a színvonalas nem részrehajló írás a javából, ráadásul címlapos.
[link]
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #4927 üzenetére
HTC-t akartam írni
Csak nagyon arra koncentráltam, hogy ne Samsungot írjak.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #4925 üzenetére
A Google megveszi egyszerre a BB-t és a Samsungot. De én Apple BB-t akaroook!
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #4924 üzenetére
A hírekbe csak most olvastam bele.
BB: A potenciális felvásárlók között szerepel a Cisco, Google, Intel, LG, Samsung és az SAP is, melyek ugyan más-más üzleti modellel rendelkeznek, de kamatoztatni tudnák a kanadai vállalat üzleti szegmenseket célzó szolgáltatásaitKugli lesz ebből én érzem,pedig a helyükben a htcre tenném félre a $-t.Bár remélem a htcvel nem kell ilyesmit olvasnom.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #4921 üzenetére
Akinek tudok, írok, csak én se mindig érek rá
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #4921 üzenetére
Tegnap vagy tegnapelőtt én is válaszoltam vagy két kérdésre, de már vagy 2 hónapja nem követem a topikot.
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #4920 üzenetére
Tudom,mondjuk a kotkodácsolós hsznél már szóltam neki én is hogy tovább ne...
De mostanában ő sem nagyon ír oda.Egyébként gyakrabban lehetne arra a topicra is ránézni,mert sok kérdésre nem kapnak választ ahogy láttam.
Mondjuk én sem vótam már ezer éve,de vannak nálam hozzáértőbbek is hálistennek -
quailstorm
nagyúr
válasz
Blackmirror #4914 üzenetére
roppant nevetséges de rontja a színvonalat
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #4911 üzenetére
A titkosmókust mostanában nem is látom.
De amúgy tudom miről beszélsz.Ed3r_X_:nem érted amit írtam
mindegy.ha a moderátor oda figyelne akkor máshogy lenne rögtön.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #4910 üzenetére
Nincs bajom a topikkal, de mikor próbálom terelni a népet, hogy jöjjenek át, és ilyen a válasz, hogy nem, azért sem, mert nem tetszik, akkor mit csináljak? Fújjak lufit? Ricsko is írhatta volna ide, neki se kellett volna oda. Az AMOLED viták is jöhettek volna ide. Az IPS viták is. De nem.
batai15: Írtál bármit is? Azt mondtad TS? Vagy én már nem tudom mi van itt.
-
batai15
félisten
nem igazán volt jelentkező a meetingre...
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Blackmirror #4910 üzenetére
Az szerintem 0 a mostaniakhoz képest. Ami casanova, jooker meg w333 levág mostanában, az nagyon komoly...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #4908 üzenetére
Semmi gond nincs, ha itt is kérdez, főleg mivel itt gyűlnek azok, akik sokszor tanácsot adnak, így talán jobban tudják, mint a kérdezők. De direkt nem ide ír, írnak, mert ez nem tetszik. Aztán majd megy a csodálkozás, ha jön a moderátor.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #4906 üzenetére
Én nem nagyon értem,ha leír vki itt dolgokat telefonról akkor azt ír,ha mást az engem nem zavar.
Egy off topicban nem mindegy?Nem értem miért zavarja hogy más mit ír,ez nem szakmai topic.Majd valaki nyit egyet ahol csak telefonokról megy a csevej.Remélem eccer felvilágosít hogy miért zavarja ha másról is szó van.Egyébként többnyire pont nem arról megy a téma hogy mit vettem a boltban vagy mi. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #4901 üzenetére
Inkább ide írta volna
De nálunk Nokia 1600 él még 2.5 év után is. Öcsém beleejtette a WC-be, ki se lett szárítva (radiátorra rá, aztán kész), mai napig semmi baja. Ennek meg már 2.5 éve.
Mi a tanulság? Jó nálunk a víz a WC-ben
-
mikersz1
senior tag
válasz
Blackmirror #4901 üzenetére
Vujity Tvrtkot-on besírtam. Ezt biztos a google segítségével írta le.
-
Blackmirror
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest