- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
péter007
senior tag
válasz
CoolBoy323 #20735 üzenetére
hát mindenkinek más tetszik, ez van
más ötlet 80 körül van vkinek?
molnarpeter: djuicenál vagyok számlás20al de nem akarok hűséget aláírni(most nincs)
meg ha ott vennék nyilván a keret is kisebb lenne mert nem kapom vissza az áfátarról nem is beszélve h nem is túl olcsó, pl az optimus7 előfizuval 100K
-
péter007
senior tag
válasz
CoolBoy323 #20733 üzenetére
a szépség szubjektív, de nézd meg a c7et mellette
a defy nekem nagyon otromba -
péter007
senior tag
válasz
molnarpeter #20731 üzenetére
az kinézetre ok
hol lehet kapni áfás számlával és mennyiért?most nézem ebből 80K körül csak gsm boltos van ott meg nem kapok rendes számlát szóval az nem jó
-
péter007
senior tag
válasz
molnarpeter #20726 üzenetére
na igen őt néztem de nekem az jutott róla eszembe először h ronda
nokia c7et néztem de ott meg ha kipusztul a symbian támogatás pár éven belül akkor nemnagyon lesz frissítés -
péter007
senior tag
nézegettem a mai okostelefonokat és arra jutottam h veszek egy LG Optimus 7-et
ez most kb 80K számlával függetlenül
nagyon nem rágtam meg az androidos választékot, majdnem mindegy is mi van rajta csak lehessen rá naviprogramot rakni (most vagy később)
ha van valakinek jobb ötlete ennyiért szívesen meghallgatnám, szerdán rendelném szóval van időm -
péter007
senior tag
na eljutottam h wp7es telót veszek
Samsung Omnia 7 vagy LG Optimus 7? a samu drágább 10kval cserébe nagyobb a kijelzője meg sarkosabb egy kicsit
van más különbség is? ti mit vennétek? -
péter007
senior tag
jó reggelt
Telefont szeretnék vásárolni függetlenül, br. 80-90K körül. Olyan helyen venném ahol rendes számlát kapok, pl speedshop szóval így nézzétek a keretet ne gsm boltok szerint.
Nokia C6-01 és C7 tetszik nagyon ha nincs más ötlet ezek közül választok.
Ami fontos lenne h navi legyen rajta, bár ha nincs az sem nagy gond ha lehet rá venni rendes programot. Emiatt estek ki a wp7es és badás telók. Lg Optimus7 meg Samu Wave is nagyon tetszene de így nem jók. Szóval kb maradt az Android és a Nokiák. Különösebben nem vagyok márka meg oprendszer fan, biztos meg lehet szokni mindegyiket.Na röviden tömören ennyi, köszönöm az ötleteket előre is, szép napot mindenkinek.
Üdv. Péter -
péter007
senior tag
Üdv. mindenkinek
Telefont szeretnék venni, bruttó 80-90 ezer Huf körül, függetlenül.
Fontos lenne a navigáció (ha később kell megvenni az sem gond)lehetőleg legyen rendesen összerakva, fémből is lehet és legyen feketében is.
Én a Nokia C6-01-et néztem (a navigáció vonzott) és a Samsung Wave-et de ott még nincs rendes program navira. Nekem mindegy h Symbian Android vagy Bada, csak jó legyen és jöjjön ki ennyibőlKöszi szépen előre is, üdv Péter
-
péter007
senior tag
üdv mindenkinek
szeretnék telefont vásárolni, sok kérdésem nem lesz mert kettő kiszemelt közt kéne dönteni
a szívem egy blackberry bold 9700ért fáj de az sajna túl drága nekem....
szóval a korábbi modelleket néztem és segítsetek donteni, 8900 curve vagy 9000 bold
8900 mellett szól h olcsóbb és 3.15MP a kamerája (bár ez nem nagyon fontos) míg a 9000 drágább de csak 2MP kamerája van viszont a kijelzője nagyobb
teszteket olvasgatva a Boldot tartották kiforrottabbnak, viszont a 8900 meg olcsóbb, külsőre meg nekem mindkettő bejönaki kicsit jártas a témában, kérem segítsen
köszönöm előre is, üdv. péter
Aktív témák
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest