- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
péter007 #20738 üzenetére
Optimus 7 függetlenül van 80k-ért, de Omnia 7 is. Navi-ban meg a Nokia a legjobb az Ovi maps miatt. Esetleg ha tudsz várni, akkor most valami olcsó navi-s Nokia, aztán jövőre egy WP7-es Nokia, vagy ha megkapja a Windows a licencet rendesen a többi WP7-es telefonra is, akkor azok közül valami...
-
-
Mono_G
tag
válasz
péter007 #20537 üzenetére
Szia!
A kettő közül az LG-t venném. 2x annyi tárhelye van, DLNA -t is tudja.
Tapasztalatom egyikkel sincs, de az LG nekem szimpatikusabb.
Az LG-t függetlenül már megkapod 79.900-ért is magyar garival.Hirtelen ezt találtam a kettőről: Optimus 7 vs. Omnia 7
Üdv
-
rizso
addikt
válasz
péter007 #18089 üzenetére
Hát ezt nem tudom...Én ezért "szeretem" a függő készülékeket, mert pl. egy T-mobile szinte már a tanyákon is van. Neten érdemes utánanézni a szervizeknek, vagy a BB topikban.
Nem rossz kis kütyü, ha olcsón megkapod, akkor nyugodtan vágj bele - egy próbát mindenképpen megér -
rizso
addikt
válasz
péter007 #18086 üzenetére
Húú, az enyémre nem emlékszem már. De a páromé sem mindig, volt mikor a böngészőben folyamatos volt, magában a menüben viszont megakadt egy pillanatra, majd utána többet ugrott. Lehet, hogy a rendszer miatt, de az is lehet, hogy kicsit beporosodott (de talán inkább az első).
-
rizso
addikt
válasz
péter007 #18066 üzenetére
8900-t használtam, meg a párom is. Kicsit mozog a billentyűzete, lötyög a hátlap is, de ami talán rosszabb, hogy a trackball szeret "bedinkulni", van hogy nehezebben érzékel, néha meg érzékenyebb a kelleténél.
Nem tudom, hogy az érintős "trackpad" milyen BB-nél (Omniában jól teljesített), de talán jobb a trackballnál...Tejföl: én is N8 vs SGS között vacillálok...Mondjuk nálam még a Defy is játszik/játszott, nézegettem még a Desire HD-t is, de most még várok egy kicsit, hátha lesz 1-2 újabb készülék a T-nél, vagy legalább csökkennek az árak. Amúgy nagyon N8 felé hajlok...
Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest