- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
S73V3
tag
-
-
korpicschess
veterán
válasz
Csaabi10 #11922 üzenetére
Igen, ezért mondjuk itt a fórumon, hogy nem érdemes olyan kategóriát venni. Sajna mind szar.
Kezelhetőségben nem érnek fel mondjuk egy Legend-Desire-iPhone szintre, meg sem közelítik azt. Nem szabad az alsó kategória alapján elítélni a felsőt
Lassúak, nehezen kezelhetőek. Kapacitív képernyőn lehet jól gépelni, de én HTC Diamond rezisztíven is tudtam viszonlag gyorsan anno, persze iPhone-on sokkal gyorsabb -
korpicschess
veterán
válasz
Csaabi10 #11909 üzenetére
TP2-t, N97-et, N97 minit kilőném első körben, Nokia N8-ról nem tudok véleményt..
Maradékok közül szerintem iPhone 3GS.
Ha még jobbat akarsz a pénzedért akkor HTC Desire.picur220: Hát az iPhone az iPhone
Apple és drága. Oké.
De: ott az App Store, hihetetlen minőségű alkalmazásokkal
ott a mobile OSX hihetetlen sebességgel.
ott van a készülék az atomstabil összeszerelésével.
Lehet hibát találni, sok a gyenge pontja, de szerintem sok mindenben etalon -
korpicschess
veterán
válasz
Csaabi10 #11882 üzenetére
Egy Apple féle kapacitív kijelző álom egy Touch Pro 2-höz képest. Én próbáltam egyszerre a kettőt, de szinte használhatatlannak érzem már a rezisztív képernyőt.
Én azt mondom neked, hogy szerintem nem éri meg a qwerty bill.
1. Kapacitív kijelzőn viszonylag gyorsan lehet írni
2. Túl vastag lesz tőle a teló - főleg így nyáron jól lehúzza a rövidgatyát nem lehet benne menni
iPhone sebességben is nagyon ott van
Amúgy a kapacitív vs rezisztív kijelzőknek a módjáról a mobilarénán olvashatsz kicsit késő van, hogy leírjam, de a fő különbség, hogy a kapacitív érintést, míg a rezisztív nyomást érzékel. -
-
akos3
addikt
válasz
Csaabi10 #11866 üzenetére
Hát nekem bőven elég lenne a mini kijelzője is
És a mérete miatt talán praktikusabb.
Most már amúgy az N97 is van olyan jó mint a mini, korábban a szoft. hibák miatt és az alacsony akksi üzemidő miatt sokan a minit tartották jobbnak, de elben az új szofttal már az N97 is nagyon jó lett.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest