- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
talpalavalo #38970 üzenetére
Lejött.. kibaszott 23 KB vagy 50* nyomtam a letöltés gombra és egyszer csak lejött... EZAZZZZZ...
-
válasz
talpalavalo #38958 üzenetére
Szolgáltató függő. Nagyon rég nekem úgy volt, hogy a szolgáltatót felhívtam, hogy nem jó. Küldött egy sms-t ami telepítette a beállításokat.
-
majkel
tag
válasz
talpalavalo #23911 üzenetére
Az Xperia Arc esetében a kamera igazán kiemelkedő, ez elvitathatatlan tőle. Persze ha az ismerősöd az N8 felé billeg akkor azzal sem jár rosszul ilyen téren, mert napfény mellett kellően kiegyenlített a verseny, de az Arc előnye akkor jön ki elég sok lépéshosszal, mikor sötétben kell fotózni vagy videót készíteni. Amúgy egyéb hardver szempontból a kettő összemérhetetlen, már csak a merőben eltérő platformok miatt is.
Az SGS2 pedig oké, hogy erősebb. Dupla mag meg minden... de mire is megy vele jelen pillanatban? A mobilos Android még nem kezeli natívan a többmagos rendszereket, így igazából lényegtelen is. Ha egy adott alkalmazás képes kiaknázni, ott valóban gyorsabb lehet.
De felmerül a kérdés, hogy ezt játékkonzolnak vásárolná az ismerősöd, vagy okostelefonnak? Mellesleg még egy jó darabig az Arc is elég erősnek fog számítani, de gyanítom, hogy a kamera minőségének terén lévő lemaradást még igencsak sokáig nem fogják tudni behozni a konkurensek.
-
válasz
talpalavalo #23919 üzenetére
A hangját is nézd meg azért
Most az arc motorzúgása sokat nem mond, de az N8 határozottan jól szokta bírni a koncerteket és társait. Olyan videód nincs?
-
válasz
talpalavalo #23911 üzenetére
Lehet N8 partyvideót is találni, csak akarni kell
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
talpalavalo #23899 üzenetére
(nem nekem kellene a telefon, ezért tájékozódom mielőtt hülyeségeket adok tovább).
Tehát igen a fényképezés fontos, olvastam hogy az arc-ban van Exmor és nézegetve a sötétben készült videofelvételeket több mint nagyon jók, ellenben Nokia esetében nem találtam ilyen mintavideót, azért mert az haldoklik kevés fénynél?
Az S2 esetében igen láttam hogy hardveresen erősebb, de használhatóságban ez mennyire tükröződik, tehát egy normál user észrevenné a különbséget, szaggatna a menü lapozás közben vagy bármi hasonló probléma? Esetleg van valami ami az arc-on nem indulna el de az S2-n igen? Vagy csak ez még a jövő zenéje amikor kijönnek a duplamagra szánt programok (mondjuk játékokon kívül mást nem nagyon tudok elképzelni telefonra...).
A Symbian a jövőre nézve mennyire halott, olvastam hogy a Nokiát "felvásárolta" az MS, de attól még fejleszt Symbianra azaz ad ki javításokat, vagy felejtős?Magamat idéztem ugyan véletlen, de a kérdés a válaszadóknak szólt
Elnézést és köszönöm
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
talpalavalo #23899 üzenetére
SGS2!
a legokosabb ezek közül, nagyon erős HW-ben!
fényképezésben a másik kettő valószínűleg kenterbe veri... -
Tim82
félisten
válasz
talpalavalo #22744 üzenetére
Jajjahhh most mindenki egyből a védelmébe száll a hölgyeménynek, de attól még igazam volt....
+
Elolvastam jól amit írtál és nem hagytam figyelmen kívül,
már csak azért sem igazak, mert sikerült azt a kezdőrészt figyelmen kívül hagynod, ahol a "hölgyemény" (szerintem ez egyébként érezhetően alig burkolt lenézés, de nem baj, téged minősít...) világosan leszögezte, hogy nem saját igényeket ír, hanem egy kollégája által megadott szempontokat, mert neki keres telefont.
azt is írhattam volna hogy nem ilyen nincs, azzal ki lettél volna segítve?????
Igen, azzal ki lett volna segítve, mert az egyértelmű válasz, holmi lenéző piszkálódás helyett.
-
aggleány
addikt
válasz
Senki nem védett, inkább rám szóltak, hogy ne kötözködjek. Azért, mert valaki nem ért a telefonokhoz, még nem kell leszólni úgy, hogy nem is ismered. Nem zseblámpát akar venni telefonnal, hanem egy olyan telefont, amivel szükség esetén lehet világítani is. Az pedig, hogy valakinek mások az igényei, mint amik Neked, nem biztos, hogy röhejes.
Köszönöm, hogy ilyen építő jellegű választ kaptam Tőled, igyekszem megfelelően felhasználni. Mellesleg ha találsz egy hülye kérdést, nem muszáj reagálni rá, megkímélheted magad az idegeskedéstől. Biztosan igazad van a saját szemszögedből. Részemről téma lezárva.
Dzsano:
Úgy néz ki, hogy tényleg megtaláltad.
Ez pont azokat a dolgokat tudja, amiket kell. A kijelzőre meg majd azt mondom, hogy csak 3, 49", és máris tökéletes.
Kicsit várni kell majd rá, meg ügyeskedni a beszerzéssel, de amúgy tökéletes. Ha ez sem felel meg neki valamiért, akkor leveszem róla a kezem, és majd másvalaki tanítgatja neki az Android kezelését.
Megnéztem a Mobile Meetingen, nyomkodni is lehetett, nekem nagyon tetszett, kifejezetten gyors volt a kategóriájához képest.
Arról az ezüst színű, fémházas csúcs Alcatelről nem tudsz valami közelebbit, amit a Mobile Meetingen lehetett megnézegetni? Nem lehetett bekapcsolni, de azt mondták, hogy 50.000,- körül lesz Karácsony környékén. Az nagyon-nagyon-nagyon jól nézett ki, szerintem külsőre simán veri a mostani egész mezőnyt.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Én is többet használom, mint fényképezésnél, mert N95höz képest i8910en totál beég a gép a vakutól, nem állít záridőt előbbivel ellentétben...
-
aggleány
addikt
válasz
talpalavalo #22729 üzenetére
Mint azt a kérdésben írtam, fiúkollégának kell, az ő elvárásait írtam le, tehát ökényesen nem áll módomban változtatni rajta.
Egyébként szerintem nem csak egy szívlapát méretű telefon lehet férfias, inkább a színen múlik, hogy férfias vagy nőies egy készülék. Azért kell a Froyo, mert olyat akar rá, és kész. Sem Eclair, sem Ginger nem felel meg, a Froyo a megfelelő.
Nem azt kérdeztem, hogy milyen a jó zseblámpa, leírtam az elvárásait. Leírtam azt is, hogy legyen független, max. 55-ig, és az X10 Mini és az Ace nem jó.
A ne legyen túl lassú annyit jelent, hogy ne akadozzon a menüben való mászkáláskor, ha komolyabb igénybevételnek lenne kitéve, azt írtam volna.
Imádom, amikor egy férfiember megmagyarázza nekem, hogy nem logikus, amit akarok, amikor nem is én akarom, hanem egy férfikollégája. Ráadásul nem is olvastad el alaposan a kérdésemet, mert nagyjából a felét nem vetted figyelembe a válaszadásnál.
Davidoff91:
Látom, köszönöm!
Én is úgy látom, hogy meg kell várni a 3D tesztjét, és felfedeztem az előzetest is.
Csak ilyen nagy lapátokat csinálnak tisztességes tudással???
Van ötleted a Wildfire-n kívül?
Tök ciki, hogy nem tudok neki mit mondani, ami megfelelne a kényes ízlésének.
-
válasz
talpalavalo #17658 üzenetére
Mindkettőnek gagyi a szervize/support-ja? ZTE-től mondjuk nem vártam mást, de hogy az LG is...
-
Felidax
csendes tag
válasz
talpalavalo #17169 üzenetére
Hát jah, pont azért kérdeztem, mert eléggé döntetlen...
De amúgy igazad van, majd amelyik szimpatikusabb lesz, majd azt.
-
majkel
tag
válasz
talpalavalo #16437 üzenetére
Hááát... azt azért nem mondanám, hogy a Motorola itt nem hódít, a régi klasszikus telefonjai legalább annyira mentek, mint a Samsung, LG és hasonló márkák, hozzáteszem némileg jobb minőség mellett.
Androidos fronton pedig a Milestone (az USA-ban Droid néven fut) igencsak sikeres volt. Nagyobb kezdő eladásokat produkált, mint az iPhone. Szóval ez a Motorola kör közel sem lefutott itthon sem!
-
drrdzsi
csendes tag
válasz
talpalavalo #16440 üzenetére
Tudom, hülye vagyok hozzá, de akkor ezt mondjuk egy sony x10-re is rátudom tölteni?
-
válasz
talpalavalo #16399 üzenetére
De ne nekem írd, hanem azoknak akik ezeket keresik
Én köszönöm meg vagyok elégedve HTC Desire-el
-
deja vu
addikt
válasz
talpalavalo #12695 üzenetére
Igen, de királypeti nem csaj.
-
kingpeti
csendes tag
válasz
talpalavalo #12687 üzenetére
Köszi!
Megnéztem, csak az a baj, hogy ez előfizuval 120.000...
És az kicsit sok. Részletre lehetne olcsóbban, csak abba meg a főnök nem gondolkodik.
Ugyanebből a mini vagy a mini pro jönne ki az árból!
Az milyen?Érintőst szeretnék...nem előkövetelmény.
Azért írtam nem érintősöket is, hogy ha azok jobbak, mint a többi, akkor azokról is szó lehetne... -
killipoly
aktív tag
válasz
talpalavalo #9833 üzenetére
En nem irok ala semmilyen husegnyilatkozatot a 30k minuszert
Aztan csak szivok vele..
Egyebkent sem otthon elek hanem Hollandiaban es itt 115k lesz Desire,az jobban hangzik mint az otthoni 140kja es most neztem meg,az x10 135k..
Olvasok rola egy picit,ennyiert meg akar jo is lehet -
predator24
tag
válasz
talpalavalo #9833 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy két év hűséget alá kell írni hozzá. Mondjuk lehet részletre is venni, ami azért nagy előny.
-
tariattila
veterán
válasz
talpalavalo #9823 üzenetére
"saját telefonja" igen de a HTC gyártja...és jobb lett volna ha ők csinálják az optimalizálását is a kezelő felületnek mivel ebben ők a legjobbak...
-
válasz
talpalavalo #9820 üzenetére
*fejet vakar*
A HD2 egy Windows Mobile-os telefon, az oprendszert meg minden Androidos telefonnál a Google fejlesztette elsősorban
Szerintem üljél még egy kicsit a kérdésen, és csapj le a HTC Desire-re.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest