- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
summr77 #16323 üzenetére
Ha az OVI Store rémálom, akkor az Android Market-től ki fog verni a víz...
Amúgy mi a gond az OVI-val? Itt legalább tudok bankkártya nélkül is vásárolni. Ezt irígylem a Nokiásoktól.
Ha nem hűségre vennéd, még mondanám az LG Optimus One-t 2.2-es rendszerrel 60k-ért. Bár lehet, hogy év elején ez is bekerül szolgáltatói árlistába. -
Inarus
addikt
válasz
atti1848 #16318 üzenetére
Függetlenül? Ilyesmi árban van az LG Optimus One is, érdemes lenne azt is megnézned.
-
Inarus
addikt
válasz
csibor #16230 üzenetére
Galaxy 3-ban kevésbbé általános a képernyőfelbontás, nincs 3D-támogatás, ahogy az X8-ban sem, ellenben a GT540-ben van, de itt meg a kapacitív képernyő helyett rezisztív van, ami valamivel gyengébb kezelhetőséget ad és kizárja a multitouch-ot. A voda 845 egyel lentebbi kategória, gyengéb vas alacsonyabb áron.
Amúgy ez az ármegjelölés erősen felejtős. Esetleg Vodafone 200 Surf csomaggal (6ezer havonta, családi kedvezménnyel 5ezer) a GT540 2k, az X8 és a Galaxy3 10k. -
Inarus
addikt
A navi például tényleg nagyon vonzó érv a Nokiák mellett.
Hogy "felhasználó barátabbá" frissítgetik, arról nem tudok, nem elképzelhetetlen. Hibajavítások mindig várhatók, még a már nem mai gyerek 5800-ra is érkezett nemrég frissítés.(#16220) sting2: A Voda azért nem éppen a hűség utáni kedvezményekről híres.
-
Inarus
addikt
Ezek közül csak a ZTE Blade az ami Androidos.
(#16203) szabfila: Feladtad magadnak a leckét!
Mindkét készülék jó ezekben, az N8-nak tudtommal jobb a kamerája.
(#16204) memoril: Csak azt az egy apróságot hagytad ki, hogy mik a szempontjaid.
Az Optimus elvileg picit erősebb hardveresen egy kis grafikus rásegítésnek hála, cserébe a kijelzője csak rezisztív, ami ugyanakkor nagyon jól kalibrált. A 2.1-es frissítéssel jelenleg nyűgök vannak még, remélhetőleg minél hamarabb megoldja az LG.
A Galaxy3 ezzel szemben 2.1-es rendszert futtat, cserébe a kijelzője a megszokotthoz képest eltérő felbontású, ez néhány program esetén gond lehet. -
-
Inarus
addikt
válasz
Overclocked #16189 üzenetére
Jó kérdéseid vannak.
Eladótól és készlettől is függ. Próbáld meg, ha nem, akkor lehet hogy egy GSM boltosnál (már ahol van egyik-másik ilyen készülék) több sikerrel jársz. (Max ne mond meg, hogy te nem ott akarod venni.)
(#16190) Speeedfire: Igények, igények és igények?
ZTE Blade - nagy felbontás, legalacsonyabb ár, cserébe picit meg-megdöccen.
X8 - Xar kamera, jó kezelőfelület.
Optimus GT540 - kevésbbé érzékeny de még használható képernyő, elvileg valamivel erősebb, mint a többi. -
Inarus
addikt
válasz
Overclocked #16163 üzenetére
Netezés és zenehallgatás terén egál. A képernyő tényleg rezisztív, elég jól megcsinálták ahhoz képest, jó az érzékenysége, de mindenképp ki kéne próbálnod mindkettőt, hogy neked elég a GT540-é is cserébe a többi funkcióért, vagy a csak a kapacitív jön be.
-
Inarus
addikt
válasz
Overclocked #16129 üzenetére
Szerintem Optimus. Valamivel jobb hardveresen, ami a filmnézésnél és a játéknál egyaránt előnyös.
-
-
Inarus
addikt
válasz
LoJoCi #16026 üzenetére
Az X8-ra igérik a 2.1-et, llítólag még az év végéig - bár amennyit csúsztak az X10-re és X10 mini / mini pro párosra szánt update-tel, az alapján én nem bíznék az idei 2.1-ben. A Gt540-re már van 2.1, csak valamiért nem mindenki látja, hol azt mondják, hogy még nincs, hol azt, hogy már van. Szóval ilyen téren erős kihívásokkal küszködik mindkét készülék support-ja.
Az Optimus kamerában jobb, ha ez is számít, az X8 felejtős. Annak még nem árt utána nézni, hogy az X8 hardvere grafikus gyorsítás terén hogy áll - ez játékok terén lehet érdekesebb.
A kapacitív képernyő mindenképp az X8 mellett szól, ha a hardver is megegyezik a GT540-ével, akkor azonos áron jobb választás annak, akinek a fényképező által produkált minőség elegendő.
-
Inarus
addikt
válasz
Henker2 #15960 üzenetére
A Monte nem okostelefon, a navit elfelejtheted. Az 5230-ban ótvar a kamera, fotózás ugrott. A C6 és a Galaxy 3 közül a navi a C6 mellett szól. (Gondolom sima C6-ról van szó.) A GSM Arena tesztjei szerint a Galaxy 3 jobb hangminőséget produkál, tudtommal videólejátszásban is jobb.
Szóval ha a navi sokkal fontosabb, mint a zene és a film, akkor C6. Szerintem minden más esetben a Galaxy 3 nyerőbb választás. -
Inarus
addikt
válasz
Klemens #15876 üzenetére
Ja, én nem készüléket akartam ajánlani, csak mutatni, hogy nem kell feltétlen csúcskategóriás hardver egy 2.2-höz. Amúgy Milestone-ra nem hiszem, hogy lesz valaha hivatalos 2.2 update, abban viszont biztos vagyok, hogy egyéb forrásokból sok ilyen relase-t lehet majd beszerezni.
-
Inarus
addikt
Azt kifelejtetted, hogy: új, használt, előfizetéses, feltöltős, függő-független.
(#15874) Klemens: "újabb Androidot már nem ilyen processzora, hanem az 1Ghz-esre és társaira tervezik, sőt... szerintem már a 2.2 is ilyen."
Nem tudom, szerintem még jól elfutkos pl az Optimus One hardverén. -
Inarus
addikt
válasz
MC Pite #15705 üzenetére
A vivaz vagy a vivaz pro ilyen szempontok alapján jó választás lehetne. Szvsz jobbak mint az n97 mini.
Chipman: "Sokkal könnyebb egy kézzel kapacitív kijelzőn bepötyögni a dolgokat, mint egy kézzel a bepötyögni a dolgokat, mint egy kézzel a gombokat nyomkodni"
Ez nem feltétlenül igaz. Egyénfüggő. -
Inarus
addikt
válasz
RumiTT #15573 üzenetére
játék - iPhone 4
zene - egykutya, max az iTunes-os szinkronizálás adhat okot nyűgösködésre.
fotó+videó - Wave
net(wifi) - Iphone 4 - jobb a böngészője."iPhonenál attól félek h minden alkalmazást meg kell vennem,"
- Van egy rakat ingyenes program rá. Gyanítom több, mint amennyi Wave-re összesen van."ezt ugye kilehet küszöbölni okosan, meg a sok korlátozást?"
- Tudtommal mindkettőnél kiküszöbölhető, de ez már nyilván nem ennek a fórumnak a témája. -
Inarus
addikt
válasz
hörcsi77 #15548 üzenetére
Kártyásan pl ott az LG Optimus GT540.
-
Inarus
addikt
válasz
gtamate2 #15533 üzenetére
A +13k-t szerintem sem éri meg rádobni az Optimusra. iPod Touch mellett meg amúgy sem hinném, hogy majd komolyan akarsz Androidos készülékkel játszani. 45-ért a Galaxy 3 teljesen jó vétel.
Szerk.: Esetleg a Spica? Azt ha jól látom már csak RedBull-osan tudod megvenni, épp ezért kérdéses, h a Galaxy3-at milyen tarifával vennéd.
-
Inarus
addikt
válasz
Pizgyec #15232 üzenetére
Esetleg egy Nokia N900?
-
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #15202 üzenetére
Én egy szóval nem mondtam olyan hülyeséget, hogy a gt540 jobb mint a wave. Csak szimplán a kolléga tárgyi tévedéseit javítottam, meg hozzátettem annyit, hogy oprendszer szintjén én nem látom annyira derűsnek a Badát (sem).
Ha iPhone 4-re hajtassz és addig olcsóság kell, akkor szvsz vegyél egy Spicát!
-
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #15200 üzenetére
A hero dologban tévedett. Szerintem azt akarta írni, hogy a Legend procija van a gt540-ben.
A Bada rendszerről én még csak ígéreteket hallottam, +1-2 eyecandy dolgot láttam. -
Inarus
addikt
válasz
beence #14896 üzenetére
Ahogy az első hozzászólásban is le van írva, kérlek pontosíts!
Első hozzászólás -
Inarus
addikt
válasz
Drizzt #14873 üzenetére
Dell Streak - 5 hüvelyk
-
-
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #14287 üzenetére
Szerintem megválaszoltad magadnak a kérdést. Fém ház és kapacitív képernyő amúgy sem jár a 30ezres kategóriában még...
-
Inarus
addikt
válasz
orpheusone #14255 üzenetére
Na vááárjál csak... Az alumínium mi fene?
-
Inarus
addikt
válasz
Bathory Peti #14245 üzenetére
"Átlagos android,kevés lehetőséggel,itt a rootolásra gondolok."
Gondolom, akkor még nem létezett a Universal Androot.
-
Inarus
addikt
válasz
Itsuki #14179 üzenetére
A Samsug Galaxy 3 sem rossz, kb annyival több, hogy kapacitív a kijelző, de ez nincs jelenleg szolgáltatónál.
Azt, hogy melyik szolgáltató és mit fog felvenni a kínálatba - esetleg melyik jobb készüléknek esik az ára - nehéz megjósolni. Ha mindenképp jobbat szeretnél gyűjts / várj egy kicsit - nem, nem tudok semmit előre - de avégtelenségig sem érdemes várni arra, hogy jöjjön jobb. Mindig jön jobb. -
Inarus
addikt
válasz
Yagamiii #14175 üzenetére
Ha a gépelés izgat, akkor a multitouch sem elhanyalgolható kérdés - rezisztíveket be lehet zavarni azzal, ha túl gyorsan gépelsz.
Az LG elég jól belőtte a képernyő érzékenységét, nem véletlen, hogy pár embert elsőre megtévesztett, de kapacitívon sokak szerint jobb gépelni.A RAM/ROM jó kérdés, nem tudom megmondani, hogy ez mennyiben hátrány.
(#14174) Itsuki: Az erősebb hardver miatt játékra az Optimus jobb. [link]
-
Inarus
addikt
válasz
Acheron #14082 üzenetére
Szerintem próbálkozz be a SonyEricsson X10 minivel! Sok nőnek is bejövős a formája és a mérettel sem lesz gond.
Nem okos, de csajoknak bejövős még - és a Dívánál azt hiszem kisebb a Samsung Corby. -
Inarus
addikt
"Ez egy TELEFON. Én telefonlására, sms és email-ek küldésére fogadására használom elsősorban."
A véleményem az "Elég régóta" kezdetű bekezdésben az egészről: [link]
+ bár nem teljesen ide vág, de itt főleg az off rész.Mindenkinek más az igénye, emiatt a nézőpontok sem egyeznek. A Wave - és ezáltal a Bada - pont az "alapképességekben" hoz egy nagyon jó ár/érték arányú szintet, de Karma által leírt dolgok jórésze engem is zavarna.
-
Inarus
addikt
válasz
iknight #14032 üzenetére
Wildfire:
+ kapacitív képernyő
+ 2.1-es Android
+ sense felület (ez is lehet pozitívum végülis)
- gyengébb hardverOptimus:
+ erősebb hardver
- rezisztív képernyő (mégha elég érzékeny is)
- 1.6-os Android (frissítés szept. környékén)X10 mini:
+ erősebb hardver
+ kapacitív képernyő
+ Timescape (ha már a Sense előny lehet...)
- 1.6-os Android (frissítés ősszel)
+/- a kis méret -
Inarus
addikt
-
Inarus
addikt
válasz
pető bá' #13861 üzenetére
Áh, felejtős. Nem is valami jó készülék. Ugyanabban az előfizetési kategóriában kb annyiért találod a Samsung Galaxy Spicát Igo-val, vagy a SonyEricsson X10 minit és a mini pro-t, vagy olcsóbban esetleg az LG GT540-et. Ezek mindegyike jobban megéri az árát mint a Wildfire.
-
Inarus
addikt
válasz
#04441088 #13823 üzenetére
Nokia 5230
Ingyen navi offline, normális méretben, örökre. A fórumában (is) le van írva, hogyan kell rátölteni a térképeket számítógépről. -
Inarus
addikt
Hero jó, Samsung Galaxy Spica is, lg GT540 is, sonyericsson X10 mini is.
Utóbbi elég kicsi, ami előny is lehet ha puskának kell.(#13768) Norbi14: a Spicához adtak iGo-t a pannonnál, a "navi" vagyis az 5230 - és az összes újabb gps-es nokia okosteló - ingyen navit kap a nokiától. mi még a fontos?
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest