- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #27866 üzenetére
"Az árak az áfát nem tartalmazzák."
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #27861 üzenetére
52-ért hol?
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #27861 üzenetére
Hát az SGS-t jobb lett volna,ha nem emlited...Volt szerencsém kipróbálni....és a 2x-hez nézve érezhetően lassabb volt....a kijelző érintés visszajelzése gyatra.....Megse közeliti a 2x-et......
Nem beszélve a GPS,wifi gondok, Led hiánya....És recsegő gagyi műanyag hátlap.....
Ha 52-ért nem veszed meg újonnan,mégcsak üzletből is,akkor te a T virust észleled az LG telefonokban és azért nem nyúlsz hozzájuk.. -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #27854 üzenetére
Te akkor nyilván semmiképp ne vegyél ilyet...
engem ezek pl. egyáltalán nem zavarnak...
Veszett gyors telefon...gyönyörű kijelző...HDMI kimenet...FullHD felvétel lejátszás és felvétel....Elegáns megjelenés...80 ért nem kapni más hasonló tudásű telefont... -
CHIPman
nagyúr
válasz
korpicschess #27851 üzenetére
Jobb hát, de annyira kis ártöbblettel lehet használható telefont kapni, hogy ezeket már nem érdemes megvenni.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
korpicschess #27846 üzenetére
A multitouch hiánya orbitális érvágás, hiába mondja valaki, hogy az Androidhoz nem feltétlenül kell...
-
audi100td
nagyúr
válasz
korpicschess #27842 üzenetére
Hát, ahogy elnézem Blade nem igen jön ki, Sony Ericsson X8 lenne ennyiért, de nem tudom az mennyire jó, igazából baromira nem értek hozzá.
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #27840 üzenetére
Akkor ha nincs tuningolva az SGS,akkor lehet,hogy egy Neo-val jobban járna? Fotózni is szeret,fontos a jó média tudás,szép kijelző,és szinte csak telefonra,sms-re használná.
Így is félek,hogy mennyire tudja megszokni az androidot a millió symbis telója után.
Felesleges az android,főleg az SGS ha egyáltalán nem akar internetezni vele? -
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #27836 üzenetére
Sokkal szebb az SGS kijelzője a Neo-nál? Ha a gyári szoftverrel használnák az SGS-t,akkor is jobbnak tartanád mint a Neo-t? Mert akinek kellene az csak gyárival akarja használni az SGS-t.
-
audi100td
nagyúr
válasz
korpicschess #27830 üzenetére
értem és ennyiért lenne esetleg olyan ami nem android, de jobb készülék?
-
audi100td
nagyúr
válasz
korpicschess #27827 üzenetére
öcsém keres okos telót, annyi lenne a lényeg, hogy androidos-at szeretne, kamera annyira nem számít, multimédia, böngészés, internet, általános felhasználásra lenne. 15k-ig mit tudnál ajánlani?
-
pheenix12
csendes tag
válasz
korpicschess #27827 üzenetére
Köszi
akkor szerintem valamelyik nap megrendelem, csak azt nem értem, hogy miért féláron van a webshopba, általában csak 5-10% kedvezmény szokott lenni
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
korpicschess #27751 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
Ha azzal "emelem" a felhasználást, hogy qwerty billentyűzetre nem nagyon van szükségem (sms-t is ritkán küldök, nem hogy emailt), de a jack füles és a mini USB az mindenképp jó lenne. A navigációt esetleg iGO alapon megoldó telefon? A netes megoldást sosem fogom használni.
Az X8 25k-s ára belefér, de ennyiért inkább egy használt de okosabb jószágot választanék. Így esetleg tudsz más telefont ajánlani?
Köszi még egyszer!
Csaba -
cozyka83
tag
válasz
korpicschess #27738 üzenetére
Nem nagyon akarok írni ilyeneket, inkább azoknak kérném a véleményét, akiknek volt már ez a 2 teló. Mivel nem tudok dönteni, nekem mindegy hogy mit írtok, mert mind a kettő szerintem atomjó telefon
-
Lajdzsi
tag
válasz
korpicschess #27738 üzenetére
Azt nem tudtam, csak azt láttam, hogy "alaptarifa 1"-el, vagy valami hasonló (havi 1500) 28ezerbe fáj. Annyiért meg hát a hülyének is megéri, mikor máshol a Galaxy Mini kerül ennyibe.
-
r4z
nagyúr
válasz
korpicschess #27017 üzenetére
A Dezi is kapott 2.3.3-at, aki azt használja, azt mondja, bugmentes.
-
syl5
őstag
válasz
korpicschess #27014 üzenetére
& Cyberpunk
Romolás nem gond, viszont a MIUI oldalán nem láttam a támogatott telefonok között. Ez valami port? Kérdés, hogy mennyire stabil, működik-e az összes funkció, stb.
CM-ből sem volt stable.
Úgy vagyok már vele, hogy nem akarok már kész rom-ra várni. Elég volt majdnem 2 év romra várás, elegem van már a gányolós telefonokból, inkább egy stabilan, megbízhatóan, gyorsan működő telefont szeretnék.
Továbbá ez most csak kb fél éves időtartamra kellene. Nagyon tetszik a Dezi és a Sense is. Mondjuk inkább a legújabb Sense (Nem fürdök be a Dezivel, hogy akad döcög rajta az új lockscreen stb?). És az sem utolsó szempont, hogy +10k-t megéreznék most nagyon.
Így mit mondtok? -
Teasüti
nagyúr
válasz
korpicschess #25939 üzenetére
És főzött rom-mal? Ha 4-5 évre szeretnék telefont, akkor csakis az legújabbak jöhetnek szóba?
-
totti60
csendes tag
válasz
korpicschess #25941 üzenetére
Ezeken kívül tudnál valamit ajánlani max 60.000-ig? Lehet használt is. Csak az a helyzet hogy annyira nem vagyok otthon a telókba most, mert több mint 2 éve n95-öt használok és most van azon a szinten, hogy már cserére szorul.
-
krisztian112
senior tag
válasz
korpicschess #25941 üzenetére
Én például ezért vettem ACE-t. Egyárban volt a motorolával, de a samura mostjött meg a hivatalos 2.3.3, a moto meg még a 2.1-nél jár...
-
totti60
csendes tag
válasz
korpicschess #25939 üzenetére
Akkor marad a Defy
tesztek alapján elég erős az akksija meg jó kis telónak tűnik
-
totti60
csendes tag
válasz
korpicschess #25932 üzenetére
SGS-t nem nagyon szeretnék, mert havernak is az van és elég gyorsan megeszi neki az aksit sajnos :/
-
aggleány
addikt
válasz
+1 SGS
-
Rav3n02
senior tag
válasz
+1 SGS
-
zzola
titán
válasz
korpicschess #25836 üzenetére
ok,köszi!
Akkor csapó 2:
üdv.
Jelenleg Nokia C7-et hajtok. Fix fókuszú kamerája miatt le szeretném cserélni. Tudásban hasonló szeretnék.
Főbb szempontok az alábbiak lennének:-jó minőségű fényképeket készítsen (autofókusz)
-ingyenes navigáció legyen benne
-wifi
-magyar nyelv
-ne kelljen hetente programokkal, fw-ekkel pöcsölni vele
-max 100k az ár, új, lehet T-Mobile függőAmire használnám:
-sok telefonálás
-kevés wifi és navi
-fényképezés (munka miatt)Nokia N8-cal szemezek, de a kijelzőjével sok a hiba.
Javaslatot tudnátok tenni?
Köszi! -
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #25782 üzenetére
Á nem vagyok én fan, vagy is igen TLK, de az más történet
Egyszer egy SGS-t is szívesen vennék, ha elhagynák a műanyag házat
-
janes74
senior tag
válasz
korpicschess #25670 üzenetére
Hajrá!
Csak az a kérdés elolvassák-e.Mert ugye az első hsz.-t sem akaródzik szinte senkinek elolvasni.
-
bradam
aktív tag
válasz
korpicschess #25776 üzenetére
Úgy tudom vannak appok aminek segítségével 3g-n lehet telefonálni
Szóval eljön lassan az idő amikor buta androidos telefonomat egy PS Vita fogja lecserélni -
aggleány
addikt
válasz
korpicschess #25682 üzenetére
Szívesen megnézem, de az az igazság, hogy én inkább csak az androidos telók és az alkalmazásaik témakörben vagyok otthon.
Azért szívesen megnézem, hátha eszembe jut valami, mint hozzá nem értőnek.
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #25689 üzenetére
Egyébként szép volt az SGS hangja.
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #25673 üzenetére
Az SGS hangminőségével kapcsolatban megjegyezném, hogy mellette telefonálás közben egy ötéves Nokia E61-nek még tisztább és szebb volt a hangja, beszélgetés során többször visszajelezték ezt.
-
aggleány
addikt
válasz
korpicschess #25667 üzenetére
Szerintem érdemes megcsinálni, biztosan sokan örülnének neki.
-
Norbi14
senior tag
válasz
korpicschess #25679 üzenetére
Jólvan, akkor SGS -t veszek 2hét múlva
-
Norbi14
senior tag
válasz
korpicschess #25677 üzenetére
Lesz hivatalos 2.3.4?
-
Norbi14
senior tag
válasz
korpicschess #25675 üzenetére
Spicám van most ezzel is kell eleget foglalkozni, tehát nekem az nem olyan gond igazából.
Bele olvasgattam a topikba, ezzel azzal a rommal nem megy ez meg az, meg egy hívástól kifagy. Persze tudom, hogy akinek nincs semmi baja vele az nem ír a topikba
Spicáról váltok ennél szinte minden más droidos telo nagy előrelépés lenne. -
Norbi14
senior tag
válasz
korpicschess #25673 üzenetére
Én is SGS -t vennék használtan, csak benézve a topikjába annyi rosszat írnak róla
Számomra a másik versenyző az LG P970 Optimus Black, jobban tetszik kinézetre nekem, csak egy 10essel drágább is....HTC Desire HD 4.3" kijelző miatt bejön, csak lehetne 60körül.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #25670 üzenetére
Akkor annyit segítek benne, hogy: HAJRÁ!
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #25667 üzenetére
Ötletnek nem rossz...
Csak legyen olyan, aki megcsinálja
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #25255 üzenetére
Szio!
Szerinted az SGS még mindig jobb mint a SE neo?
A garis kérdésemre tudsz valamit? -
csmat
senior tag
válasz
korpicschess #25336 üzenetére
-
csokad
senior tag
válasz
korpicschess #25300 üzenetére
SGS II, SGS samu samu samu bla bla bla
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
korpicschess #25314 üzenetére
Azt a 0,1 inch-es növekedést nem nevezném "nagyobbnak". Mellesleg a amikor azt mondják hogy a Tegra 2 játékok kihasználják a 2 magot, akkor arra gondolnak hogy 2mp-el hamarabb tölt be, ennél több változást nem érzel.
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #25255 üzenetére
Szio!
Szerinted az SGS még mindig jobb mint a SE neo?
A garis kérdésemre tudsz valamit? -
csokad
senior tag
válasz
korpicschess #25251 üzenetére
Köszi! Lenne itt mégvalami, a marketplacen való böngészés pénzbe kerül?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #25251 üzenetére
Azt is lehet karcolni mint bármit. De nekem a Milestone-on ami szintén olyan nem volt semmi, és egy darab karc nem volt rajta. Igaz nem hordtam kulcsokkal egy zsebben
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #25247 üzenetére
Csak az WP7 ami nálam nem játszik
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Én annak örülnék ha a HTC megegyezne a Samsungal a S-Amoled plus kijelzők szállításáról. Csak a gyatra kijelző miatt nem veszek htc-t. (tökéletes példa: DHD)
-
csokad
senior tag
válasz
apropó Omnia7, gsmarena-n nem írják de ennek is Gorilla glass display-e van? és van az Omnia 7 nél jobb ár/érték arányú WP7-es telefon? 14 darabot találtam de abból 11et nem tudok beszerezni abban a keretben.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #25242 üzenetére
Hát én HTC fan vagyok, de szívesen elcsábulnék egy SGS2 ért ha nem műanyag lenne.
Mért nem lehet normális házat csinálni nekiPedig tudnak ők lásd Wave
-
válasz
korpicschess #25240 üzenetére
Köszönöm
Egyébként azt hiszem a HTC mellett döntök, mert én ilyen "kiveszem a dobozból és használom" user vagyok. nincs időm és energiám a próbálgatáshoz. Igaz, hogy lassabb a CPU, de állítólag a gyakorlatban nem érezhető. A Gorilla Glass nálam nem fontos, mert vigyázok a telefonra. A kisebb kijelző nem hiszem, hogy zavarni fog, mert átmérőre lehet, hogy -0,3", viszont az oldalarányok miatt lehet, hogy területre ugyanakkorák.
Remélem, hogy nem fogom megbánni a HTC-tEzúton köszönöm mindenkinek a segítséget, még azoknak is, akik az ACE mellett voksoltak
-
tvse1995
senior tag
válasz
korpicschess #25221 üzenetére
Kösz én is ezt ajánlottam neki
-
törölt tag
válasz
korpicschess #25152 üzenetére
Bocsánat, akkor máshogy kérdezem:
Létezik teljes QWERTY billentyűvel szerelt, Android operációs rendszert futtató készülék, melynek kialakítása a BlackBerry-kre hasonlít?
A választ előre is köszönöm
kizy
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
korpicschess #25206 üzenetére
Minimális árkülönbség, viszont óriási előrelépés.
-
robbie000
csendes tag
válasz
korpicschess #25201 üzenetére
Igen a billentyűzet fontos, a számsoron mindig is utáltam írni, meg az érintőképernyőn sem szeretnék vele szenvedni, ha már nem muszáj.
Akkor valószínűleg maradok a mini pro-nál.Köszi a választ.
-
lmaresz
aktív tag
válasz
korpicschess #25194 üzenetére
csak az a gond hogy karcos , de nagyon...
-
lmaresz
aktív tag
válasz
korpicschess #25189 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Tudom hogy nem de jön de az s5230-as mobilomat mennyiért veszik be és hol szerintetek?
Használt Galaxy S nincs 40 rugó alatt? -
válasz
korpicschess #25182 üzenetére
Lehet, hogy az ACE-s topikban fel kellene tennem a kérdést, hogy gyakorlatban mi a tapasztalat
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #25182 üzenetére
Úgy tudom, hogy csak szimplán nem gyorsít hardveresen az ARMv6, így vmivel lassabb lesz.
-
válasz
Ez a haxolás mit is jelent pontosan? Láma vagyok a témában
Ha jól értem, akkor ez a flash dolog szoftveres korlát, tehát elvileg elképzelhető, hogy egy későbbi Android verzióba bekerül gyárilag az ACE-be?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
korpicschess #25178 üzenetére
defy is
-
VD
őstag
válasz
korpicschess #25174 üzenetére
2.1 alatt olt flash lite.2.2-vel már teljes értékű flash támogatás van Defy-ban. Farmerama-t vitte simán.De merűlt is tőle rendesen.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
korpicschess #25174 üzenetére
van rajta flash...
mond egy ilyen honlapot, megnézem mit bír vele kezdeni a Döfikeéljen a bar
-
picur220
veterán
válasz
A Defy már natívan kezeli a flasht, nem? Ott már nem sok olyan dolog maradt, amit ne jelenítene meg.
-
RAiN91
őstag
válasz
korpicschess #25171 üzenetére
köszi
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #25109 üzenetére
Hát nekem az első dolgom lenne a TW-t lecserélni ha SGS-t vennék
Azért a Sense ért sem vagyok oda
Most is MIUI rom-ot használok a DHD-mon.
Egyébként lett volna egy zsír új SGS2 csere DHD-ra + némi kp, de nem kell. Az anyaghasználat elriaszt túl könnyű meg műanyag. Majd talán a SGS3. Pedig a hardver az odabasz, főleg böngészésben veri oda a DHD-t.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #25099 üzenetére
A HTC jó, engem meg tudott győzni, csak épp pénzem nincs rá. De szvsz sokkal jobb, mint a Samsung vagy az LG.
-
válasz
korpicschess #25093 üzenetére
Köszi. Várom bárki véleményét
-
more
tag
válasz
korpicschess #25064 üzenetére
umek7 köszi a gyors választ. igen, a blade "ingyen" van a defy meg 20k. esetleg még valami más típust tudtok ajánlani?
-
Bdanyy
addikt
válasz
korpicschess #25050 üzenetére
Szerintem az a durva hogy 2 éve nyár végén vettem I8910-et ami drágább volt mint a 3gs. Jelenleg a használt 3gs drágább mint a 2 és fél hetes SGS-em. I8910 jelenleg 30-ért sem kéne senkinek sem. De ezt anno a Samsung D500 D600 széria eljátszotta a Nokia 6630-al, az sokkal jobban tartotta az árát
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
korpicschess #25050 üzenetére
1 dolog van ami a 4-es szériákban szerintem óriási fejlesztés, és semmilyen más telefonban nem találod meg csak az Iphone 4-ben: A térbeli giroszkóp. gameloft és társai rengeted 3D-s FPS játékot gyárt, amivel mindenki azonnal játszani akar a telefonján, de valljuk be hogy irányíthatatlan, mert nincs 3 kezünk és nem elég nagy hozzá a kijelző. Itt pedig a telefon mozgatásával célzol, képzeld el úgy mintha a telefonod lenne a fegyver a kezedben és úgy kell célozz. Ha fordulok 180°-ot a telefonnal, akkor a játékban is forog. Az biztos hogy ilyen játékélményt egyetlen másik telefonban sem találsz.
-
aggleány
addikt
válasz
korpicschess #25047 üzenetére
Máskor nem írok ilyesmit.
Azt hittem, hogy jobban hasonlít az összes többihez, csak drágább verzióban.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #25029 üzenetére
Igen jó is az. Főleg a qwerty-je
Szard le a céges dolgokat
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #25027 üzenetére
Láttam
Én tennék ellene, de egy átlag user
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #25012 üzenetére
Az SGS átlagos használattal el megy 2 napig?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
a defyt nem lockolta a voda még most se!!!
-
la_cc
addikt
válasz
Akkor, ha én jövő héten hétfőn megrendelem, esélyes a függetlenség?
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #25006 üzenetére
Szio!
Eladtad az SGS-t? -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
korpicschess #25006 üzenetére
Elnézést a pontatlanságomért, köszönöm a helyesbítést. Csak egy példát akartam felhozni arra hogy ezeknek a játékoknak valójában nincs olyan nagy rendszerkövetelményük.
-
csokad
senior tag
válasz
korpicschess #25003 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
TooN
aktív tag
válasz
korpicschess #24971 üzenetére
De alapból nem biztos, hogy rajta vannak, de ezek szerint ez ne nagyon zavarjon?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
korpicschess #24916 üzenetére
Itt csak egy 1-év.Szerinted miét olcso?????
-
Kunsztler
senior tag
válasz
korpicschess #24914 üzenetére
Az hol is van????Ha rraérted, ott is gyári garancia jár érte.Vagy mire értetted?
-
csokad
senior tag
válasz
korpicschess #24911 üzenetére
-
csokad
senior tag
válasz
korpicschess #24868 üzenetére
Értem, és ezek alapján a főzött ROM jobb igaz?
-
tjokai
senior tag
válasz
korpicschess #24870 üzenetére
Akkor mind1 is.......nem merem így bevállalni! N900-am volt pár napja adtam el hirtelen felindulásból! Szerencsémre (vagy szerencsétlenségemre) 2 órán belül el is vitték a hirdetés feladás után! 5 napja egyfolytában a netet bújom, h mit vegyek helyette ami hasonló tudású mint az N900, ugyanis én 99%-ig megvoltam vele elégedve!
Ami tetszene, az vagy nem magyar menüs, vagy nem viszi a DivX-et, vagy megbízhatatlan, vagy gagyi, vagy nem tetszik, vagy nem bővíthető és alapban kis memóriával rendelkezik.....valami mindig van ami nem tetszik!
Szerintem veszek egy másik N900-at megint -
tjokai
senior tag
válasz
korpicschess #24868 üzenetére
Külső alapján! Akkor most érdemes venni X10i-t vagy sem? 10 emberből 5 isteníti, a maradék 5 meg fikázza! Akkor most mi az igazság?
-
csokad
senior tag
válasz
korpicschess #24852 üzenetére
Értem. Megnéztem, ilyen nincs a listán.
-
csokad
senior tag
válasz
korpicschess #24849 üzenetére
Nem igazán tudom melyik telefon az "SGS".
Galaxy Spica lenne? Ha igen abból van többféle ha jóltudom.
-
csokad
senior tag
válasz
korpicschess #24847 üzenetére
A képstabilizátor miatt? Valahol azt olvastam, hogy van benne. Esetleg egy Galaxy Ace jobb volna az Omnia 7-nél?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
korpicschess #24835 üzenetére
Tudom csak hülyültem
-
Kunsztler
senior tag
válasz
korpicschess #24819 üzenetére
Akkor támogatni fogja a 3.1-et Samsung Galaxy S II ?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
korpicschess #24806 üzenetére
Hát a topicja haldoklik pffffffffffff.Vagy hol található?
-
aggleány
addikt
válasz
korpicschess #24762 üzenetére
Aki ilyet ír, az nem gondolkodik.
Tetszett, amit olvastál? (Jól tűröm a kritikát, csak bátran!
)
Éppen most kalligrafálok egy régi történetet, szerintem az androidos társadalom jól fog szórakozni rajta.
-
aggleány
addikt
válasz
korpicschess #24707 üzenetére
Lassú voltál!
-
aggleány
addikt
válasz
korpicschess #24683 üzenetére
Most éppen nem tervezek semmit.
Pár napja megvan, de nem akartam itt írni, mert majd azt mondják, hogy ronda burzsuj vagyok.
A Tiéd plusz két függőleges vonal szorosan egymás mellett.
-
GALARDO
addikt
válasz
korpicschess #24660 üzenetére
Akkor okos kategóriába az X10 jutott tovább abból is szerintem a pro-t veszem.
Már csak ezek közül versenybe szállhat-e vele mert nem annyira fontos hogy "okos" legyen.[link] -
GALARDO
addikt
válasz
korpicschess #24660 üzenetére
Nekem mindenképp új kellene.
-
GALARDO
addikt
válasz
korpicschess #24655 üzenetére
Ha lehetne még kapni a t-nél akkor jó lenne.Köszi azért!
-
aggleány
addikt
válasz
korpicschess #24655 üzenetére
Köszönöm!
Nekem is kedvenc telóm volt sokáig a W995!
Gyönyörű, fémházas... szuper volt!
-
razzorr
őstag
válasz
korpicschess #24649 üzenetére
Olvass vissza,hogy nekem miért nem felel meg.
Nehogy már a Defy,Ace,Wilfire S hármasra gondolj mert elröhögöm magam. Mikor kézbevettem egy szűz Ws-t és röccent a menüben, elmosolyodtam és szépen letettem és nem 2.1 volt rajta. A másik kettőről nem is irnék inkább,akit érdekel,az ellátogat a topicjába és meglátja ott mik vannak,vagy majd utólag veri a fejét a falba amikor megvette.
(Én nem feltétlenül a Badát istenitem, ott is van 1-2bibi,de akkor is szimpatikusabb és ha hivnak,fel tudom venni időben, gombbal,nem pedig a csúszkára várok fekete képernyő mellett amikor már 10mp óta csörög.Vicc)
Személyeskedő részek eltávolítva. Pompi
[ Módosította: Pompi ]
Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest