Aktív témák
-
Hequila
őstag
Minumumra levettem a grafikai beállításokat, legújabb antispyxp-vel kiszedtem belőle mindent, ami nem kell, egyébként semmit. SP1-es professional változatról van szó. Meg kapott egy kerio tűzfalat, de más tényleg semmi. Igaz, én 24 óránál tovább sosem használom újraindítás nélkül, de általában csak 10-12 órát megy egyfolytában. Lassulást nem nagyon, vagy csak minimálisat tapasztalok. Linuxxal annyi volt a gondom annak idején, amikor kipróbáltam, hogy összekuszálta a partíciós táblákat. És azért azt se felejtsük el, hogy a legújabb linuxoknak is kell azért némi erőforrás... de egy próbát megér bármelyik linux
-
Hequila
őstag
Nem akarom a topicot átalakítani Windows topiccá, de:
Én 233-as, 64 MB-os gépre tettem fel win xp-t, és in is csak letöltésre használom a gépet. Eddig tökéletesen megy, és nem kell keresgetnem p2p klienseket, sztem ha nem szeretnél a linuxxal bajlódni, akkor nálad is felmehet az xp... na meg persze egy tűzfal. De Te tudod... -
Hequila
őstag
Fejlemény annyi, hogy valszeg majd karácson körül kelleni fog a kártyád (persze csak ha addig meglesz és még akkor is el akarod adni).
Egyébként sehogyan sem bírtam nézhetőre varázsolni a képét. 100%-on ment mindig a proci, hiányzik neki az a 256kB L2 cache (anyámnak K6-III-asa van, azon tökéletesen mennek a DVD filmek külső segítség nélkül is XP alatt).
A kártyát majd mélben megbeszéljük.
Még a win95osr2-vel nem próbáltam, de szerintem nem segítene rajta az sem, mert processzorlimitált a dolog sajnos. -
Hequila
őstag
Aha.
A tulajdonos emlegetett valamit, hogy kaptak egy távirányítót is annó a géphez (használtan vették), de a kártyát valamiért kiszedték a gépből. Majd megkérdezem tőle, hogy milyen kártya volt az, és ha még megvan, visszarakom a gépbe oszt hátha jó lesz.
Érdekes módon, XP-ben kevésbé szaggat a videó, mint a GeeXboX-ban. Pedig az XP sztem sokkal több erőforrást zabál. -
Hequila
őstag
Illetve még annyit, hogy a Movixhoz nincs kész iso? Mert a megadott linken nem találtam... Ha nincs, akkor hogyan kell az ISO generatort használni?
-
Hequila
őstag
válasz
dr_strange #123 üzenetére
Próbáltam az UHU Live-ot, de sajnos még mindig nem az igazi a DVD lejátszás (500-as K6-2-es, 192 MB memória).
-
Hequila
őstag
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy én is tök láma vagyok a Linuxhoz, nem csak a hölgy ismerős...
-
Hequila
őstag
Illetve még valami:
Most látom, hogy ezzel a Movix-el minden egyes filmhez külön CD-t kell csinálni (ha nem a boot CD-n vn a film)?
Nekem olyan kellene, ami minden filmhez használható. Létezik ilyen? -
Hequila
őstag
Keresnék én egy olyan Linuxot vagy egyéb operációs rendszert, ami speciálisan DVD filmek lejátszására van kifejlesztve, mindezt egy 500-as K6-II-es gépen akadásmentesen kellene végrehajtania. Az sem árt, ha nem túl bonyolult a kezelése, mert egy hölgy ismerősömnek kell. Léztezik ilyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest