- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
A dvd lehet hogy fog is
nekem anno a divx ment szépen, a dvd néha beszaggatott. Még nem próbáltam ugyan vele, de támogatja zsigerből a realmagic hollywood+ kártyát; azzal a dvd egész biztosan megy szépen (hardverből). A tv kimenete is igen jó minőségű. Ellenben ha monitoron akarod nézni (nem tv-n), akkor kell valami trükkös átkötőkábel is...
A hardver piacon láttam ilyen kártyát olcsón, én pl. 1.5k-ért vettem, és a sors iróniájaként azóta se tudtam megépíteni a htpc-t amibe szántam (és vsz. nem is fogom).
Ha érdekel, és nem találsz addig máshol, és ráér a dolog karácsonyig(akkor megyek haza Magyarországra), akkor a tiéd beszerzési áron. Csak monitor átkötőkábel nincs hozzá.
Movix anno mintha kész iso lett volna... biztos fejlesztettek a fiúk... (illetve, van több változat, én a movix^2 -t próbáltam, a grafikus felület miatt.) -
j.bravo
addikt
Nem kell minden cd-re ráírni
Én is láma vagyok linuxhoz, de ezt és egy másik hasonlót - GeeXbox, [link] - próbáltam, működtek.
Miután bebootoltál a cd-ről, kiveheted a cd-t, és beteheted a cd-t, vagy dvd-t, amin csak a film van (az egész oprendszer és lejátszó betöltődik memóriába).
Egy újraírható cd-vel egy próbát mindenképpen megér bármelyik. -
-
Sipi
addikt
Nézd meg az emoviex-et! Linux alapú, CD-ről bootolható rendszer. Az mplayer médialejátszón alapul, egy jukebox-szerű izét kapsz. Az emoviex-nek több variációja van, nekem a legszimpibb az, amikor bootolható DVD-t kreálsz vele, amire felírod a filmeket, majd boot után menüből választod, mit akarsz lejátszani.
[link]
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest