- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
anulu
félisten
Éppen most is egy NF7-et nyúzok (1700+ @ 10*210MHz, 333-as Samsung RAM-mal...), és csak jót tudok elmondani róla! Kondik ugyan olyanok, mintha zsír újak lennének, sehol semmi púposodás. Maga a gép is kő stabil, úgyhogy személy szeint az Abitot ajánlom. :D
-
access_denied
senior tag
Az asus oldalán pl. a p4g8x-nél van egy ilyen:
Extreme Overclocking
ASUS P4G8X Deluxe offers robust overclocking options to maximize your system performance.
Flexible CPU Core Voltage Adjustments in 0.025V increments over defaults
SFS (Stepless Frequency Selection) from 100MHz up to 400MHz at 1MHz increments
Fixed AGP/PCI frequencies
ASUS propritary C.P.R.(CPU Parameter Recall)
Ez a http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x/overview.htm oldalon nem igazán jellemző. Semmi utalás ilyenre. De lehet tévedek. -
zsoltee10
addikt
Biztos jó az nf7, csak hát a régi rossz emlékek azt sugallják, hogy Abitot ne. :( Epox, ha tuninglap kell. Ha nem feltétlenül, akkor esetleg Soltek. Nálam nem volt a Soltekkel baj.
-
LaBamba
csendes tag
Ha nem vagy elég tapasztalt, akkor szeintem a fórum átolvasásával érdemes kezdeni, és is ezt teszem. Sokan esküsznek az NF7-esre, biztosan van valami okuk rá.
Egyébkén én is halasi vagyok és maximálisan osztom realist véleményét: a bluefish ideális vidékieknek, mert jók az áraik, és könnyen megközelíthetQ (KeletibQl egy metró a Déliig, onnan pedig gyalog 2 perc).
Sok sikert földi! :D -
wassermann
addikt
Ha nem akarsz sokat költeni
és nem kifejezetten tunning lap kell:
ECS K7S5APro -
zsoltee10
addikt
Ha az fsb még 333 MHz, akkor megy benne. A barton magos procik még mindig csak 333 fsb-vel jönnek ki. Bár, ha az őszinte véleményemre vagy kíváncsi, nem érdemes kt333 MSI lapba Bartont rakni. Ha upgradelni akarsz, csináld okosan. nforce2 lap, pl Epox 8rda+ és 400 fsb-s Barton.
-
PaladiN
aktív tag
Plíz help mí! Télleg érdekel, és nemtom honnan szerezzek infót.
-
PaladiN
aktív tag
Egy kérdés: MSI KT333 alaplapom van amiben jó lenne ha elmenne a Barton magos xp. A kérdés hogy menne-e benne?
-
zsoltee10
addikt
Esetleg 2200+. Alapon is elég gyors, 2100+-nál 1500-zal drágább kb. Alaplap Pedig Epox 8RDA+. Abit sem rossz, csak hát a rossz emlékek...
Memória pedig 2 db 256 Infineon, duálban, mivel nforce2 alaplapról van szó.
Off
Mi van mostanában az Abit alaplapok stabilizáló kondijaival? Nagyon rossz emlékeim vannak ezzel kapcsolatban. Néha még mindig kísért álmomban az Abit St6. Hobizoli?
On -
SYZYGY
tag
Helo. Előttem az nem tiszta , ha húzni akarod akkor mért nem egy 2100+ t veszel, ami elmegy kb ugyanott ahol 2400+ . A két proci árkülönbözetét meg rádobnád a deszkára, meg a kolerre, és már nem is annyira kéne az alaplap árakat bogarásznod:P Szerintem
-
Ketama
aktív tag
válasz
access_denied #11 üzenetére
Ezt honnan veszed?
-
Ha a legyobbat akarod:ASUS.
Amúgy + Abit-ot szeresd. -
-
-
hobizoli
nagyúr
Az nForce2 a Te baratod is, az Abit NF7-S, Epox 8RDA+ tuningra is igen jo deszkak.
A CPU ugy 2300-2400MHz-g cibalhato, persze jo tappal, hutessel.
hobizoli -
szergej
tag
a RAMra vonatkozik a DDR333 ill. a DDR400
-
szergej
tag
Hali
Nemtom, hogy melyik alaplapot valasszam a leendo gepembe.A proci 2400+os lesz, DDR 333 v. 400-as, de azt nem tudom, hogy pontosan melyik alaplapba illene ez mind.Nyilvan ma mar sokba beleillik, de az ar is fontos tenyezo lenne.azt is meg szeretnem kerdezni, hogy az adott alaplapban meddig lehetne huzni a vasat.Megkoszonom, ha leirjatok a velemenyeteket a szerintetek legjobban megfelelo alaplaprol +az arat is ha tudjatok.
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest