Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

LOGOUT blog

válasz Faymes05 #77116 üzenetére

Azért egy bejövő screenshot a monitorom képéről, amit nem én küldtem magamnak, és nem is én csináltam picit jobban aggasztana engem... :))
    Az aliasos rész "sem cáfolva, sem megerősítve" nem volt, így azért ajánlom, hogy ha zavaró hosszúságban fennál a belépkedési probálkozások problémája, és pl outlookod van (vagy hasonló aliasos), akkor kezd el használni a belépési emailek részt benne, és állj át új címre a dolgaiddal!

• ledgeri

nagyúr

LOGOUT blog

válasz Faymes05 #77114 üzenetére

Mit mutat a screenshot? Ha nehezen kivehető emailfiók-képet, talán generált... Te láthatod, hogy mennyire pontos. Ha random Böngészőképet, akkor pl egy addon lehet, az annál kijjebb nem láthatna... Ha viszont OS/OS-asztal képet, akkor kérdés, hogy mik voltak megnyilva míg az aktív volt, és hogy mióta is volt ott...

Honnan tudod, hogy akkor kaptad, amit írtál (vírust, meg)? (Tudtad, hogy valamit akkor kattoltál félre, vagy a semmiből akkor jött a értesítés?)
    Ha a kritikus fiókjaid (social, meg email, meg emailszintűkek) biztosan frissített adatokkal vannak lezárva teljesen, akkor friss adatot biztos 99.99˙%, hogy nem fog tudni szerezni. Bár ott van a session-töken kérdése, ami lehet, hogy 50%-ra lehúzza az egészet!

Melyik emailszolgáltatónál vagy, és mennyire kritikus annak a mailcímnek a használata?
    Nem mindegy, hogy "mindenem egy google accounton élem, mindenki ezt a címem ismeri, millió alkalmazásom a google play-ből ehez a fiókhoz csatolt" féle felhasználó vagy, vagy "sok aliasos, sok címes vagy, és egy, aránylag friss emailcím, amit biztosan megkaparintottak, ami max 2 embernek üzent, így a cseréje nem probléma"-féle. Nem mindegy a macera-faktora annak, hogy az az emberke azon a címen tud ezentúl zargatni ÉS hogy mennyire probléma, hogy az a cím mennyire sok helyen köthető hozzád, vagy igazol téged.
    Én egy, több és egyenrangúan kezelhető aliasokat adó emailszolgáltatóra, és alias szolgáltatásra átállást javasolnék alapból is, ha most egy cím mindenek felett az állapotod

Kérdezném még, hogy a kidobás a "netre ki" vagy "kukába ki -mondván a géped kódolt"?

A fenti "mit használtál, és meddig, az idő alatt", és a " ott látható, és akkor használt címeid kikerülése" fontossága rajtad áll, általad ismert. (nem mindegy, hogy "kilépéskor sütitörlős" bögészővel megnyitottál egy darab emailt, és kattiontottál egyet, VAGY 2 éve nem sütitörölt böngészőt használsz alapból, és csak jött az email hogy screenshot).

Ha visszaírsz, lehet, hogy elkezd aktívabban zaklatni, de kérhetsz bizonyítékot "mindenre, ami náluk van", mert csak az alapján "tudod őket komolyan venni, hisz ha valami náluk van, már náluk van. Ha nem küldenek vissza dolgokat, semmi, de ha megjelennek olyasmik amik nagyobb bajra utalnak előrébb vagy.... Én megtenném ezt! Ez a cím már úgy is leírós csak emiatt.... :(((

Sok a vissza-kérdés, mert sok a változó, amin sokminden múlik, de kevés a kiindulási infó!! :R

Új hozzászólás Aktív témák