- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Krisz86 #37736 üzenetére
Talán nem egyéni telepítéssel tetted fel és egy csomó "vackot" is feltettél vele együtt. Lehet, hogy a böngészővédelem-kiegészítő a bűnös?
Nálam ilyen kizárólag Norton Internet Securitynél és ha jól rémlik Comodonál fordult elő, bekavartak a router és hálózati kapcsolatok beállításokba is.
(#37734) Krystal_s
Az Avastban nagyon hasznos a PUP-funkció.
-
Janika21
tag
válasz
Krisz86 #9722 üzenetére
Én személy szerint kék halállal nem találkoztam ! Amikor még Nod32 használtam jelzett az msn plus-ra és konkrétan kikértem a support véleményét ahol is korrektül annyit írtak,hogy reklámnak nézi kapcsoljam ki a védelmet fel a plus majd védelem vissza.
A kék halál nem tudom mitől lehet. Ha felmegy a plus és nincs kék halál akkor minden oké.
-
Janika21
tag
válasz
Krisz86 #9720 üzenetére
Szia !
Amikor telepíted az Msn Plust kapcsold ki a ESET 5 minden védelmi modulját webvédelem stb mindent! A telepítésig csak! Majd töröld még a telepítő fájt is.
Utána visszakapcsolhatod a védelmet. A ESET a msn plusban található reklámra jelez természetesen ezt majd ne telepítsd.
Így minden rendben lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest