- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
BenJoe80 #20322 üzenetére
Ezt, megindokolnád,miért is ? Mert, tudtommal ez egy szakmai fórum . Nem szoktunk egy szóban válaszólni, az érdeklődöknek. E két termék ,még mindíg az "arany közép" úton jár. Nem igazán alkalmaz extra dolgokat.Tehát,miért is ?
LiLxWaYnEx : Köszi a tesztet. Már ,2 éve igérte a Qihoo az angol verziót . Már nagyon vártam. Azért a kicsi kinai, össze tud hozni remek dolgokat /+ Avira a clodot hozzá / És ők is ingyen,mint a comodo. Nem véletlen ,hogy a kinai gépek min. 60 % az ő termékük van ,és a teszteken sem vallanak szégyent.
-
King Unique
titán
válasz
BenJoe80 #20307 üzenetére
Akkor próbálgasd sok szerencsét hozzá.
Mondhatnám, h "okosított" os miatt lehet, de ilyen durva hibát talán az se produkál, v tudja fene. Nálam eredetivel, frissítéseket, keretrendszerhez is mindig felpakolom, szerencsére nem volt ilyen hibám, de nálad lehet adott xy progi kavar be, v akár Avast, mert az is tud furákat művelni néha. + a hardver hiba is simán benne lehet, amire többiek is gyanakodnak.
(#20306) LiLxWaYnEx komoly...eddig ezé a legjobb
lehet végén még visszaállok rá, bár azért BD-nél nem jobb ez se gondolom.
-
netpeti98
addikt
válasz
BenJoe80 #20307 üzenetére
Anno én is vírusra gyanakodtam, mert elég instabil volt a gépem. Akkor az Avast kézi keresésénél, talált pár ezer fertőzést (ami kiderült később, hogy nem is az). Ekkor a Win 7 helyére felraktam a Win 8 RP-t két hónapig jó is volt, majd a védelem és a firefox megint ugyan ezt játszotta (lekapcsolta mindig magát a vírusírtó). Majd egyszer csak dobott Memory_magament hibával egy kék halált, a Memtest-en rögtön teli volt hibával a képernyő. Kiderült nem is volt vírus, csak a RAM volt a rossz.
És miből gondolom, hogy nem volt fertőzés? Abból, hogy az Avast csak elsőre dobálta a riasztásokat, másodjára semmit. Egyszerűen csak sérült volt az adatbázisnak az a része ami a memóriában volt.
Üdv netpeti98
-
King Unique
titán
válasz
BenJoe80 #20300 üzenetére
Mért nem win7 topicban kérdezel? Én tegnap frissítettem, szerencsére nincs ilyen gondom.
(kopp-kopp...)
Ha úgyis frissen lett rakva, talán nem nagy macera, ha újrarakod még1x, ne csak simán rátelepítve, hanem régi partíciókat törölve stb., ha nincs rajt semmi fontos. Víruskeresést futtattál, , v rescue CD-set, most ilyen írtó van fent, mert lehet becsúszott vmiNekem anno KMPlayer-el feltelepült vmi Yontoo Desktop, de azért ilyet az se produkált, de lecseréltem VLC-re. Oprendszer eredeti?
+ ha van rendszervisszaállítási pont, akkor célszerű meglépni, meg is csináltad, bejött, frankó, de azért nézesd át gépet víruskeresővel.
-
BigManus
addikt
válasz
BenJoe80 #19707 üzenetére
Ha tényleg a google vírusod volt, ezeken az eléréseken található.
Ha továbbra is fennáll a hiba, tegyél fel egy TeamViewer-t és egy egyeztetett időpontban megnézem Neked...Tappancs2001
Én általában kettőt szoktam javasolni.
- AVG Internet Security 2013
- BitDefender Internet Security 2013Nem a szívem csücske, de jó az F-Secure Internet Security 2013-is, de ez a Windows saját tűzfalát használja.
-
BigManus
addikt
válasz
BenJoe80 #19683 üzenetére
Szia!
Toltsd le az AVG Rescue Disc-et.
Inditsd ujra a gepet es bootolj a lemezrol.
Fejbol nem vagom a dolgokat mar, de kb ide navigalj:1, AVG Rescue Disc
2, Utilitys
3, Midnights Commander (hasonlo mint a total commander)Navigalj el ezekhez a mappakhoz es torold a google.exe fajlokat!
C:\windows\InstallDir\Google.exe
C:\InstallDir\google.exe
C:\Program Files\chrom\Google.exe
%Temp%\google.exe
%AppData%\Google.exe
C:\Extracted\Google.exe
C:\Google.exe
C:\Program Files\Google\Google.exe
C:\windows\Bifrost\google.exeHa megvagy, C:\Windows\System32\Drivers\Etc\ itt van egy hosts file.
Adj teljes jogot felhasznalonak es nyisd meg a fajt szovegszerkesztovel.
Ezt kell benne latnod:# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, először
# az IP címet, azt követően pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtől eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhostHa alatta van valami azt torold ki!
Ha ezzel is megvagy, allitsd vissza a rendszert egy korabbi idopontra. -
M3oH
addikt
válasz
BenJoe80 #19683 üzenetére
Elso korben: Malwarebytes free telepitsd, frissisd es futtas egy keresest. jo esellyel megtalalja rosszfiut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest