-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Polarstar #73787 üzenetére
Az ESET teszteli az UEFI-t (talán egyedüliként) és lehet, hogy meg is tudja akadályozni a fertőzését. Annak ellenére, hogy én ESET-et használok, úgy gondolom, hogy nem véletlenül hangsúlyozzák ezt a fertőzési forrást. A biztonsági rendszerük eladásához jól jön. Persze azért nem szabad lebecsülni ezt a kockázatot.
Nem értem, hogy egy hardveres UEFI reset miért nem jó? Másrészt vannak duál BIOS-ok is. Ott a régire átváltva az elsődleges frissíthető és így szerintem a fertőzés megszűnik.
-
-
Semplar
őstag
válasz
Polarstar #73780 üzenetére
Kedves (volt
)LastPass Ügyfelünk!
Azért írunk ma, hogy tájékoztassuk Önt a közelmúltban, december 22-én nyilvánosságra hozott biztonsági incidensünkről. Mostanra befejeztük a kimerítő vizsgálatot, és október 26. óta nem tapasztaltunk fenyegetőző tevékenységet.
A mai nap folyamán frissítést tettünk közzé blogunkon, amely új megállapításokat és fontos információkat tartalmaz, beleértve a történteket és az általunk megtett lépéseket, hogy milyen adatokhoz fértek hozzá, mit tettünk a LastPass biztonsága érdekében, olyan intézkedéseket, amelyeket az ügyfeleknek javasolunk önmaguk védelmében vagy üzleti tevékenységeiket, és mit várhat tőlünk a jövőben.
Tekintettel a blogbejegyzésben megosztott információk mennyiségére, valamint annak érdekében, hogy ügyfeleinket jobban segítsük saját, incidensekre való reagálási erőfeszítéseikben, egy Biztonsági Közleményt készítettünk kifejezetten ingyenes, prémium és családi fogyasztóink számára, hogy segítsen Önnek a tekintse át a LastPass fontos beállításait, amelyek célja fiókja biztonságának elősegítése a bevált gyakorlatok betartásának ellenőrzésével.
Kérjük, tekintse át a Biztonsági közleményt, és hajtsa végre a szükséges módosításokat fiókjában.
Ezen további részletek megosztásával és a jövőbeni megközelítésünkkel eltökélt szándékunk, hogy ügyfeleink helyesen cselekedjünk, és hatékonyabban kommunikáljunk. Köszönjük türelmét és a LastPass folyamatos támogatását.
A LastPass csapata -
válasz
Polarstar #73774 üzenetére
Ez így van. Hiába van az egyik főhadiszálás Moszkvában, már Angliában vannak bejegyezve évek óta. Hasonlóan jártak el mint az AdGuard, aki szintén orosz volt, de Cipruson jegyezték be magukat. Nem véletlenül tették ezt. Nem mindenki szimpatizál az orosz állami propagandával.
-
-
válasz
Polarstar #73628 üzenetére
Sorry, de erről nem a Kaspersky tehet, ha őket akarod hibáztatni. Minden egyes kulcsot, 8-10 alaklommal lehet aktiválni. Utána blokkol és számla ellenében fel lehet oldatni a Kaspersky supporttal, abban az esetben, ha a kulccsal alap esetben minden rendben volt. Tehát, hivatalos helyről vásároltad és nem himi-humi helyről.
Nekem is volt nem egyszer, hogy blokkolva lett a kulcsom, mert fel-le telepítettem a Kaspersky-t mert teszteltem más terméket is, és sosem volt gondom az újraaktiválással.
Ha pedig egyszer felraktam a kulcsommal és nem aktiváltam többet, de váltottam új gépre, akkor is simán elfogadta a kulcsaimat az új gépen. -
-
-
-
válasz
Polarstar #72864 üzenetére
Akkor lehet írni a komának akitől vetted a kulcsot, hogy oldja meg a gondodat!
Ha a Kaspersky kulcs hivatalos forrásból származik, akkor nincs vele gond!
2004 óta használom a terméket, és eddig minden alkalommal elfogadta a vásárolt kulcsokat, de azt hozzáteszem, hogy hivatalos forrásból vettem azaz hivatalos viszonteladódtól.
A probléma forrása az eladódnál lesz és a megoldás kulcsa is! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest