Hirdetés
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
tpeter77 #41467 üzenetére
Így már értem, visszavontam minden szarkazmust, bocs!
Viszont egy egyszerű felhasználónak magánhasználatra, akinek a gépére 'mindent feltett egy szaki', hogy tudjon képeket és videókat nézni, megnyissa a *.pdf fájlokat, esetleg valamilyen office, Skype stb. szerintem továbbra is ajánlható. Én is így tettem a virtuális gépen és semmi bug-ot nem tapasztaltam. A több mint 3000-es mintát lassan szkennelte, bekapcsolva kellett hagyni éjszakára a gépet, de ilyennel sem találkozik az átlagfelhasználó.
A nagyvállalti környezethez nem nagyon értek
, de úgy tudom, hogy például az ESET-nek és a Symantec-nek (talán a DrWeb-nek) is vannak ilyen megoldásai...
'To All': Mit szólnátok daimonion javaslatához? Én támogatom, ha LiLxWaYnEx bevállalja...Ez is több, mint a semmi!
Üdv.
UserX
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest