- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
Kékes525 #49908 üzenetére
szia,
1. Emsisoft AntiMalware (minden beállítás max-ra van tolva)
Mindkét fájlt le tudtam tölteni értesítések nélkül, és az ellenőrzés alapján nincs benne kártevő, sem gyanús dolog.2.
ESET IS v10 (itt is minden maxra téve)
Az első oldal bejön, de a letöltést megfogja. A második oldalnál azt írja, a weboldal szerepel az eset tiltólistáján és be sem tölti.Most akkor az Eset riaszt feleslegesen vagy az EAM gyenge, amit használok?
-
-
válasz
Kékes525 #49910 üzenetére
Megnéztem. Nálam a cCleaner-re linkelt oldalon is felhozza az üzenetet.
A másik oldalnál is hisztizik és 14 üzenetet dobott fel. Elég sok linket tilt azon az oldalon!Szerintem telepítsd újra az alkalmazást. Mármint az Esetet! legyen tiszta telepítés. csak azt a két funkciót kapcsold be és nézd meg úgy!
-
-
válasz
Kékes525 #49864 üzenetére
Hiába állítja a Kapersky, hogy ezt nem teszi, egy orosz barátom leírta, hogy akármit csinál Eugene ez alól nem tud kibújni!
Az átláthatósági vizsgálata meg nem sokat ér, hiszen nem a programkódban van a probléma hanem a KSN networkkel!
Magában a KIS/KAV/KTS programkódban nem fognak találni semmit! -
-
-
-
válasz
Kékes525 #49848 üzenetére
Az ESET ezeken a mintákon az utóbbi időben nagyon jól szerepel. Mondhatni ők a legjobbak felismerésben. Ebből viszont le lehet szűrni már azt, hogy sokat fejlődtek!
Viszont, ha összehasonlítjuk a az av-comparatives eredményeivel, akkor nem feltétlen tükrözi az ő valóságukat! Persze, ez csak kis darabszámú minta csomag, de ha jól tudom a real world tesztjeik sem tartalmaznak sok mintát! -
-
-
-
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525 #49479 üzenetére
Veszélyes alkalmazások keresése
,,A veszélyes alkalmazások csoportjába a kereskedelemben kapható, törvényes szoftverek tartoznak, mint például a távoli hozzáférést biztosító eszközök, a jelszófeltörő alkalmazások, valamint a billentyűzetfigyelők (a felhasználó minden billentyűleütését rögzítő programok). Ez a beállítás alapértelmezés szerint le van tiltva."
Na de ez az, miért van letiltva, ha fontos? Oké, értem azt a részét, hogy jelezhet bármi másra is, ami nem veszélyes, azért kell kérdezésre állítani mindent. Félre ne értsél, remélem, nem vagyok idegesítő, a fórum amúgy is arról szól, hogy megvitassuk egymással a nézeteinket és segítsünk ezzel
A lényeg, hogy én szeretek a dolgok mélyére nézni és jobban megismerni valamit.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525 #49477 üzenetére
Na itt a sugo, amit talaltam.
[link]Amit mondasz, az lehet igy van, de attol meg (szamomra legalabbis) fontos beallitasok nincsenek bekapcsolva. A veszelyes alkalmazasok keresese nehogyvnar ne legyen fontos? Jo oke tudom, esetleg ilyenkor a teves riszasztasok megnohetnek. De az en tapasztalataim szerint van par dolog, amivel a gyarto alapbeallitasa kicsit szegenyesebb, mint ha te atnezned. Egyebkent amikor jon valaki, hogy eg teszten megbukott az eset, lehet pont emiatt van, mert alapon hagyjak.
Egyebkent ha bajt csinaltam a beallitasokkal, ugy is kiderul, majd megirom
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525 #49475 üzenetére
Ez ilyen formaban nem igaz. Az alapbeallitasban pl nincs bekapcsolva a veszelyes alkalmazasok keresese es meg sorolhatnam. Ha te magad tuzetesen atnezed, szepen fel lehet tuningolni a vedelmet. Egyebkent az ESET sugojaban talaltam infot. Leirja, hogy mi micsoda a tuzfal testreszabasanal es bizony van, ami vedelem szempontjabol fontos, de nem volt bekapcsolva, pl dns mergezes ellenorzese. De van meg nehany.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kékes525 #49448 üzenetére
Kaspersky Software Updater-t én részemről elfelejtettem, mert pár tucat telepített programból mindössze a skype-ot frissítette csak, bár az Opera-t is észrevette, de azt sosem tudta frissíteni. Ez a 2 progi volt amit észlelt egyáltalán. Infó gyűjtésre viszont tökéletes megoldás a fejlesztőjének
bár gmail fiók és win használata mellett oly mindegy mit küld a frissítő szerverek felé
Dumi86
SUMO-t nem próbáltam, de DUMO van nálam telepíve, viszont ha az is ugyanúgy működik, akkor max arra jó, hogy lássam van új verzió valamiből és manuál elintézem a felkutatását/letöltését/telepítését ha úgy akarom, mert a DUMO ebben fikarcnyit sem segít (GOTD oldalról fullos verzió).
Ráadásul DUMO azt sem veszi észre, hogy az új driver verzió pl. nem is ahhoz a chipkészlethez való, ami nálam éppen működik....bár szoftver témában ez talán nincs jelen -
blattida
nagyúr
válasz
Kékes525 #49348 üzenetére
Az egy zsákutca volt. A comodo már előttük elkövette ezt, de ők elég hamar rájöttek, hogy gyakorlatilag nincs túl sok előnye annak, hogy az összes av cég antivírusával leellenőrzik az adott fájlokat, mivel lassú, sok a téves riasztás és minimális a valós plusz felismerés, plusz, nekik sem éri meg anyagilag.
-
-
válasz
Kékes525 #49332 üzenetére
Én nem is várom el egy béta szoftvertől, hogy ne legyen bugmentes!
A gyártók között sok esetben a különbség az, hogy béta alatt nem mindenki ad ki rendszerösszeomlást okozó bughalmazt! Az ilyet én nem bétának, hanem alfának hívom! Mivel rendszermérnök a becsületes szakmám, megtanított arra a programozást oktató tanárom, hogy a béta az azt jelenti, hogy tesztelésre alkalmas és nem tartalmaz "szarvashibákat" a termék! Ezzel egyet is értek!
Sok esetben viszont nem ez a helyzet! Nekem olybá tűnik időnként, hogy a userekkel akarnak megoldatni "szarvas" hibákat!
A béta a számomra arra van, hogy használatra alkalmas, de tartalma hibákat (nem súlyosakat)!Nem baj az, sőt, értékelendő, hogy userek kezébe is akarnak juttatni ilyen termékből, mert több szem többet lát!
(#49333) jim bcs: Köszi! Ennek nem így kéne lenni a fentebb leírtak miatt! Főleg, minekután nem minden usernek van plusz gépe a tesztelésre és sok esetben éles rendszerre kerül rá a béta szoftver!
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Kékes525 #49316 üzenetére
Rendben.Később foglalkozok vele ,mert koliban vagyok így ha hazaérek nem unatkozok .Akciós ház menüpont lenne érdekesebb hiszen ezt nektek kell eldönteni.Nem szeretném,hogy reklámnak tűnjön fel a lista hanem mint vásárlási lehetőség.
Áruházak listája
Downloadcrew Software Store
Anti-Virus4U
eMAG
iPon
PCland
Media Markt
stb. -
SityiSXT
őstag
válasz
Kékes525 #49316 üzenetére
Én pedig a Geek Uninstallert.
-
válasz
Kékes525 #49309 üzenetére
Jelen esetben amit én tapasztaltam az renitensen előfordul a Kaspersky AV és Free Av esetén illetve a Norton termékeknél. Mind a két termék esetén sajnos évek óta megvan ez a probléma. Érdekes, hogy a KIS frissül. Az sem azonnal mikor elindul a gép, de legalább frissül. Nem is értem, mi a különbség ezen a téren a KIS és a KAV között. A Nortonról meg nem beszélek.
Minden más termék nálam ESET, EAM, stb. azonnal frissül mikor elindul és feláll a gépem, gépeim.
De, a Húgom gépén is ez a helyzet! Én Telekomos vagyok nála meg Digi megy, és nem is hasonló a konfigunk. Szóval, ez szerintem program probléma. -
válasz
Kékes525 #49281 üzenetére
Felhasználó szempontjából ez a különbség nem érdekes, és szerintem se!
A lényeg: Bekapcsolod a géped AV, stb nélkül mennyi idő alatt áll fel, azaz mennyi idő alatt használatra kész, és ez mennyi av-val.
Ugyan ez a programok indítására, stb., igaz! Lehet ezt túl bonyolítani, de a valós életbeli értékek a mérvadók.De, így már, hogy javítottad a hsz.-ed már értelek.
-
válasz
Kékes525 #49277 üzenetére
Az av-comparatives.org-nak van valamilyen metódusa erre, meg együttműködnek a PC Mark-al.
A boot időket le tudod mérni külső programmal, de ugye maga a program is ami ezt méri az is betöltődik a boot folyamat során, szóval az is "lassíthat"!
Én az egyszerű paraszti módszert használtam anno:
Megmértem stopperrel! A bootidőt is látod, látod a programok indulását, fájlmásolást, installt, uninstallt, stb.A tapasztalataim szerint most 2017-ben az Eset-nek van a legkisebb rendszerlassító hatása! Utána jön az EAM, Bitdefender, stb. De, azt gondolom a komplexebb, összetett védelmek közül sok esetben lehet konfig függő. Sokan írják, hogy a webgyökér nem fogja a gépet! Nos, nálam nem egyszer előfordult, hogy bizony a bootidő kivételével észre lehetett venni.
Nem tudom, hogy a 11-es Eset milyen lesz, de az avc szerint az első lett terhelés szempontjából. -
-
-
válasz
Kékes525 #49261 üzenetére
Rendben!
A gond az, hogy a fentebb linkelt megoldások egyike sem használt sosem! Ezt olyan "hülyéknek" való leírásnak tartom a Kaspersky részéről. Azt meg amúgy sem értem, hogy ha készítenek egy terméket, akkor ha évek óta fennáll egy probléma, azt miért nem lehet javítani. Az meg külön fura, hogy ha elindul a termék az operációs rendszerrel együtt, akkor miért nem frissít azonnal, amikor bekapcsolt a gép? A legtöbb termék miután belépek az "asztalra" azonnal dobja az üzenetet, hogy frissített!Ahogy fentebb írtam, jó pár évvel ezelőtt írtam, korábban azonnal betöltődött a gui és azonnal frissített a termék. 3-4 éve van az, hogy ez nem így van!
-
válasz
Kékes525 #49257 üzenetére
Köszönöm, hogy ezeket mind belinkelted, de ezek már túl vagyok! Nem ma kezdtem a Kaspersky-vel foglalkozni!
Nem tudom, hogy a segítői szándék vezérelt, vagy szimplán csak lámának nézel. Nem szeretnélek félreérteni!(#49258) Pano: Évek óta megvan ez a probléma náluk! Annak idején azonnal frissítettek a termékek, mikor bekapcsolt a gép! Most ez valamiért nem működik náluk! És az a fura, hogy bármit rakok fel, a Norton termékek és a Kaspersky AV az amik nem akarnak frissíteni!
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #49199 üzenetére
Az ESET válasza:
"Tisztelt Uram!
Az egyik frissítés okozza, sajnos nem tudott mindent 'áttelepíteni' rendesen. Amennyiben más komponensben is problémát talál akkor javaslom a program újrainstallálását a következő módon:
- távolítsa el a jelenlegi verziót
- majd a https://support.eset.com/kb2289/?viewlocale=hu_HU leírtaknak megfelelően csökkentett módban indítsa újra a gépét és az eltávolító eszközzel távolítsa el a program esetleges maradékátA fenti lépéseket lehetőség szerint a jövő héten tegye meg, mivel akkor jelenik meg a program 11-es változata. A 11-es változatban már nem lesz ESET Smart Security, a jelenlegi licencével az ESET Internet Security programot fogja tudni használni.
Üdvözlettel:
Káldor András
Sicontact Kft."A jövő héten jelenik meg az új, 11-es ESET!
-
dqdb
nagyúr
válasz
Kékes525 #49143 üzenetére
Ennek pontosan az az oka, ami a képernyőképeden is szerepel: szerepelnek az oldalon olyan képek, amelyek forrása nem HTTPS-t használó oldal volt (LiLxWaYnEx ezen hozzászólásában a csillagok). Egy oldal csak akkor tekinthető HTTPS szempontjából biztonságosnak, ha minden eleme biztonságos forrásból töltődött be. Azzal, hogy egyes képek nem biztonságos forrásból töltődnek be, a böngészőnek kötelessége figyelmeztetni erre téged, hiszen enélkül azt hihetnéd, hogy HTTPS és minden oké, közben pedig egy támadó ezeket a külső forrásból betöltődő képet/scriptet/egyebet észrevétlenül le tudja cserélni.
csicso82: egy SSL tanúsítvány nem konkrét oldalra/aloldalra érvényes, hanem az adott domainre (vagy wildcard esetén aldomainekre is).
-
csaba951
veterán
válasz
Kékes525 #49026 üzenetére
Conduit browser hijacker
Valószínűleg nem direkt telepítetted. Feltettél/frissítettél valami ingyenes programot és annak a telepítőjében volt benne. -
válasz
Kékes525 #48917 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Maga a program minimálisra lett lebutítva! Semmilyen beállítási lehetőséged nincs jóformán. Ami van az sem ér semmit!
Itt nem arról van szó, mint más termékeknél, hogy van egy alap felhasználói felület, aztán, ha valaki jobban ért akkor annak ott a bővített felület! Itt csak egy van, és az jóformán a nullához konvergál.
Lehet, ez a termék elmegy egy "istenhátamögötti" faluba ahol a Marinéni nem ért hozzá,de ma már az informatika alap és egyre többen kell hogy értsenek hozzá!Az eladásaik meg nem ettől függnek sajnos! Az F-Secure is egy híres, nagy múltú cég, csak éppen lemaradtak a nagy hideg miatt!
Viccet félretéve, nem jó irányba mennek, és sajnos a mutatók szerint nem bővül a cég, hanem zsugorodik!A full automatikának meg csak akkor lenne értelme, ha 100% biztonsággal dolgozna a program! Hiba és fals találatok nélkül! De,ilyen nem lesz egyenlőre.
A magam részéről meg nem is örülnék neki! -
maxika2004
őstag
válasz
Kékes525 #48806 üzenetére
Futtattam :
***** [ Services ] *****
No malicious services deleted.
***** [ Folders ] *****
Deleted: C:\Users\All Users\Documents\Downloaded Installers
Deleted: C:\Users\Public\Documents\Downloaded Installers
Deleted: C:\Users\x\AppData\Local\slimware utilities inc
Deleted: C:\Users\x\AppData\Local\SlimWare Utilities Inc***** [ Files ] *****
No malicious files deleted.
***** [ DLL ] *****
No malicious DLLs cleaned.
***** [ WMI ] *****
No malicious WMI cleaned.
***** [ Shortcuts ] *****
No malicious shortcuts cleaned.
***** [ Tasks ] *****
No malicious tasks deleted.
***** [ Registry ] *****
Deleted: [Key] - HKLM\SOFTWARE\SlimWare Utilities Inc
Deleted: [Key] - HKU\S-1-5-21-891242956-3176696258-3614752776-1000\Software\SlimWare Utilities Inc
Deleted: [Key] - HKCU\Software\SlimWare Utilities Inc
Deleted: [Key] - HKLM\SOFTWARE\SLIMWARE UTILITIES, INC.***** [ Firefox (and derivatives) ] *****
No malicious Firefox entries deleted.
***** [ Chromium (and derivatives) ] *****
No malicious Chromium entries deleted.
::Tracing keys deleted
:insock settings cleared
::Additional Actions: 0*************************
C:/AdwCleaner/AdwCleaner[S0].txt - [1537 B] - [2017/9/27 15:35:18]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[C0].txt ##########
.... hát 4 valamit törölt... de a procihasználat változatlanul felmegy !
-
daimonion
senior tag
válasz
Kékes525 #48516 üzenetére
Ezt nem értem .Kifejtenéd Bővebben ?
nem vagyok rébuszfejtő.
ha esetleg jól fejtettem meg a rébuszodat.Akkor laikusként azt mondom és ezt tartom / lehet nincs igazam/ hogy Magyarország a Botnet térképen kb annyira van jelen mint elefánt seggén a pattanás.
Hogyan is leszel egy botnet hálózat tagja ? szerintem mindenféleképp egy olyan progit spec programot kell exe vagy bármit és futtatnod hogy az észrevétlenül az AV tudta nélkül megkerülve a HIPS-t adatbázis védelmet mittudom én a Háttérben tudjon müködni észrevétlen.Na most szerintem itt Magyarországon ennek az esélye vajmi kevés feltéve ha az ember tudja is hogy mire kattint.
A botneteket hétköznapi, otthoni, iskolai, vállalati számítógépek alkotják. Egy számítógép anélkül tagja lehet egy botnetnek, hogy a gazdája ezt kérte, megengedte volna vagy akár egyáltalán tudna róla. Egy speciális program települ a gépre, mely a háttérben fut anélkül, hogy a számítógép gazdája azt észrevenné. A modern vírusvédelmek felismerik az ilyen típusú programokat, azonban nagyon sokan nem vagy elavult vírusvédelmet használnak.A titkosan futó program bizonyos időközönként kapcsolódik a spammerhez, hogy parancsokat, feladatokat vegyen át tőle. Nem közvetlenül a spammer számítógépeihez, szervereihez kapcsolódik, hanem gyakran egy nyilvános IRC-szerverhez. Egyes csatornák forgalmát figyeli, és felismeri a spammer által speciális, általában kódolt formában oda küldött parancsokat.
A botnetek leggyakrabban spamet küldenek szét, de használják őket DDoS-támadásra is. Ilyen ismert DDoS-támadás volt például a Blue Security ellen (a spammertámadó Blue Frog alkalmazás miatt) 2006-ban is. Gyakran támadják a spamellenes szolgáltatásokat nyújtó weboldalakat, szervereket, például a feketelisták üzemeltetőit.
A profi spammerek saját botnetet, botneteket építenek. Mivel valahogyan rá kell venni a felhasználókat, hogy telepítsék a gépükre a háttérben futó botalkalmazást, vírusokat, hátsó ajtót nyitó trójai programokat használnak erre. Akár egyszerű megtévesztéssel is elérhető a cél, például spamben küldött hamis ajánlat után sokan nem szándékosan megfertőzik a saját gépüket:
Pamela Anderson Interesting presentation.
The melody is Stunning!
Only 1 day trial - get this Interesting mpeg4 now!Download it now: http://example.com/video.exe
A Pamela Anderson idomaira kíváncsi óvatlan internetező rögtön rákattint a linkre, mellyel letölti a programot a számítógépére, majd futtatja azt. A gépe ezzel megfertőződött, új taggal bővült a spammer botnete.A Microsoft 2008 áprilisában bemutatta botnetellenes szoftverét, amelyet a Windows operációs rendszerekhez is mellékelnek majd. Bár a Rosszindulatú szoftvert eltávolító eszköz[1] nevű program működése titkos, annyit lehet tudni, hogy a kanadai rendőrség sikerrel használta egy félmillió számítógépet irányító rendszer felkutatásához.[
Amikor a számítógépünk egy botnet része, akkor rendszerint malware-rel van megfertőzve. A bot ilyenkor vagy egy távoli szerverrel létesít kapcsolatot, vagy egész egyszerűen csak más, közeli botokkal lép kapcsolatba, majd ezt követően várja az utasításokat a hálózat irányítójától. Mindez pedig lehetővé teszi a támadó számára, hogy egyszerre több számítógép irányításával valósíthassa meg az általában nem túl “nemes” céljait.
A botnetekre kapcsolt számítógépek egyéb malware-ekkel is megfertőződhetnek, mint pl. olyan keyloggerekkel, amelyek először rögzítik a pénzügyi adatainkat, majd elküldik azokat egy távoli szervernek. Egy számítógép attól lesz egy botnet része, hogy a többi géppel együttesen válik irányíthatóvá. Miután a számítógépeket a hálózathoz kapcsolják, onnantól kezdve a botnetet létrehozók már szabadon dönthetnek arról, hogy mit tegyenek a botokkal – pl. arra utasíthatják a számítógépeket, hogy további malware-eket töltsenek le, vagy akár arra is, hogy bizonyos folyamatokat együttesen (egyfajta felhős szuperszámítógépként) végezzék el.Szóval szerintem annak a valószínűsége, hogy User X forumtárs egy botnet része lesz kb a nullával egyenlő.Feltételezve, hogy használ naprakész oprendszert, vírusírtót és nem kattingat mindenféle ismeretlen szutyokra és nem akar crackelt játékokkal játszani. De ez általában szerintem minden netezési szokásra igaz.
-
-
idegen lény
addikt
válasz
Kékes525 #48140 üzenetére
És a 360 Total Security kód nélkül is, öt vírusirtó motorral (köztük a Bitdefenderrel és az Avirával). Ugyanazt a védelmet nyújtja, mint a fizetős változata. Két hibája van: magától nem frissül, és még nem tud magyarul.
-
tpeter77
addikt
válasz
Kékes525 #48047 üzenetére
A https://haveibeenpwned.com/ oldallal kapcsolatban:
- Alapvetően azt nézni meg, hogy a regisztrált e-mail cím szerepel-e a korábban feltört és közzétett címlistákban. Amennyiben igen, akkor a jelszava teljesen biztosan kompromittálódott, vagyis vissza lehet élni vele.
- Meg kell változtatni a jelszót, egy új és erős jelszóra, aminek semmi köze nincs az előzőhöz.UserX
Megnyugtattak, hogy figyelni fognak rá, hogy a címed véletlenül se jelenjen meg az előadásokban, ha felhasználják. -
tpeter77
addikt
válasz
Kékes525 #47931 üzenetére
szia!
Oktatási Hivataltól jött egy előadó, aki informatikai biztonsági képzést tartott, a téma a jelszavak védelme volt.
KeePass programot ( http://keepass.info/ ) ajánlom mindenki figyelmébe. Csak egy mesterjelszót kell jól kitalálni, s megjegyezni, a program minden mást eltárol.
A szivárogtatásban biztosan érintett e-mail címeket itt lehet lekérdezni, akár teljes domaineket is:
https://haveibeenpwned.com/
Fel is lehet iratkozni, hogy mikor próbálják az emailcímedet szivárogtatni.Az adathalász levelek, amit UserX mutatott a PayPal-ról, mind egy kicsit eltér a hivatalostól.
Árulkodó nyomok:
- a feladó emailcíme nem az, ahonnan a szolgáltató küldeni szokta a leveleit, tehát XY@paypal.com helyett valami más pl. qualityservice.com alól miért levelezne velünk a paypal?
- a fejlécben lévő ikon hasonlít az eredetihez, de gyakran eltér tőle
- helyesírási hibákat tartalmaz a levél
- a link a levélben nem a saját webcímükre visz pl. paypal.com helyett valahová máshová
stb... -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Kékes525 #47905 üzenetére
Kicsit jobban át kell látni a helyzetet . Ezekkel a dolgokkal mindenki tisztában van aki nyilatkozott róla . Itt az a meglepő lépés,hogy mint más gyártók akik rendelkeznek ingyenes termékkel képesek olyan csökkentett funkcionalitású védelmet ajánlani amely tartalmaz viselkedéselemzőt.
csicso82
Nem az a legfrissebb .Egy hete történt meg a központi előfrissítés 1.1.4-re .
Kumblee88
Évi 25E Ft-ot megér neked ? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525 #47824 üzenetére
Igy igaz. Pont igy csinalom en is. Ccleaner lefuttatasa utan manialisan keresek a registryben.
Egyebkent en munkahelyi gepen probaltam ki a Kaspersky-t. Siman leszedtem az elozo AV-t (nem a sajat eltavolitoval) es semmi gond nem volt a Kasperskyvel(azon kivul, hogy fogta a gepet rendesen). Revoval leszedtem, majd elozo AV vissza. Semmi gond. A szemetet visszakerestem manualisan es annyi mindent hagyott a Kaspersky, hogy az mar fajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Argos: PH!arckép
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest