- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Digidroid
aktív tag
válasz
Vegitaa #41532 üzenetére
Hát ezt a lehetőséget szerintem már kivették
Blattida által linkelt cikk dátuma June 16, 2015csak a vizsgálatot és a vírusdefiníciók frissítését lehet már csak kikapcsolni vagy ütemezni. Máskülönben baromi idegesítő tud lenni amikor pl. filmnézés közben hallom: felpörög a hdd+cpu hűtő majd az avg feldobja a frissítés befejezéséhez a rendszert újra kell indítani
-
blattida
nagyúr
válasz
Vegitaa #41532 üzenetére
Csak egy kis google használat kell hozzá, én is azt tettem: a keresés eredménye.
-
blattida
nagyúr
válasz
Vegitaa #40377 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy pontosan melyik kártevőről is van szó, de itt van egy összefoglaló oldal, sok különböző variánshoz és fajtához való eszközt megtalálható rajta, tegyél vele próbát, hátha...
-
szeky81
tag
válasz
Vegitaa #40354 üzenetére
Benyaltad a crypto-variánsok egyikét. Nem "csak" utorrentel terjed, inkább emailben. Tehát szerintem ott kattintottál rá valamire (felelőtlenül- bocsi) és így került a gépedre. Visszaállítani nincs mód, hacsak nem fizetsz a nyomiknak.
Egy újratelepítés segít ez esetben. -
Makifeju
tag
válasz
Vegitaa #40319 üzenetére
Szia!
A Spyhunterről annó hallottam hideget-meleget egyaránt. Hogy biztos legyen a dolog,gondoltam teszek egy próbát,az a tuti. Malwarebytes van fent,mellé tettem fel kb 6 hónapja,crackelt teljes változat,nem kell folyamatosan a regek miatt szívni. Nos tökéletesen üzemel. Amit a malware nem,azt ez megtalálja. Viszont mindíg legyen egy telepítőlemez a közeledben,ugyanis ha lefuttatod illetve törlöd is vele a talált cuccot,kitöröl minden fertőzést,illetve fertőzött fájl ami csak van a gépen,független attól mi a funkciója. Így indulásnál lehetnek pucolás után problémák....ilyenkor telepítő betesz,rendszer javítása,aztán m,inden faxa. Munkámból adódóan rengeteg progit használok-tesztelek folyamatosan,így kellenek ezek a vírusgyilkosok. És én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve,és pont az alapossága miatt. Ha kell is utána javítani a rendszerindítást,megéri,mert amit kiirtatok így vele abból tuti nem marad semmi a gépen. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Vegitaa #40319 üzenetére
Összefoglalva . Kerüld el a terméket messziről és használj mást ha szükséges
.
-
blattida
nagyúr
-
netpeti98
addikt
válasz
Vegitaa #29834 üzenetére
De ajánlott cucc, csak nem önmagában mivel a gyártó is kiegészítő védelemnek ajánlja. Egy Avast, 360 vagy bármelyik itt ajánlott védelemmel együtt viszont már elég elég erős. az a jó benne, hogy bármelyik vírusirtót ki lehet egészíteni vele.
Amúgy nekem is az egyik kedvenc programom. -
-
stingy2
senior tag
válasz
Vegitaa #16153 üzenetére
egyfajta tűzfalprogramként viselkedik.
különböző listákat tudsz letölteni hozzá, és a listán szereplő ip-ket blokkolja.
mivel torrentezéshez lett kifejlesztve, ezért értelemszerűen azokat az ip-ket tiltja, akinek a tulajai hivatalból szeretnék látni, mi folyik(át) a gépeden.
de nem csak erre jó: pl tilthatsz országokat , bizonyítottan spammelő ip-ket, spy ip-ket, adware ip-ket stb..
a program:
http://www.peerblock.com/releases
a listák:
http://www.iblocklist.com/lists.php?category=general
mivel ez némileg off, ezért ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban, inkább pv-ben küldd el -
stingy2
senior tag
válasz
Vegitaa #16151 üzenetére
nekem hasonló konfigom van (csak i3 cpu), és némi kísérletezés után az MBAM Pro mellé a CIS-t raktam fel védelemnek. Főképp, mert a tűzfala nagyon jól konfigurálható.
Online bankolok, warezolok, sőt még ritkán olyan oldalakra is tévedek, ami nem túl biztonságos, de évek óta semmilyen komolyabb rossz indulatú program sem jött be.
szvsz a víruskergető csak egy része a védelemnek, önmagában attól, h akár a leg leg antivírus, is van a gépeden, még simán bármit összeszedhetsz.
Nálam a komplex védelem így néz ki:
1, Mbam pro
2, CIS: pro-aktív mód, a fw, defense+ sandbox is egyénileg konfigurálva
3, firefox: adblock+, noscript, wot, traffic light-és nem csak dísznek van ott,hanem ha piros, akkor nem megyek az oldalraha gázos oldalakra megyek, átállítom privát böngészésre
4,netezés (meg minden egyéb, amihez nem kell r.gazda fiók) felhasználói fiókból megy
5, UAC maxra húzva, dep bekapcsolva
6 torrentnél bekapcsolom a PeerBlock-ot, ami kb 2,5 milliárd ip-t kiszűrezen kívül kikapcsoltam a DHT-t, azóta nem keresnek mindenféle védelmi minisztériumból, meg a tunéziai idegenforgalmi hivatal is békén hagy
- ezeket a Peerblock listájából láttam, hogy szerettek volna csatlakozni a géphez)
Legfontosabb védelmi vonal pedig az user, aki simán ingorálhatja az előbbi összes védelmet egy-két kattintással, és utána jön a csodálkozás
-
-
BigManus
addikt
válasz
Vegitaa #16145 üzenetére
Nem egészen...
Tűzfalhoz semmi köze. Az MBAM egy kártevő, kártékony program, spyware, stb. kereső alkalmazás.
Lényeges, hogy legyen egy bekapcsolt tűzfalad, egy vírusirtód illetve kiegészítő védelemnek a Malwarebytes ( MBAM )
Ezek mellett ajánlatos létrehozni a gépen egy korlátozott fiókot, mely alól a rendszert használod, de semmi esetre sem ajánlott rendszergazdai profilból használni a gépet!
Természetesen a rendszer legyen rendszeresen frissítve ( Windows frissítések ) illetve a védelmi programok is legyenek naprakészek. -
BigManus
addikt
válasz
Vegitaa #16143 üzenetére
Vírusirtó kell hozzá, nem feltétlenül az MSE.
Kiegészítő védelemnek jó az MBAM, de nem helyettesíthet egy vírusirtót.
Természetesen van pár ember akik a kivétel kategóriát képzik, de Ők átlagnál többet tudnak ilyen téren mint egy sima felhasználó...
Tehát egy vírusirtót érdemes feltenni. -
janes1976
őstag
válasz
Vegitaa #16136 üzenetére
Igen, képes, legkirályabb és legmegbízhatóbb védelmi program, amit ráadásul faszán fejlesztenek is!
Akár egy Microsoft Security Essentials mellé is felrakhatod, kiválóan megy együtt.
Persze erre csak a PRO képes. 5000 valamennyiért meg kell venni, élettartam licences!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest