Hirdetés
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #16928 üzenetére
Képesség tekintetében egy szinten vannak , hiába megyünk bele a témába , úgy is te döntesz ismerkedj meg velük és rájössz melyik az igazi . Mindhárom terméknek van gyenge pontja ,de ami biztos ESET-nél jobbak .
Nem akarok most belemenni a témába 10 órám volt ma nem bírok pislogni se. Látogass el hivatalos weboldalukra és olvasd el a termék ismertetőt .
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #16926 üzenetére
F-Secure-t hagyd fent .
-
HZoli87
veterán
válasz
King Unique #5722 üzenetére
Nem Ő, de ha megnézed amit linkeltem (ekrnAmon.dll), akkor láthatod hogy tegnapi dátum található a digitális aláírás alatt. Vagyis még nem létezett ez a megoldás, amikor te segítséget kértél tőlük.
-
HZoli87
veterán
válasz
King Unique #5720 üzenetére
Már van újabb megoldás, egyetlen egy fájlt kell csak felülírni. Többszöri újraindítás után is hibátlanul működik nálam.
A legfrissebb HDD-s hiba javításáról szóló levelünk a következő (ez eddig minden hibás gépen működött):
"... Kérem, tömörítse ki a merevlemezére egy Ön által létrehozott mappába a http://files.sicontact.hu/usbfix.zip linken található fájlt. Indítsa újra a számítógépét csökkentett üzemmódban (ennek kiválasztását az F8 billentyű többszöri megnyomásával érheti el közvetlenül a számítógép bekapcsolása után, amikor a memória ellenőrzésre kerül és a merevlemezek kilistázódnak). A csökkentett módú indítás után kérem másolja be a kitömörítésre használt, Ön által létrehozott könyvtárból az ekrnAmon.dll fájlt C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ vagy ESET NOD32 Antivirus mappába, majd indítsa újra a gépet. ..."
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
King Unique #5717 üzenetére
Szerintem ezt az infót oszd meg az ESET topik lakóival is, gondolom örülnek majd neki!
Imi1981@ Mókolt XP-re is felrakhatod az MSE-t, nem lesz semmi gond belőle, legalábbis amelyikre én raktam azzal nem volt. Ha meg a lassú formázás nem ment, akkor tuti a vinyó hiba! Próbáld meg valami disk doktor progival, hátha bejelöli rajta a hibás szektorokat! Mert ha így oda ír valamit, az onnan bukó, és ráadásul meg ha valami fontos rendszerfájl kerül oda, akkor összeomlik a win!
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
King Unique #5696 üzenetére
Nem vagyok ESET felhasználó már rég óta, és mivel mások gépén rossz tapasztalatom van vele, nem is igen leszek. Csak egy példa: a sógorom gépén ESET mellett nem kevés "okosság" került a gépre! Mikor szólt, hogy valami nem az igazi a win működésében, akkor nézegettem mi lehet, végül mivel látszatra nem találtam semmit, lekaptam a kergetőt, és feldobtam rá egy Panda Cloudot, ami azonnal köhögött, hogy gond van, majd full scan. Igen meglepődtem, hogy 43 kártevőt takarított le a gépről, amik az ESET mellett vidáman elvoltak.
Most is ezt a gépet nyúzom tesztelés miatt, de amióta legyalult róla a panda mindent, azóta rendben van a gép. Csekkoltam még Avirával, meg Trustporttal is, de már egyik sem talált semmit. Most szépen teszi rajta a dolgát a Panda, meg a PcTools fala, és hasít a gép.
Én ezek után nem is vagyok hajlandó fizetni védelemért, mikor az ingyenes megoldások tökéletesek otthonra.Ja, és külső vinyó csatlakoztatásánál sem volt gondom se Pandával, se Avirával, se Trustporttal.
-
válasz
King Unique #5703 üzenetére
"Bár még a pendriveról bootolást nem próbáltam ESET mellett,de azzal nincs is gond..."
Hát ott nem is lehet gond, azért a gép bekapcsolásától azonnal nem véd semmi...Próbáld meg a külső meghajtót a kivételek közé tenni, USB-s eszköz csatlakoztatásakor mindig dob egy ablakot, hogy átvizsgálja/majd később figyelmeztessen/beállítások, hátha akkor "békénhagy" és megszűnik ez a hiba...
-
T_Stark
őstag
válasz
Nálam az ESS 5.0.93.7 is művel bajt az USB-s kártyaolvasóval.
Alig akarja felismerni, meg megnyitni. Dög lassú az egész.
Ha kijelentkezek és vissza, úgy hogy közben bedugva hagyom a kártyaolvasót, akkor jó.
Először azt hittem az SD kártyám vagy a kártyaolvasó döglődik, de nem, az ESS a hibás.Más:
Tudjuk ugye hogy az új Panda Cloud-ban lesz tűzfal is. Azt nem tudja valaki, hogy ez az ingyenesben is benne lesz-e, vagy csak a fizetősben? -
válasz
Nem pont ezzel, de szintén USB-s a történet, nevezetesen W7 telepítőt hoztam volna rászre, hogy pendrive-ról lehessen telepíteni. Ehhez nem kell más, csak a W7 parancssora, mindent a megszokott módon csináltam (Vista óta több mint 100x, szóval rutinból), rendben le is zajlott mindent, de nem bootolt be róla a gép. Gondoltam a pendrive-ra ráférne egy lassú formázás, megint a szokott módszer (kiegészítve a lassú formázással), megint minden rendben lezajlott, megint nem indult a gép a pendrive-ról...
Fogtam kilőttem az ESEt-et, megint végigzongoráztam a parancssoron és lőn csoda már indult is a pendrive-ról a masina...
Ebben az a durva, hogy amikor kiadtam azt a parancsot, hogy az indítókódot "égesse rá" a pendrive-ra, az hiba nélkül megtörtént, successfully volt minden, nem adott vissza hibakódot a parancs és mégsem került fel az indítókód, mert valamit az ESET belemókolt, anélkül hogy értesített volna bármiről is....
-
BigManus
addikt
válasz
Én Linuxot használok...
-
BigManus
addikt
válasz
King Unique #5693 üzenetére
Csökkentett módban indítsd a rendszert, majd másold be a fájlokat és írd felül a benne lévőket.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
King Unique #5693 üzenetére
Szerintem a megadott fájlokat csak akkor tudod bemásolni, ha az önvédelmét kikapcsolod!
Gondolom védi magát a program, hiába a rendszergazdai jogosultság. Próbáld ki, és aztán teszteld a külső vinyókat. Lehet a bemásolandó dolgok valamiben másak a gépeden lévőknél! -
deter
aktív tag
válasz
King Unique #4600 üzenetére
Melyik oldalakkal van konkrétan probléma? Néhány helytelenül megírt oldal valóban rosszul jelenik meg a Operában, antivírustól függetlenül. De ha általánosnak mondhatók a fenti problémáid, tehát elég gyakran jelentkezik, akkor elképzelhető, hogy eset a ludas. Nálam, ahogy írtam, hibásan jelenítette meg az oldalakat a böngésző ESS 5 béta mellett.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #4562 üzenetére
Hát nálam az ESET/Kaspersky/Norton/Avast programok eddig tökéletesen mükődtek,AVG is remekül sikerült,továbbá F-securera leszek még kiváncsi.Többet nem tudok mondani én úgy szoktam tesztekben (av com..)-on 1-5 Av-t kipróbálom és ami bejön azt használom...
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #4558 üzenetére
Én megmondom neked az őszintét melyik a legjobb,találd meg,kipróbálod melyik milyen és kiderül...
-
Roxbury
őstag
válasz
King Unique #4549 üzenetére
Most nálam is beindult.
Jobb annál sokkal, mert ez egyszerre 8-9 helyről gyűjti a post-okat.
Az újságos kódokat én erről a helyről [link] szerzem immár kb 3 éve. 4 vagy 5 újság havi kódjait rakják be minden hónapban, pont ezért kicsi az esély, hogy megszűnik a dolog, mivel több lábon áll.
-
janes1976
őstag
válasz
King Unique #4521 üzenetére
aha, újságossal használom én is, sztem mindig a felhasználó a gyenge láncszem, mondjuk nem árt állítani rajta mert alapból elég érdekes hogy a kiterjesztett heurisztika meg a veszélyes alkalmazások keresése mindenhol üres, nincs pipa, ezeket nem árt bepipálni, nálam a tűzfal interaktív módban van
Szóval azért faszán beállítva nem szar az eset, egyáltalán nem.
-
janes1976
őstag
válasz
King Unique #4519 üzenetére
Nálam tökéletesen megy 64 biten az ESS.
Minden zöld. Hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest