- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Szellem. #51176 üzenetére
Azért a Bitdefendernek sem sikerült normális munkát végezni.
Időközben az oldalra egy párszor rákkattintottam. Az első találatokat jelezte, most meg:No comment!
Ez tényleg fura. Az elején ahogy rámentem az oldalra és elkezdtem "filmet nézni", jelzett, hogy ott a szkript és blokkolta. Aztán, meg már nem. Na, ez mi?
Azért ezt nevezem processzorterhelésnek:
Agresszív kis szemét.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Szellem. #51133 üzenetére
Kb. 1 hónapja ajánlotta egy barátom ezeket az online filmnézős oldalakat, hogy ő mindig ezekről néz filmet, és csodálkozott, hogy én miért nem. Mondtam neki, hogy én jobban preferálom a
letöltöttmegvásárolt filmeket. Örömmel fogom neki elújságolni, hogy miért nem érdemes ezekről filmezni! -
Semplar
őstag
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Szellem. #51104 üzenetére
Értem, és köszönöm a válaszod. Én a céges gépen többnyire csak munkával kapcsolatos oldalakat nyitok meg (plusz a Prohardvert
), így csak az otthoni gépre tettem fel uBlock Origint, ott viszont nagyon hasznosnak tartom, így eddig semmiféle hátrányt/gondot nem tapasztaltam vele.
-
attiati
veterán
válasz
Szellem. #51089 üzenetére
oké, nem linkelem.
És a kérdés másik fele.
Bitdefender vs. KIS.
Melyik miben erősebb? Elsősorban user szempontból.KIS 2017 a bootolásnál nagyon lassú, de majd az SSD lehet megoldja.
Cserébe utána szinte észrevétlen, nem zavar szinte soha.
Védelmével is elégedett vagyok.
Ügyfélszolgálat és nyelvtámogatás nem fontos. -
Semplar
őstag
válasz
Szellem. #50959 üzenetére
De, ugye egy P4-es gépen, nem biztos, hogy ugyan így lenne!
Sajnos nálam telepítés után szürkére váltott az ikon és kérte, hogy jelentkezzek be a fiókba, de a föablak nem nyílt meg. A műveletközpont visított, hogy frissítsem a vírusirtó adatbázist. Hosszú várakozás, majd reboot után az adatbázis frissült, de az ikon ismét szürkére váltott és nem nyílt meg a föablak.
Tiszta win7 telepítés után ugyanez volt a helyzet. -
csaba1203
addikt
válasz
Szellem. #50959 üzenetére
Van még jócskán a Kaspersky-ből vissza.
Azért kérdeztem, mert anno párszor volt már a gépemen próbaképp de mindig volt vele gebasz,amiért ment a levesbe.
Ez 2 éve volt,azóta lehet ők is felfejlődtek.
Azért köszönöm a visszajelzést tőled!50969
-Azért itt a Pandamaci az vicc kategória -
válasz
Szellem. #50912 üzenetére
Felraktam. Köszönöm a segítséget.
Majd írok, hogy milyen.
Ez nem szakmai reakció lesz, inkább felhasználói. Egy általános használatú családi gépen fut.
Elsőre az a furcsa, hogy csak az ie, amin keresztül web védelmet biztosít. Nálam win10 van, ott ugye az edge az alap, és én chrome-ot használok. Na majd kiderül.
Program indítás: TC rohadt lassú volt az első 2-3 alkalommal, mondjuk van helyi háló és 3 fixen mountolt meghajtó. -
huan
őstag
válasz
Szellem. #50861 üzenetére
Megvan a probléma.
És ez a "szomszédban" található verzió volt: Emsisoft Anti-Malware 9.0.0.4668
A Malwarebytes AntiMalware 3.3.1 talált a fenti EAM telepítése után 44 helyen fenyegetést, mely karanténba helyezés után minden visszaállt a helyére. Érdekes, és köszönöm a segítségeket! -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Szellem. #50845 üzenetére
Természetesen téves.Ügyfélszolgálat feldolgozta a problémát és mára egy frissítés megoldotta.
(#50849) Plag
Nincs vele gond.Pár weboldalra jelzett de működésbeli gond nincs.F-Secure promóció előtt kaptam a kódot.F-Secure a kedvenc termékem,vele se volt komoly gondom(telón használom).Norton esetében maximum a hírnév alapú szolgáltatás tud néha kellemetlenséget okozni.AppCheck is csak azért van fent ,mert nyitott vagyok az újdonságokra s nem a kártevők elleni félelem miatt.Elég jó fejlesztik a terméket.(#50847) blattida
Tegnap megnéztem,hogy elfogadja-e a kulcsom
.CCleaner-t használom .
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #50828 üzenetére
Egy dologban mindenképpen jobb: csekély a piaci részesedése ezáltal kevésbé éri meg a sebezhetőségeivel foglalkozni, ebben jobb a chrome-nál.
A chrome viszont abban jobb, hogy jóval gyakrabban foltozzák, frissítik a felmerült hibákat.
Azt se felejtsd el, hogy az Opera is a Chrome motorját használja. A nyers erő is számít: a chrome biztonságosabbá tételén tuti többen dolgoznak hiszen több a pénz a gugli háza táján, és ez egyik presztízs termékül nem hanyagolják el.A legnagyobb előny az opera mellett egyértelműen a kis felhasználóbázis emiatt tudnak az radar alatt maradni.
-
-
-
SityiSXT
őstag
-
SityiSXT
őstag
válasz
Szellem. #50812 üzenetére
Hát ez az, hogy nyoma se volt semminek... Oké, én mondtam a Sophos Home-ra, hogy nem baj az, ha faék egyszerűségű, de még ott is adtak egy relatíve jó menedzselhetőséget az ember kezébe a webes felületen keresztül. Na, itt ilyen nincs. Alap tartalomfogyasztós gépre egységsugarú átlagusernek ez így még azt mondom, hogy rendben is van nagyjából, de nekem ez így gáz, hogy legális szoftvert nem tudok használni, mert valamit benéz a Steam/Uplay/Origin DRM kapcsán (én legalábbis erre gyanakszom).
-
-
Semplar
őstag
válasz
Szellem. #50794 üzenetére
Frissen telepített win7 alá már én sem tettem fel a comodo tűzfalat. Csak az EAM fut és a TinyWall.
Utóbbi, ha nem válik be, akkor felmegy helyette a Binisoft Firewall Controll, ha már úgyis rég megvettem.
EAM nálam is bevállt, egy év múlva valószínűleg meg fogom újítani. -
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #50796 üzenetére
"Ezt már megoldották a jobb kergetők. Inkább a régieknél volt komoly probléma.
Nem hinném. Az Emsi nem írta volna le cikkben, és nem egy suffni cég tette ezt közzé. Sosem javasolt két rezidens AV védelem egyszerre."
Ez az Emsi cikkben is benne, hogy jórészt már megoldották a problémát:
"Fortunately, that problem is mostly wiped out today. The industry has developed strategies to avoid such loops, and files are typically not scanned on each read action anymore, but only when they are newly created, started or modified."
"Beállhat az a hurok, amivel korábban vitatkoztál, hogy végtelen szkennelési ciklusba kerül a kér termék, stb."
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #50794 üzenetére
Egyetértek.
"Beállhat az a hurok, amivel korábban vitatkoztál, hogy végtelen szkennelési ciklusba kerül a kér termék, stb."
Ezt már megoldották a jobb kergetők. Inkább a régieknél volt komoly probléma.
Az uBlock Origin beállítását én nem tartom nehézkesnek, de ez szubjektív, elfogadom az álláspontodat.
Viszont a lényegi kérdésem nem a két teljes védelmet adó ellenőrző együtt futtatása, ami tényleg teljesen felesleges (sok szempontból is), hanem ha csak exploit kiegészítő védelem használok az alapvédelem mellé. Az az érzésem, nem tudom, de itt is lehetnek komoly problémák, ha mindkettő védelem felismeri ugyanazt a támadást. Persze elméletileg el tudom képzelni azt is, hogy ezt is tökéletesen megoldják. Szerintem ezt úgy lehet, ha a teljes védelmet adó mélyebben épül be a rendszerbe, ezért elsőnek ennek van lehetősége a hiba felismerésére, majd a exploit támadás felismerésekkor egyúttal elszigeteli is ennek további felismerését más védelmek elől. Akkor rendesen tud működni. Ha pedig az elsődleges védelem nem veszi észre, akkor pedig a második vonal is tökéletesen működhet. Persze ez a trükk, ha lehetséges, működhet két teljes védelem esetén is, de akkor is felesleges kettő teljes védelem a rendszer lassítása miatt. Persze a lassulás a két exploit védelem miatt is fennáll...
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #50616 üzenetére
Pont jókor kezdtünk el erről beszélgetni
Mondjuk nem erőltette meg magát, nem is csodálom, nem szponzorált a tartalom
Amúgy itt egy video, hogy a Kaspersky ransomware védelme miként működik (mást alkalmaznak, mint a többiek, ez tény).
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #50611 üzenetére
Érdekes amiket írsz, köszi az infókat.
Igazából ilyen irányú tesztekbe nem mentem még bele, egyszer kipróbáltam egy darab ransomware-el a kasperskyt, amit nem ismert. Akkor proaktív megfogta, a változásokat meg visszagörgette, köztük a lekódolt fájlokat is biztonsági másolatból.
Persze ez csak egy darab cucc volt. -
Pano
addikt
válasz
Szellem. #50602 üzenetére
Egyet értek én is az észrevételeitekkel és tapasztalataitokkal is.
Én még egy nagyon jó vonásukat kiemelném, amivel kiemelkednek a többi nagy közül:
Felismerték, hogy igazi terméket úgy lehet fejleszteni, ha ismerik az embereket (nem csak gondolják mi jó nekik, vagy idióta statisztikákra alapoznak csak), mivel nekik fejlesztik. Ebből kifolyólag teljesen jelen vannak a közösségi csatornákon (felhasználói fórumok, youtube tesztek komment szekciói, aktív facebook nem csak a saját oldaluk keretein belül stb). S itt nem marketingesekre gondolok, hanem fejlesztők!
Ezt a szemléletet valamiért nagyon kevés vezetés hajlandó alkalmazni, nem csak itt, hanem úgy összességében minden szolgáltatás vagy kereskedelmi ágazatban.Azt is említsük meg, hogy árazásban is nagyon jók.
Nekem az az egyetlen "problémám" az Emsisoft szoftverekkel, hogy állandóan "not done yet" érzésem van tőle, mint ha valami köztes állapotban lenne mindig a szofver: nem is béta, de nem is végleges.
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #50597 üzenetére
+1
Másrészt azt megszoktuk, hogy az interneten nagyon sokszor feleslegesen kérdezgetnek tőlünk és megszoktuk, hogy csak nyomogatjuk az igent, az elfogadást. Ez az automatizmus van bennünk akkor is, amikor pedig lényeges lenne, hogy elgondolkozzunk a döntésünk következményeiről. Ez miatt a power user is hozhat rossz döntést. Hogy ne csak a kezdőket bántsuk. -
Semplar
őstag
válasz
Szellem. #50563 üzenetére
Igen, az EAM. Nekem is fura volt. Mikor régebben próbáltam úgy fél éve még szépen futott, viszont próbaidő nem maradt rá, mert valamikor még régebben feltettem szintén csak pár órára és megjegyezte a hardver-ID -t. Most meg, hogy lenne kód már a Comodo -t nem venni észre adatbázis frissítés alatt.
Akartam is írni, hogy már felesleges emiatt CIS helyett CCAV + CFW kombót használni, mert az új CIS már nem terheli a gépet adatbázis frissítéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest