- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csaba1203 #65108 üzenetére
Én nem igazán értelek. Sem a fájl, sem a hash érték nem stimmel.
Amit én beküldtem az a kicsomagolt .rar-ból a .bat file. Azt pedig bizony betették a mintákba:
[VT]
Amúgy meg a VT-t el kéne felejteni, mert ettől függetlenül a gépre telepített termék simán felismerheti valamilyen proaktív technológiával, mint például tegnap elött az Eset felismerte letöltéskor, de a VT-n cleant kapott. Szóval, a VT abszolút megbízhatatlan ilyen éren! -
válasz
csaba1203 #65081 üzenetére
Töketlen mint az állat! Sem futtatáskor, sehogy nem fogja.
Sőt! Feltöltöttem az opentip.kaspersky.com-ra és már április 8.-ám ők is megkapták a fájlt. Első analízis semmi, plusz analízis ami 3 perc alatt fut le, már kiírja, hogy malware. Tök jó, csak a gépen nem csinál vele semmit! -
válasz
csaba1203 #65076 üzenetére
Ha olvasod a Discordot, akkor Zoli berakta, hogy ez egy csúnya ransomware.
Arra ne alapozz, hogy azért, mert a VT-n nincs találat vagy kevés, akkor az nem lehet kártevő!
Sajnos ebben az esetben töketlenek a gyártók és kevés cég ismeri fel több nap után is! Április 8.-án került fel a fájl először! Azóta ez az eredmény. Szóval no comment! -
Dévacsen
senior tag
válasz
csaba1203 #65076 üzenetére
Hogy mi volt nem tudhatom,de pl:nálam mielőtt a Comodo hatástalanította,felbukkant egy pillanatra egy fekete parancssoros ablak és valami lefutott vagy futott volna,egy villanás volt és a Cav jelzett,rányomtam az ajánlott műveletre és kész.Egyébként kiderítheted,indítsd el és lásd meg a fejlemények kimenetelét.
-
-
válasz
csaba1203 #64468 üzenetére
Leteszteltem az utolsó két csomagon. Az eredmény nagyon jó, de ami meglepett, hogy a két csomag szkennelése és a talált kártevők eltávolítása 1 percen belül megtörtént. Ez nagyon durva! Brutál gyors!
Az eredmények pedig:Samples0311:
Lehet a mappák nevét nem pontosan úgy, inkább dátum szerint írtam. Eddig ez a legjobb eredmény szkennelési és eltávolítási sebességben és felismerésben is.
A viselkedés elemzőt nem tesztelem, mert nincs rá időm, de az is biztosan fogná a dolgokat. -
-
-
-
válasz
csaba1203 #64216 üzenetére
Azt tudjuk, hogy az új Edge alatt hogyan lehet működésre bírni a McAfee Webadvisort? Települ faszán, de szürke marad és nem csinál semmit. Chrome, meg FF alatt működik, itt nem.
Agyfaszt kapok, amikor szarakodni kell valamivel, mert a kurv@ gyártó trehány munkát végez! -
-
GEPESZ66
veterán
válasz
csaba1203 #64216 üzenetére
Ezt az áruházból telepítetted, vagy automatikusan települt a McAfee mellé?
Chrome esetében a Webadvisor beállításainál, ha a a McAfee mellé automatikusan települt ez a bővítmény, belehet állítani, hogy minden keresőmotor esetén jelezzen.
A feleségem gépén kipróbáltam a Chrome áruházból telepíteni a bővítményt, de ez esetben a beállítások között már nem jelent meg ez a választási lehetőség.
Tehát így nem jelentek meg nála a zöld karikák. -
GEPESZ66
veterán
válasz
csaba1203 #64214 üzenetére
Fel lehet telepíteni az áruházból, de nem mutatja zöld karikával a találatok után a megbízható oldalakat.
A Chrome esetében, ha a McAfee IS vásárolt, akkor automatikusan települ, s mutatja zöld karikákkal a találatokat.
Vásárolt licenc esetén az Edge esetében ha jól tudom, nem települ még automatikusan. -
-
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
csaba1203 #63208 üzenetére
Akkor végeredményben tök mindegy a Defender kifekszik 100 friss mintától, ha a fizetős csodavédelmek is akár csak hetet otthagynak, így is úgy is a gép ugyanúgy fertőzött marad. Szerintem a prioritás mindig az be se jusson vírus a gépre, legalábbis én úgy gondolkozom baj esetén nem érdekelne az se a Kaspersky vagy Norton szépen leirtaná, akkor is dobnám az atomot: format & reinstall & adatok vissza backupból. Nem én vagyok a 3rd party AV gyártók célközönsége.
-
-
junior11
veterán
válasz
csaba1203 #62912 üzenetére
Arról tudok, olyan hosszú időre nekem nem kell, most csak próbálgatom őket a Windows tavaszi kiadásáig, aztán szerintem úgyis maradok a WD mellett, ahogy korábban is.
A régi gépen az Eset IS kb 4 nap múlva lejár, lehet, oda felpattintom valamelyiket a promósok közül.
-
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #62767 üzenetére
Ez nem tetszik a Norton-ban, hogy mint valami hadititkok úgy őrzik a program telepítőjét, akár kipróbálási céllal is, pedig egy-két hét használat jellmezően szükséges a teljes képhez. Esetleg aki profi annak elég 1-2 nap eközben minden programját elindítja, használja a gépet aktívan stb.
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
csaba1203 #62676 üzenetére
Igen,de milyen stílusban...régen kedveltem évekkel ezelőtt.Nem nagyon tudtam elolvasni mert ablakok ugráltak fel..de ilyesmi is volt írva hogy,JÓL LÁTOM VALÓBAN LASSUL A SZÁMÍTÓGÉPEM.
tiszta szégyen,óvodásnak hiszik az embereket vagy mi,ha annyira nyűg,teher az ingyenes program hogy ilyesmihez kell folyamodni,akkor ne adjanak ki ingyenes verziót.Ez inkább taszít mint paráztat,de el tudom képzelni hogy van aki bedől nekik,vagy megijed.Meg zsaroló vírusról írkált valamit hogy 3 darab hogy jobb ha előfizetek és feldobta az 1-2-3 éves opciót egyből..
nem tudom hogy ez másnál is így van e vagy csak most hogy a pakkra ráengedtem és bekattant.Júújj menekültem vissza az Avirára.
-
válasz
csaba1203 #62615 üzenetére
Ez az eltávolítás dolog elég gázos. Ha nem települt kártevőt kell eltávolítani egy mappából, akkor azzal szerintem teljesen elvárható, hogy egy AV termék megbirkózzon. A települt kártevők már más tészta!
Nem tudom, hogy az Eset mit csinált nálad pontosan (csak sejtem), de szerintem a Defendernél nem volt gázosabb a dolog. Az konkrétan megnézte a mappát, megtalálta a kártevőket, de amikor a Műveletek Indítására kattintottam, megfagyott a Defender és újraindult. Persze, nem történt semmi. Nem szidni akarom a Defendert, de szerintem ez alap feladat amivel illő lenne megbirkózni!
-
-
junior11
veterán
válasz
csaba1203 #62580 üzenetére
Nekem gyengébb vas van a laposban (i3-3120M, SSD, 8GB RAM) és WD után kicsit érezni (SSL szűrés kikapcsolása után netezésnél már jobb a helyzet, FF kicsit még így is lassabb, de Chrome szinte ugyanolyan gyors, mint WD mellett) de nem annyira, mint a korábbi években, majd ha kedvem tartja kipróbálom még a Nortont és a Kaspersky-t is, vagy marad a WD, meglátom. Egyszer volt eddig bug, a program ikonja lent a tálcán egy napig szürke volt, pedig az antivírus működött, frissült rendesen, ezen a restart sem segített, aztán másnapra magától megoldódott. Más anomáliát nem tapasztaltam, procit nem vettem észre, hogy tekeri (max teljes vizsgálat alatt jobban, de be lehet állítani), csendes frissítést végez a háttérben óránként, ez sem okozott gondot, a program gyorsan megnyílik, nem fagyott még meg, boot idő talán 2-3s több.
-
válasz
csaba1203 #62570 üzenetére
Ennek több oka is van:
Az tény, hogy elég bugos tud lenni a program.
Aztán, volt itt egy tag, aki a hazai forgalmazónak a tulajdonosa és elég csúnya dolgokat művelt. Így, hanyagoltuk is a terméket, mert többünket megvezetett!
Amúgy meg nagyobb a füstje, mint a lángja a Bitdefendernek. És hát a román ügyfélszolgálat, plusz a tisztességtelen licenchosszabbítást, stb., ami miatt nem nagyon használjuk. -
UserX
addikt
válasz
csaba1203 #62362 üzenetére
Ne is ess! Tényleg X-akta a dolog, mert, ha csak egy fájlról lenne szó, az még betudható az adatbázisnak vagy akár a csillagok állásának, de, hogy 5 fájl...
Nem vagyok nagy gamer, de a progi 'pillekönnyű', nem nagyon szól bele az FPS-ekbe, szerintem. Nem tudom, ha szigorítanánk, változna-e.
Nálam még fut az MBAM is (paranoia
). A háttérben elvan a 4-es verzió, de ha meg akarom nyitni a kezelőfelületet vagy a keresést, legalább 1 perc, mire betölt (G3250, 8 GB, SSD).
-
-
-
-
-
-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
csaba1203 #62007 üzenetére
Mondjuk ezt nem értem. Felismeri a nyelvi lokalizációdat és annak megfelelően telepíti a programot. Mivel a telepítőkészlethez van kötve a kód, így egy régebbi változatot telepítesz fel. Továbbá ha rámész a LiveUpdate-ra akkor letölti az új verzió fájlait. Esetleg próbáld meg a Norton Update Center-t, hogy mit kezd vele.
-
válasz
csaba1203 #61996 üzenetére
Nem hinném, hogy fizettek volna az eredményért, mert a Norton igen jól szerepel. Szépen fogja a dolgokat! Nem kell minden mögött a "mennyit fizetett érte" elméletet begyártani!
Jelenleg azt kell mondanom, hogy a Norton a legjobb AV termék ami a teljesítményt, problémákat és a védelmi szintet érinti. -
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #61163 üzenetére
Már túltettem ezen magam, van vagy egy tucat külső védelmi program amit megbízhatónak tartok: számos laboros, és nem laboros, fórumos, stb. visszajelzés van és döntően pozitív, 10-20 éve vagy még régebben tartósan jelen vannak. Hibák, gyengeségek mindegyiknél vannak. Sokan egy adott védelemre esküsznek de mindegyiknek volt már kisebb nagyobb problémája.
Sőt én nem akarnék egy olyan védelmi programot használni ami védelemeben a LEGESLEGJOBB de: lassítja a gépet, bugos, a hibáit nem javítják, hülyeségeivel zaklat, programokat nyír ki stb.Önmagában még a védelem sem lehet kizárólagos szempont egy programnál.
Ezért mondom azt, hogy még a Panda is nyugodtan használható, pl. most is volt teszt ahol normális eredményeket hozott.
Egy irány van amivel szemben vannak kétségeim: azon cégek termékei akik pl. vállalati vonalról léptek be az konzumer piacra vagy end user nevezzük ahogy kell tehát az otthoni védelem piacára pl. a Sophos vagy a Forticlient és ezen termékeiken van még mint csiszolni.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest