- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
csaba1203 #71623 üzenetére
Hát, attól függ milyen adatot.
Szerintem ilyen alkalmazás mellett nem feltétlen szükséges. Igazából nem a macOS-t kell félteni, hanem inkább a többi rendszert, hogy pl mac-en letöltesz valami károsat és azt viszed át máshova. De az, hogy te miket és honnan töltögetsz, csak te tudod.
Túl parázni se kell semmit.Szerintem egy nod32 elég, ha úgy van, vagy az olasz által linkelt bitdefender free.
-
Pano
addikt
válasz
csaba1203 #71219 üzenetére
Jeleztem a tech support felé a dolgot, hogy a nap harmadában nem tudok tőle dolgozni és értékes munkaórák esnek ki, vagy cseréljék le, vagy konfigolják be rendesen (én ugyanis nem férek hozzá).
Kettőt találhatsz mennyire érdekelte őket... Legalább lesz mire mutogatnom, ha kitolódik a határidő.Lehet ezért kapott év terméke díjat.
-
-
balazs1956
senior tag
válasz
csaba1203 #71126 üzenetére
Köszönöm!
Egy ideje aktívan olvasom a topikot, és itt találkoztam az akciós Bitdefenderrel is.
Egy ismerős esküszik az Esetre, azért voltam kíváncsi a szakértők véleményére. Nemrég felhívtam az Eset ügyfélszolgálatát, és azonnal felvették, nagyon készségesek voltak. Ez mondjuk a javukra írható, de hogy melyik védelem a jobb, azt talán Ti tudjátok megmondani/tanácsot adni.
Nem tudom ebbe a topikba tartozik-e, de megkérdezném érdemes-e VPN-t használni, és ha igen melyik a jó ajánlat?
Nem értek a témához, csak félek a vírusoktól (is) -
-
válasz
csaba1203 #71075 üzenetére
De bugzik az nyugodjál meg. Tévedésben vagy, ha azt hiszed hibamentes. Lehet nálad működik normálisan. Egyenlőre.
Ha meg majd gondod lesz és kell az ügyfélszolgálat segítsége, majd akkor gyere vissza a fórumba is írd le ugyan ezt.Sajnos az ügyfélszolgálatuk a nullához konvergál.
-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
csaba1203 #70726 üzenetére
Sajnos semmilyen következtetést nem lehet levonni ebből. Megközelítőleg 5 percbe kerül ezeknek a dolgoknak az előkészülete. Valószínűleg a minták nem validáltak csak simán honeypotból lett összegyűjtve a virussign által amelyeket a srác letöltött. A futtatáshoz felhasznált fájlok meg értelmetlenek. A fel nem ismert fájlok között meg biztosan van nem káros és NEM IS FUTTATHATÓ állomány.
Hozzá nem értő ember bolondítja meg a többit.
-
junior11
veterán
válasz
csaba1203 #70729 üzenetére
Szia, én éppen ma aktiváltam az egyik [promójukat] , android telefonokra itthon jó lesz, jövőhéten jár le az egy éves Eset előfizetés, Windows 10 alatt a Microsoft Defender van, bár lehet, valamikor ismét kipróbálom milyen jelenleg a BD, tavasszal néztem rá utóljára pár nap erejéig, amúgy a Defender jól teszi a dolgát nálam.
Mennyire fogja a gépet nálad? Vannak bugok, fals riasztások? Webes védelem során a https scan-t használod vagy kikapcsoltad? Még mindig magas a memóriaigénye és lassan, cput pörgetve percekig frissít? Köszi. -
Pano
addikt
válasz
csaba1203 #70726 üzenetére
Az a baj ezzel a tesztelősdivel, hogy egyik sem jó. Se a "hivatalosak" se azoké, akik kedvtelésből, kíváncsiságból csinálják. Teljesen mindegy mennyire jó, nem jó a metódus amit alkalmaznak.
Kicsit olyan az AV tesztelgetés mint a meteorológia, de simán ki merném jelenteni, hogy az utóbbi pontosabban és jobban mérhető.Ha az ismertebb, nagyobb nevek közül választ az ember, -függetlenül attól, hogy melyiket terméket választod- már megtetted e téren ami tőled telt. Utána jön az ismeretek elsajátítása és alkalmazása a mindennapokban. Ez a legtöbb amit te, mint felhasználó megtehetsz.
Teljesen bevédve soha nem leszel, nem lehetséges. Minden védelem ellenére számolni kell azzal is, hogy fenn áll a lehetőség a tévedésre (biztonsági mentések alkalmazása).Tehát, -lehet most kapni fogok a fejemre-, de felejtsétek el az összes tesztet. Ideje leszokni róla, tévútra visz. Lassan már egyenértékűek lesznek az álhírekkel.
Érdekességnek lehet nézegetni ilyeneket, hogy az ember ösztönös kíváncsiságát és "meg akarom érteni" ingereit kicsit lehűtse. Úgy kell rá tekinteni, mint egy hihetetlen vagy ufo magazinra.Válaszd ki azt a terméket ami számodra a legszimpatikusabb, ami nem zavarja a köreidet, a munkádat, az eszközeid használatát. Már mindegyik ismertebb, régi motoros AV fejlesztő terméke van olyan szinten, hogy biztonság szempontjából nem tudsz rosszul dönteni.
Amit esetleg még figyelembe lehet venni az a support szintje és hogy ha az AV hibázik, akkor manuálisan eltávolítják a gépedről (ez az adatvesztéstől nem feltétlen fog megóvni). -
válasz
csaba1203 #70182 üzenetére
Veszélyesnek nem veszélyes, csak átverős csaló oldal. Az meg éppen elég.
Nekem tegnap az tett be, hogy a Kaspersky visszaírja, hogy frankó az oldal. A hazai ügyfélszolgálat is azt mondta, hogy csaló oldal, mert emailban terjed!!!
Amúgy nekem minden esetben reagáltak az F-Securenál minden mintámra. -
válasz
csaba1203 #70176 üzenetére
Dear Customer,
Thank you for your email.
We have reviewed the website you received via email and the website is an advertisement for Bitcoin Era, i.e. join to become a trader. At the time that I checked the site, there were only 5 hours remaining in the offer to join, as registration closed on September 10th.
I would suggest that if you do not wish to begin trading in Bitcoin, to just delete the email.
We remain at your disposal.
Kind regards.
Natalia
Kaspersky Technical Support
Ez a válasz amit tőlük nem vártam volna. -
-
-
-
-
Hublot
őstag
válasz
csaba1203 #69080 üzenetére
Eddig csak ajánlani tudom mindenkinek. Kaspersky Total security-ről váltottam. Szülői felügyelet tökéletesen működik bár időkorlátot nem állítottam mert a gyerekek otthoni tanulás miatt kb reggeltől késő délutánig használják a laptopokat. A Bitdefender teszi a dolgát a gépemet közel se terheli annyira mint a Kaspersky. Fusion compositing software eddig random kilépett windowsba ha Kaspersky valami brutál random frissítést végzett a háttérben(hiába volt kikapcsolva munka alatt a frissítés) na a Bitdefenderrel ez a probléma is megoldódott.
-
-
-
-
csaba1203
addikt
válasz
csaba1203 #68976 üzenetére
Nos 2 nap használat után minden rendben a ruszkiknál...
Wi-fi dobálás nincs akadás néha mikro laggok böngészőnél Edge de vannak más furcsaságok is ez inkább a microfos sara lesz.
Fájl műveleteket nem lassítja torrent sáv szélesség rendben.
Boot után van azonnali védelem a frissítések jönnek hozzá jah egyenlőre marad fenn..... -
-
-
-
-
-
-
-
-
riki
senior tag
válasz
csaba1203 #68953 üzenetére
Én most az általam linkelt próbaverziót használom . Természetesen magyar az itthoni oldalon regisztrálva 5 gépes, amiből egy laptop,és egy asztali.
A régi verzió, szóról szóra a Padavan, által leírtak szerint működött nálam is.
Most meg:
1 Update óránként ,észresem veszem .
2 komplett menü mint az Esetnél
3 SSD- szerintem semmivel sem lassabb mint a KIS
4 Böngészővédelmet a MalwareByteséhez tudnám hasonlítani,Outlook nállam csak befelé működik .Ott jó.
6 Nem változott.
7 Már írtam.
8 Nem vettem észre ,hogy általam igényelt dolgott blokkolt volna.
9.Szerintem gyorsult,és állapottartóra is lehet állítani.
10. 11.Eddig még nem dobott fel ablakot. -
válasz
csaba1203 #68953 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de bizonyos szempontból nekem rosszabb a tapasztalatom vele, mint a Kasperskyvel volt.
1.: Piszok lassú az update
2.: Zavaró, hogy nehezen előkereshető, hogy frissült e a termék adatbázisa.
3.: Nagyon nehezen tölt be maga a termék. Elindult a gép, felállt és a BD ikon a tálcán hosszú ideig nem látható. Eddig ez a leghosszabban betöltődő program
4.: Mivel nehezen töltődik be, nem működik addig az Outlookban a vírusvédelem és az antispam modul, míg be nem töltődik az antivirus és a böngészővédelem sem működik addig!
5.: Kimenő levelekben az Outlookban talált egy vírust amit mintaként küldtem elemzésre. Törölte az egész .pst fájlt az Outlookból. Még szerencse volt, hogy a karanténból vissza tudtam állítani!
6.: Hiába van a beállításokban, hogy "keresési találatok" ellenőrzése bepipálva, nekem egyik böngészőben sem mutat semmit. És nem is jelez a program, hogy kéne telepíteni esetleg valamilyen modult a működéséhez!
7.: Piszok előforrásigényes a BD.
8.: A tűzfala automata módban hajlamos blokkolni. Nekem a Warzone-t blokkolta valamelyik modulja, mert a NAT Type nem open volt.
9.: A teles gépellenörzés: KIS esetében az első 21 perc (ebben benne van a hdd is), BD esetén 50 perc.
10.: Idegesítő Robotpilóta üzenetek
11.: Idegesítő felbukkanó ablak üzenetekNekem ezek a tapasztalatok.
-
riki
senior tag
válasz
csaba1203 #68925 üzenetére
Build:25.0.14.58.
Eddig, pár nap használat után, a hajam téptem,mert mindíg volt valami probléma akár melyik otthoni gépre tettem fel. A Wot használhatatlan volt, a venti tekert mint egy gázturbina,belassúlt minden.Rátelepedett a gépre mint az orosz medve / nem a zöld /. Most viszont észrevehetetlen. Nem teker, a Wot ping 40-50,nincs akadás. Szóval végre egy jó termék. Kb egy hónapja használom,csak ajánlani tudom.Azért kíváncsi lennék Lylx véleményére .Nekem meggyöző ,de ő belelát a vesélyébe. -
-
-
válasz
csaba1203 #68938 üzenetére
Igen, a vér nem válik vízzé.
Ez van! 2004 óta használóm. Megszoktam és ez áll kézre.
De, annyit elárulok, hogy a nagy kedvencem mellette a Defender lett! Kaspersky után ez viszi nálam a prímet!!!
Hosszas küzdelem után, de meglett a megoldás.
Főverzió frissítésekor használni kell a kavremovert és full tiszta telepítést kell csinálni. Kivétel ez alól ha javító patch érkezik!
Én megtettem mindezt és és nálam teljesen jól működik. Tényleg nincs bajom vele. Ezt meg kell tenni sajnos. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
csaba1203 #68034 üzenetére
Már beszéltünk róla, hogy hagyjuk ezeket a teszteket. Nézd meg az av-tests.org tesztjét. Ott kicsit más eredmények vannak. Zoli is írta, hogy a BD-nek nagyon sok a fals riasztása. Más a teszt és más a valós életbeli tapasztalat. Ja, a fenti teszt alapján a Kasperskynek nem is kéne lassítania annyira a gépeket. Akkor miről beszélünk?
-
-
-
-
-
-
-
viralmind
aktív tag
válasz
csaba1203 #65359 üzenetére
Meltatlanul keves szo esik rola, pedig az egyik legjobb vedelem.A 2020 verzio kiemelkedoen jol sikerult, egyes konfiguraciokon lehet problema, mintahogy mas termekeknel is.support nem az erosseguk, de rengeteg termek hasznalja a motorjukat.absz elvonalbeli megoldas.2020 verzio rendszerterheles tekinteteben is sokat fejlodott.0-day eszleles pedig sztem jobb mint a kaspy.reszemrol ajanlott.
ps:nem a free verziorol beszelek, bar az sem rossz
-
-
-
-
válasz
csaba1203 #65174 üzenetére
Amúgy ez a felhős dolog akkor lenne fasza, ha az adatbázis egy részét a felhőben tárolná és szkenneléskor a helyeben tárolt adatbázis után leszkennelné a felhőben tárolt adatbázissal is. Na ez fasza lenne és nem csak akkor szórakozna, ha a szerencsétlen delikvens futtatni akarná.
Értem én, hogy túl sok a vírus és nem lehet mindent a helyi adatbázisba bepakolni, de ha már felhő, akkor legyen jól használva. -
-
-
-
-
-
-
kiváncsi f..
tag
válasz
csaba1203 #65108 üzenetére
Köszi! Nem valószínű, hogy nálam ez működne, mivel jelenleg is ezt használom.
Nagyon régen volt olyan, hogy 30 napos próbaverziókkal szinte végtelenségig meg lehetett újítani. Azután szigorítottak, mert kiírta, hogy az ön gépén már futott a próba.
Szerintem ez most csak az újakra szólhat. Az én április 30.-án lejáró licencemet nem hiszem hogy meg tudnám vele hosszabbítani. Meg nekem csak a kulcs is elég lenne.
Ha tévednék, bátran javítsatok ki. Esetleg valaki próbálta? -
válasz
csaba1203 #65110 üzenetére
Min írtam a VT eredményei nem tükrözik a valóságot, mert mellőzik a felhő, heurisztikus, gépi és AI módokat, amiket csak a gépre telepített példányok tartalmaznak.
Tegnap az Eset VT szerint nem, de a gépre letöltve azonnal felismerte.
Sok gyártó nem hajlandó betenni adatbázisba a mintát, ha valamelyik modulja felismeri. Ez érthető is.
Szóval, a VT-re nem szabad alapozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest