Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, off, de hirtelen nem találtam rá megfelelő topikot. Pár napja hoztam létre egy e-mail fiókot a barátnőmnek, ma éjjel máris kapott rá egy csaló spam mailt, több millió dollárt hagynak rá, mert beteg az illető, banki és személyes adatokat kérnek blablabla...
Nem nyitottunk meg semmilyen mellékletet sem linkre nem klikkeltünk, de engem az érdekelne, hogy ha az e-mail eddig sehol nem volt megadva - én hoztam létre neki a saját gépemen, és adtam meg neki a bejelentkezési adatokat (ő android telefonon kezeli), és csupán sms-ben küldte el a mail címet a megfelelő személynek az iskolában - tanulmányokhoz fog kelleni neki, ennyi, sehol máshol nem volt felhasználva, megadva.
Kérdem én, ilyen esetben mégis hogy kaphatott csaló scam mailt, ha szinte sehol nem volt megadva, nem szivárgott ki? Azt valahogy kizárnám hogy az én laptopom vagy az ő telefonja kártevőt? tartalmazna, 99% hogy nem, és szerintem az nem ilyen formában jelentkezne, ha mégis. Kinek mi a véleménye? Köszi, ha maradhat.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The First Berserker: Khazan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest