Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilburwalsh
tag
Pár napja végre összeraktam magamnak az új gépem, és feltelepítettem rá a 32-bites SP2-es Vista Home Basicet.
Védelemként pedig az F-Secure Internet Security 2012-t tettem rá.
Az F-Secure Launch Padje szerintem teljesen felesleges, elég lenne, ha rögtön a főablak nyílna meg, és onnan lehetne választani az összetevőkből/funkciókból. A grafikus felülete könnyen áttekinthető, a beállításoknál viszont elég kevés opció található. Nem tetszik, hogy az alkalmazásvezérlés a programok csatlakozási kísérletekor csak a tiltást vagy a mindkét irányba engedélyezést kínálja fel. Szerintem külön kéne kérdeznie a kimenő illetve a bejövő irányok esetén - így utólag kell/lehet szerkeszteni. Az egyes alkalmazásoknál nem lehet részletes kapcsolódási szabályokat létrehozni, csak a tűzfal szabályok részénél. A program nyugalmi helyzetben kb. 60 MB memóriát fogyaszt. A webvédelme nem lassítja különösebben a böngészést.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest