Hirdetés
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilburwalsh
tag
Pár napja végre összeraktam magamnak az új gépem, és feltelepítettem rá a 32-bites SP2-es Vista Home Basicet.
Védelemként pedig az F-Secure Internet Security 2012-t tettem rá.
Az F-Secure Launch Padje szerintem teljesen felesleges, elég lenne, ha rögtön a főablak nyílna meg, és onnan lehetne választani az összetevőkből/funkciókból. A grafikus felülete könnyen áttekinthető, a beállításoknál viszont elég kevés opció található. Nem tetszik, hogy az alkalmazásvezérlés a programok csatlakozási kísérletekor csak a tiltást vagy a mindkét irányba engedélyezést kínálja fel. Szerintem külön kéne kérdeznie a kimenő illetve a bejövő irányok esetén - így utólag kell/lehet szerkeszteni. Az egyes alkalmazásoknál nem lehet részletes kapcsolódási szabályokat létrehozni, csak a tűzfal szabályok részénél. A program nyugalmi helyzetben kb. 60 MB memóriát fogyaszt. A webvédelme nem lassítja különösebben a böngészést.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin topic
- Politika
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest