Hirdetés
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Van vki aki kipróbálta már az új AVG 2011 free-?! (nem arra gondolok, amit olvastam, hogy kifagyott, ...)
Jelenleg a legújabb Béta Avast van fenn. Azonban azt soha nem értettem, hogy az AVG az becsomagolva 150MB, az Avast meg tizede.
És ez utóbbi a Sandbox-al még okosabb is, ...
Kicsomagolva az AVG 2012 asszem 300MB fölött van. Nekem tetszett a 2011 is nem is volt vele semmi komolyabb problémám, csak áttértem Avast-ra. De többek között ez az amit nem értek, hogy miért 150/300Mbyte az AVG?! És miért tudják a konkurens védelmi szoftverek ezt jóval kisebb méretből kihozni?!
Csak az x64-es verziót töltöttem le, ergó az x86-os nincs benne a telepítő "csomagban".
Ha vki kipróbálta és működik is Neki, akkor mik a tapasztalatok?!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest