- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
-
válasz
darál0w #10348 üzenetére
Ezt ki írta, mert én nem írtam olyat, hogy aki nem tud angolul, akkor ne használja a programot.
Egyébként meg nem kell nagy tudás egy víruskereső működtetéséhez.
A számítástechnika nyelve az angol. Ezzel meg tisztában kéne lenni. Nem fognak lefordítani mindent magyarra, csak mert valaki nem hajlandó angol nyelvű programot használni.Nem használod a programot ,mert angol ne használd, ez a te dolgod.
Engem meg az zavar, hogy ha magyar vagy, akkor tanulj meg normálisan magyarul írni, mert a magyar nyelvben olyan szó, hogy sztem nincs!
-
válasz
darál0w #10342 üzenetére
Az Aviranak van egy fóruma, hol már többször felvetették, hogy nem csinálnájuk-e meg a magyar nyelvű kiadást! Már pár éve ez téma, de egyenlőre nem akarják megcsinálni, így gondoltam, hogy neked is ezt a választ adják.
Valószínűleg nem vagyunk akkora piac, hogy érdemes lenne megcsinálni nekik! Pedig nálunk, pontosan úgy lehet igazán eladni bárminemű programot, ha honosítva van!
-
-
-
-
válasz
darál0w #10034 üzenetére
Ha nem tükrözi a valóságot amit leírtam, akkor a kedvedért kidobom a rendszermérnöki diplomámat.
Érdekes, hogy pont nálad nem volt érezhető lassulás, mindenki másnál igen. Aki eddig beírt-és jópáran voltak-mindenki lassulásról számolt be a Kaspersky-t illetően. Egyébként ez köztudott tény, függetlenül attól, hogy neked mi a "tapasztalatod".Részemről ennyi, mert a meddő beszélgetésekben nem vagyok partner.
-
-
-
válasz
darál0w #10015 üzenetére
én most azt nem értem az milyen géppel szaladgál,aki szerint a kaspersky lefogja a procit
egy celeront nyilván lefog,de azt egy képnézegetés is
az fentebb linkelt lista szerint G-data a legjobb.és nod követi. VICCFigyi!
Szerintem egy picit gondolkodhatnál, mielött az ilyen postot leírod!!!
Semmi köze a gépnek a Kaspersky-hez egy bizonyos hardver felett! Nekem egy négymagos, 4G Ram-os gépem van és észerevehető a lassulás.
Aszem, már egyszer leírtam neked, hogy a hardver mellett fontos, hogy a szoftver hogyan van megírva. Maga a szoftver is lassít, ha gányul van megcsinálva, és így hiába erős a hardvered, mert maga a szoftver lassít!Persze, ha csak read only-ban vagy, akkor nem muszáj elolvasni, amit neked írnak.
-
Tosee
őstag
válasz
darál0w #9945 üzenetére
"Elvileg 1 éves kulcsot kapsz,amit 90 naponként frissítened kell."
Ezt hogyan tudom megtenni? Vagy majd jelezni fogja ha lejár, hogy frissítsem? Mert ha pl most rákattintok az update-re (your product is activated mellett) akkor megnyílik a böngésző, a honlapjukkal és csak megvásárolni tudom...
Igaz, hogy még van pár nap a licenc lejártáig! -
bojti1976
csendes tag
válasz
darál0w #9928 üzenetére
Volt fenn nálam is . Tetszetős küllem , részletes beállítási lehetőségek .Tetszett hogy a támadásokról informál . Ez eddig mind szép és jó . Aztán pár hét használat után a gép elkezdett kékhalálozni . Feltöltések sorra megszakadtak (10 MB-nál nagyobb fájlok esetében minden egyes alkalommal ).Először nem tudtam miért nem tudok hónapokig feltölteni , aztán leszedtem az Outpostot és ment .
A netezést lassítja.
Szóval magas szintű védelem , használhatóság szempontjából én nem ajánlom. -
-
-
-
válasz
darál0w #9869 üzenetére
Mi az, hogy nem lassított le semmi? Nekem jóval erősebb konfigom van, mint neked, és ettől függetlenül megéreztem a Kaspersky-t Vista alatt. Sajnos hiába frankó a hardvered, ha a szoftver gányul van megcsinálva! Egy jó hardveren a szoftver jelentősen belassíthat és ezzel csökkentve a teljesítményt.
-
-
L7wy
őstag
válasz
darál0w #9744 üzenetére
Na most én mint "tapasztalt Kaspersky használó" (nem magam dicsérem, csak tényleg ez az amit már vagy 8 éve használok kisebb megszakításokkal) és az én észrevételem az, hogy XP és Win7 alatt a 2009 es verziók nem lassítanak annyira a Vista az, amire vagy nem lett optimalizálva, vagy valami bug jelentkezik...
-
-
válasz
darál0w #9706 üzenetére
Persze hogy összeakadtak, hiszen két rezidens védelmű víruskeresőről van szó. Nem is szabad két víruskeresőt együtt használni.
Viszont a SAS és MBAM, nem víruskereső a klasszikus értelemben! Illetve mivel free mind a kettő, nincs rezidens védelműk, és nem fognak összeakadni. No para emiatt! -
válasz
darál0w #9700 üzenetére
Szó nincs ilyenről. A Kaspersky sem mindenható. Ő is beengedhet kártevőt, mint más is. Viszont az a két progi a legnagyobb valószínüséggel el is távolítja őket, ha már esetleg megvan a baj. De, szerintem Kasperksy mellett nem kell aggódni. Ezek kiegészítő védelmek. Mivel mind a kettő free (ha csak nem veszed meg a fizetőst), akkor nem zavarnak be. Egy héten egyszer lefuttatod őket, és ha nem találtak semmit örülsz.
Még annyit, hogy mind a két programnál neked kell kézzel elindítanod a frissítést! -
-
-
eddy15
tag
válasz
darál0w #9525 üzenetére
Én Bitdefender Antivirus 2009-et használok. Meg vagyok vele elégedve. Használata során eddig minden vírust észrevett, amit az online víruskeresők is. Eddig egy téves riasztása volt. Online keresők, mint pl. a Panda és a NOD32 nem találtak vírusosnak. Eddig 1 fájlnál volt ilyen, de egyébkén 99%-osan meg vagyok vele elégedve.
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged