Aktív témák
-
-
HZoli87
veterán
Csak a darabolt letöltésekkel van baja, leáll, mert megnyitja a Kaspersky és nem képes folytatni a kliens (manuálisan lehetséges, csak ott ülni felette, és nézni hogy mikor áll meg ...). A többi letöltéssel nincs baja, feltöltés is prímán megy mellette. Itt bővebben leírtam a problémát és a megoldást (annyi változott, hogy érdemes az összeset kipipálni).
-
HZoli87
veterán
Igen, hasonló tapasztalataim vannak nekem is. Egész program gyorsabb lett. (boot és böngészés is) Scan lassult, de ez legyen a legnagyobb baj. Torrentes probléma továbbra is jelentkezik, de megoldható. Gadget meg oda helyezhető nálam, ahova csak akarom.
Tejes ellenőrzés 1 óra volt, mondjuk nem gyári beállításokkal használom, amit lehetett bekapcsoltam, heurisztika magas beállításon.
-
sznorbi2
senior tag
Hát persze, hogy nem haragszom. Miért is kellene?
Greenebola:
Ha úgy van beállítva a KIS tűzfala akkor tényleg elrejti a portokat.
Viszont most privátban Mazza förumtárssal próbálunk rájönni, hogy mi lehet a bibi az Ő gépén mert neki is vannak nyitott portok.
Már ment a gépen Outpost, Comodo, F-Secure és még mindig ugyanaz a helyzet, vannak látható portok amit itt leírt már néhány napja.
Viszont routeres net van neki és már két különböző routert próbált és a helyzet változatlan.
Az osztálytársának a gépén is futtatták a tűzfal tesztjét és neki is ugyanaz a helyzet és ugyanazok a portok vannak nyitva.
Na ilyenkor mi van?
Net szolgáltató csinál valamit, hogy nyitott portok vannak? -
-
-
Clemi
veterán
Köszi! Miután bevágta 2x a karanténba az engedélyem nélkül, megtaláltam ezt az opciót. De mondjuk ezt az előtt kellene nekem felajánlania, mielőtt Ő eldönti HELYETTEM, hogy mit tegyen!
A NOD-nál ilyen nincs, ennyire nem önálló, ráadásul ott olyan beállítás is van, hogy csak keresés tisztítás nélkül. -
Hali!
Mondjuk az hasznos, ha fals-okat szednek ki belőle, csak az biztos fals is legyen...
bobalazs
Nem bírtam megállni, hogy ki ne próbáljam[link]
Lehet, h annó a Cobra AV mellé ment fel, vagy valami olyan AV, amit a Panda nem minősít "ellenfélnek". (és nem a Furkó AV volt
)
Szóval a lényeg, hogy az sem jó megoldás, hogy először a Panda Cloud, aztán arra valamelyik AV, -bár nem csináltam-, de szerintem egyes AV-k meg azért reklamálnának, mert már megtalálnák a Panda-t...
Fire.
-
zed01
őstag
Etele olvtárs is inkább elviselte azt hogy a Kaspersky lassította a bootot, a programok indulását, meg egyáltalán az egész rendszer hónapokig, de csak akkor szedte le amikor rendszeresen csontra fagyasztotta a windowsát. Nálam az első bugnál repült volna a kukába örökre.
Komolyan nem értem...Ne haragudj etele, nem akarlak megbántani, csak nem értem.
-
-
Tosee
őstag
Hát igen! Sajnos ebbe futottam bele én is... Nálam egy .xsl fájlt talált vírusosnak de az abban rejlő adatok fontosak! Mivel nincs benne semmi extra így gondoltam, hogy téves riasztás lehet és nem bántottam! Hiába adtam a kivételek közé akkor is jelzett... De ez rá pár napjára frissítéssel megoldódott! Az viszont némi aggodalomra ad okot, hogy ha egy kevésbé hozzáértő ember a rémülettől a törlés-re kattint akkor lőttek az adatoknak! Természetesen itt nem csak magamra gondolok, hisz rajtam kívül még sokan használják a terméket!
-
Daemos
tag
-
csaba1203
addikt
Én simán le tudtam tölteni és megkaptam a 3 gépes licenszkulcsot.Most tesztelem avast 5 bétá-val jól elvannak. Van egy beépülő pluginje ,ami a biztonságos böngészést hivatott segíteni.Max védelem mellett sem blokkolja a netet,mint az előző verziók ja és win 7 kompatibilis.
-
blattida
nagyúr
Mondjuk a tesztelt 8-as verzió immár egy éves, tehát lehet, hogy sokkal jobb lenne a 9-es.
creed30 végigolvastam, de úgy írtad, mintha tudnál új verzióról...
Nálam négy éve van spy sweeper, ebből majd két éve spy sweeper with antivirus, nagyon jól ismerem, kedvelem, mert hatékony, de zabál, állat módon és egy lassú monstrum...
-
-
etele34
tag
-
etele34
tag
De 16 óra 22-kor még nem tudtam kimenni rá. Tuti, hogy volt ott valami. Kaspersky ok nélkül nagyon nagyon ritkán tilt le bármit is. Eddig még sosem vetődött árnyékra.
-
attiati
veterán
köszi, hogy szóltál, nem is vettem észre
de nálatok lehet most hotmail-t regisztrálni?
kitöltök minden adatot, és :
"A Windows Live ID rendszerbeli regisztrációval kapcsolatos átmeneti hiba kijavításán dolgozunk. Próbálja meg újból. Ha továbbra is megjelenik ez a hibaüzenet, akkor később próbálja meg újból. OK
Hibakód: 100 : 0x800482de : 2009-08-29T09:16:42 GMT" -
-
Hali!
Nincs a támogatott op. rendszerek közt a win7, de ennek ellenére sok helyen lehet olvasni, hogy használják, mind a 2010, mind a 2009 KIS-t win7 alatt.
Létezik azonban egy ún. Technical Preview, ez "direkt" win7 alá való, de ez a "régi" KAV 8.0-ás motort használja, a Kaspersky leírása szerint "drámaian" javítja a scan sebességet, jobban kihasználja a 2/4 magos CPU-k által nyújtott lehetőségeket, stb stb bővebben:
[link]Fire.
UI: Délután felraktam azt a build-et, amit Te is említettél és ezidáig kifogástalanul működik, a korábbi fagyások és egyéb hibajelenségek eltűntek, úgy látszik valóban kijavították a ezeket a bug-okat....
-
-
-
racerx
őstag
Erre én is kíváncsi lennék, szerintem onlájn nézheti valahogy, hogy egyszerre 2v több gép nem "jelentkezik" e be hozzá azonos kulcsal.És nem hiszem hogy csak az update-nál figyeli.
Nem hiszem hogy mac address, vagy gép konfighoz rendeli magát, mert mi van ha gépet cserél a delikvens? -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
nana!hogy egyebet ne említsek,itt van rögtön kéznél a múltheti teszt.100-ból a 8-as esernyő talált 96-ot,később a 9-es béta meg 98-at.kav meg nyolcvanvalamennyit.
nem mintha leakarnám szólni kav-ot (már csak azért sem,mert gyorsak voltak és mára 100-ból 100-at felismer),de részemről 1:0 esernyőéknek! -
-
L7wy
őstag
Milyen szempontból? Válaszolok teszt nélkül is... Rendszerterhelés tekintetében Kaspersky nem a legjobb, itt ESET nyerne. Felismerésben/eltávolításban meg Kaspersky jobb. Kasperskynek nagyon jó tűzfala van, ESET-é rosszabb. Antispam eddig látottak alapján szerintem az ESET-é jobb.
Ennek ellenére ESS-t használok, mert nem fogja a gépet, és mert megy Win 7 en, Kaspersky is ment, de egy frissítés következtében már nem megy...
-
angyalpc2
aktív tag
-
-
-
Csakénvagyok
őstag
Én Pandáról váltottam KIS2009re (8.0.0.454). Elsőre több trójait talált. Most a Spyware Terminatoral jól működik együt, nem lassit be, a scant egy picit megérzi a gép. Csak azt nem értem nála hogy miért, legaláb quick scan-nél ne lépjen ki a rendszerből.Vagz csak én nem lelem a beálitást?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest