- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
válasz
SG3rg0 #16693 üzenetére
Nagyon komoly videók! Abszolút hűen tükrözik a Kaspersky Lab. profizmusát, és magas szinvonalú szakmaiságát.
A számomra a technikai tudásuk lenyűgöző volt. Tetszett az update szerver szoba, az automatikus vírusanalizáló rendszer a "honeypot" csapdákkal, és ami tényleg tetszett a "vasszoba" amit a mobilvírsóusok tesztelésénél használnak.
Bárki, bármit mond, nagyon nagy cég a Kaspersky, és lenyűgöző amit csinálnak.
Ez a két videó, csak erősítette bennem az irántuk való szimpátiámat. -
válasz
SG3rg0 #16693 üzenetére
Hali!
Remek kis videó valóban.
Irigylem azokat a fiatalokat, akik ilyen helyen tudják kamatoztatni a tudásukat, még ha fakopácsnak is nevezik Őket, mert egyfolytában "kopogtatják a billentyűt", vagy ahogy az egyik srác mondta, még aludni is elfelejt néha...Azért remélem, hogy a Kaspersky logó mellé nem kerülnek be ezek az "elcseszett" rajzfilm-fakopáncsok..
Amúgy emlékeztetnek a "Pindúr Pandúrokra", azok is megmentették mindig a világot...
Fire.
-
-
blattida
nagyúr
válasz
SG3rg0 #16404 üzenetére
A Panda valaha szerepelt a VB-n, de kiszálltak. Jelenleg ők is fölöslegesnek tartják, csakúgy, mint sok más cég, mert mára elavulttá vált és nem alkalmas a valós képességek meghatározására.
Többek között ezek a cégek alapították illetve hozták létre az AMTSO szövetséget, a tesztelési metodikák egységesítése miatt.
Bővebben itt. -
Krystal_s
addikt
válasz
SG3rg0 #16400 üzenetére
és a Trend Micro IS ? nem hiszem h nem lenne pénze a tesztekre...külföldi teszteken a jobbak között szokott lenni...
bár én észrevettem h bizonyos teszteknél hol az egyik cég hol a másik hiányzik, lehet h kezdenek beleunni h nem a valós eredményeket mutatják ezek a tesztek és már elegük van. inkább nem szerepelnek... -
-
-
-
-
Alex_
tag
válasz
SG3rg0 #16120 üzenetére
szia. igen xp x64 prof alatt. elsőre felment, minden tuti, újraindítás után megállt a driverek betöltésénél, majd egy hétig sakkoztam vele mivel akadhat (közben használtam a hibernálást), s a végén meglett a linksys skype telóm drivere(ami elvileg nem működik 64 bit alatt ,de némi buherával sikerült életre keltenem, vagyis konkrétan inkább a buherált driverillesztésem lehetett) volt a bűnös, ez megheggesztve máshogy, s így minden kóser.
-
válasz
SG3rg0 #16112 üzenetére
Hali!
Az új Panda csak kinézetében azonos, van bent jó néhány fejlesztés, bár van olyan is, amit még én is nagy érdeklődéssel figyelek...(látszólag "öngyilkosságnak" tűnik, pedig nem az..)
Sajna a Kaspersky-t nem tudtam működésre bírni XP SP3 alatt..
XP x64 SP2, Vista x64 SP1 alatt kifogástalanul ment, ahhoz már nem volt kedvem, hogy XP SP2 alatt is kipróbáljam, hátha az SP3-at nem szereti talán...na mindegy...Fire.
-
-
etele34
tag
válasz
SG3rg0 #16021 üzenetére
Képet nem tudok betenni, de KIS 2009 már a letöltéskor is szigorú volt és megszakította a letöltést majd a kapcsolatot is letiltotta. Eddig csillagos ötös neki! Végül csak úgy sikerült letöltenem, hogy kikapcsoltam addig a KIS-t.
Aztán amikor kezdtem volna kibontani a fájlokat a tömörített mappából, állandóan dobálta a piros figyelmeztetéseket. Törölve - törölve - törölve vagy nincs hozzá rendelve művelet (ezeket karanténba vágta). 262 fájlt vizsgált az esemény napló szerint és a végén feldobott egy ablakot mi szerint van még 80 fertőzött fájl a gépen és javasolt is hozzá műveletet rögtön, az azonnali törlést. Elfogadtam a felajánlott műveletet és helyt adtam a KIS kérésének. Ezek után még az Asztalon lévő kicsomagolt fájlok mappáját és a letöltött, tömörített mappát is letörölte! Gondoltam megszámolom a naplójában, hogy a 80 mellett - mert csak ezt a számot tudtam biztosan - mennyit törölt azonnal amikre csak a piros figyelmeztető ablakok felugrálása mutatott és, hogy a kettő kiadja-e a 262-es számot. Hát összesen számolásom szerint 182-t azonnal törölt és valóban 80-at betett a karanténba. És ez így valóban 80+182= 262. Szerintem ez nem rossz eredmény. -
-
-
-
betyarr
veterán
válasz
SG3rg0 #15399 üzenetére
saját magam nem tapasztaltam,de általában raymond nem szokott füllenteni és ezt írja:
"Actually Kaspersky Security Suite CBE 2009 is exactly the same as Kaspersky Internet Security 2009 v8.0.0.504 except that it is re-branded to another name and uses German language interface."
egy próbát megér,ha nem akkor pedig meg lehet venni az egyébként általad tényleg baráti áron kínált licencet
-
-
L7wy
őstag
válasz
SG3rg0 #15070 üzenetére
Igen, én is készítem, de csak hobbi szinten fordítok, meg most vizsgaidőszak..Azért elég sok dolog van benne amit még fordítani kell.
Kácsa
nyisd meg notepaddal, majd nyisd meg a regedit et is és kövesd az utat, végül a localization-t vagy mit át kell írni hu ra , eredetileg en... -
-
blattida
nagyúr
válasz
SG3rg0 #14830 üzenetére
Én nyugodt vagyok. Csak egy kicsit elegem van a nagy arcú, éretlen emberekből, akik nagyon el vannak telve magukkal, és akik nem egészen úgy gondolkodnak, mint Ők, azokba arc nélkül, hátulról jól belerúgnak. Ennek már volt előzménye.
Narxis még mindig ovizik és ez baromira unalmas is... -
puttputt
őstag
válasz
SG3rg0 #14268 üzenetére
Én szintúgy próbáltam. Nem rossz, ennek a tűzfala nem okozott akkora gubancot, mint az ESS4 és a Norton360-é... Az egyetlen gond -amit már jeleztem -, az volt vele, hogy rendesen belassult-szaggatott a böngésző időnként így, simán, betűs-felületen, vagy online videóknál... ez addig nem volt jellemző. Itt is, leginkább automata update-nál tapasztaltam a "hibajelenséget".
-
puttputt
őstag
válasz
SG3rg0 #14199 üzenetére
Hali! Persze, gmail-re ennyi nem fér, most úgy látom, 7Gb a max. kb.
Amúgy, engem is érdekelne a csomag, szerintem holnap le tudom rántani de., épp csomagváltás (UPC-DIGI) előtt vagyok, még pont beleférne a de. alatt.
(Jöhet priviben is!) --- Ráindítanám az Avira-t meglátnám, mit hozna ki... -
Beowulf_78
addikt
válasz
SG3rg0 #14066 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a tippeket!
"Panda Global Protection 2009 elég nagy az erőforrás igénye!"
Ezt miből gondolod? Csak mert nálam alapból Vista X64 OP rendszerrel alapból 32% tölt be a 4GB memóból a Vista. Ha fut a háttérben a Panda akkor a 32%-ból lesz 36%....
Ez nekem nem tünik soknak, de lehet hogy rosszul gondolkodom.Egy ilyen erőműnél ami nekem van lehet már nem számít az erőforrásigényessége egy internet security-nek.
Bár ezt az erőforrásigényességet a 2007-es vagy 2008-as NIS-nél simán észrevettem. Ott nagyon érezhető volt.
Szóval nem tudom hol és mikor fogja megfogni a gépemet a Panda Global Protection, és ez hogy fog jelentkezni...mert ha csak víruskeresés közben, akkor az nem fog érdekelni. Viszont ha a tácán van, és "figyelget" a háttérben, mindezt úgy hogy nem veszem észre, akkor akár maradhat is a Panda nem? A kémprogramokat, vírusokat, trójaiakat iszonyat jól szűri egyébként, és még magyar nyelvű is, átlátható, felhasználóbarát kezelőfelülettel...
Csak akkor mondanék le róla ha lenne sokkal gyorsabb. De nem vagyok biztos benne hogy vírusírtó+spyware+tűzfal progi külön-külön telepítve kevesebb erőforrást enne a gépemből. -
betyarr
veterán
válasz
SG3rg0 #13863 üzenetére
nem bonyolítom túl,csak szeretném tudni mit jelent az automatikus mód a frissítésnél.pl arra is kíváncsi lennék,hogy ez a mód a loginnál is frissít-e,vagy nem.ez szerintem egy eléggé fontos dolog.
miért lenne túlbonyolítás az,ha szeretném megismerni alaposan a programot?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
SG3rg0 #12814 üzenetére
KInézetre valóban jó!
Egyébként sok funkcióval bővül a program. Visszatértek az régi csúszkás megoldáshoz, vagyis, amikor még a védelem állapotát csúszkával lehetett állítani.
Van egy pár új fícsör benne, ahogy végígnéztem a beállításokat és a modulokat.
Plusz, van beépülőmodulja az FF-be, illetve létrehoz egy Sandbox nevű mappát, mivel a KIS 2010 már rendelkezik a Sandbox technológiával.Amire viszont marhára kiváncsi leszek, hogy gyorsul-e a program vagy sem, mert jelen esetben még lassabb volt, mint a 2009-es!!
Egyébként, nem tudom mit akarnak ezzel a sok újjítással, de ha a sok extra miatt lassú marad a program, nem soknak fog kelleni. -
-
válasz
SG3rg0 #12653 üzenetére
Hali!
Kösz előre is! (remélem nálad már jó, azaz helyes eredményeket mutat)
Elöször beszélek privbe Plag mesterrel, aztán ha minden oké, akkor privátba majd küldök "valamit"...Holnap legalább a gépemet is rendbe tudom vágni, délután meg neki ugorhatok az adatokat valami formába önteni, hogy mégis ha közzé lesz téve, akkor legyen valami "pofája" a dolognak...
A részleteket meg privbe megmondom...., mégegyszer kösz a segítséget!
Fire.
-
válasz
SG3rg0 #12651 üzenetére
Hali!
Hát annak sajnos nincs értelme, mert nem a valós erdményeket tükrözné..., szerintem az utolsó, utolsó elötti helyen lenne...(ami nem lenne akadály, ha nem tudnám, hogy sz@rul műxik jelenleg..)
Esetleg ha még fent a pandád, akkor futtasd le az első teszten, hogy nálad mennyit talál meg.
Ha nálad is kb 150-ből 108 meg 121 lesz(a korábbi 145 helyett), akkor nem az én készülékemben van a hiba.....
Sajna a Panda IS 2008-at nem tudtam felrakni(bár amit csak lehetett megtettem ez ügyben)
x64 alatt nem megy (kék halál, memorydump, stb)Fire.
UI: Ha esetleg van időd és megcsinálod a teszteket(és nálad jól műxik), azt megköszönném, de már nincs sok időm "játszogatni". Már ma be akartam rakni az új lapot a gépbe, de megpróbáltam mindent, hogy a Panda is bekerüljön, holnap már mindenképp szerelek meg újratelepítek, utána meg már nem tesztelek...
-
válasz
SG3rg0 #12644 üzenetére
Hali!
SEMMIRE!!!!!!!!
Nálam is ugyanazokat frissíti mint nálad. DE! Amit frissít a PAV.SIG 48Mega, viszont amit meg le lehet tölteni kölün PAV.SIG az meg 68 Mega!!!!!
Előkerestem egy régebbi lemezemen az elmentett SIG fájlokat még a Panda IS 2008 korszakből, ímeSzóval van egy rossz érzésem(és szeretnék most nagyot tévedni), de a Panda házatáján van valami problemo......
Nem lennék meglepve, ha Nálad is más eredmény születne , mint korábban Plag 03.25-ös packján...(145-t kellene ismerni, most meg 108, ha ráeresztem a külön letöltöttet akkor meg 121)
Most csak azért is, felerőszakolom a IS 2008-at, kiváncsi vagyok az mekkorát, meg mit frissít....Fire.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest