- Google Pixel topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Gorneck #44023 üzenetére
Érdekes eredmények. Avast, avira és MSE a tesztek szerint pedig elég gyorsak, illetve ez a kingsoft. A kingsoftból is van ingyenes. Erről van valakinek tapasztalata?
Ezzel a kis géppel mindig is voltak gondok, de érdekes mód tesztekben mindig "jól" teljesített. Cpu ok, memória ok, vga ok, hdd ok. Próbáltam rá egyszer xubuntut is rakni, mondom annak gyorsnak kell lennie, ennek ellenére lassabb volt mint az xp, pedig elég mininalista rendszer.
-
válasz
Gorneck #44023 üzenetére
Én nem használok MSE-t, az alapbeállításokat tudom, meg hogy ha kell, akkor hol-mit keressek. Az újat pár óra erejéig pakoltam fel (XP alá) az zavaró(legalábbis nekem nincs rá szükségem), hogy automatice bekapcsolja az automatikus frissítéseket. Persze ezt egyből ki is lőttem a Win-ben. Azonban páran hivogatnak, küldenek levelet, hogy hiába kapcsolják ki a Wu automatikus frissítését, abban a pillanatban amikor az NSE frissíti magát, az megint visszakapcsolja. Nálam túl rövid ideig volt fent ahhoz, hogy ezt tapasztalhattam volna, ezért kérdem, hogy hol lehet az MSE-ben ezt "lelőni"?
MÁS
Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest