- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Gorneck #44023 üzenetére
Érdekes eredmények. Avast, avira és MSE a tesztek szerint pedig elég gyorsak, illetve ez a kingsoft. A kingsoftból is van ingyenes. Erről van valakinek tapasztalata?
Ezzel a kis géppel mindig is voltak gondok, de érdekes mód tesztekben mindig "jól" teljesített. Cpu ok, memória ok, vga ok, hdd ok. Próbáltam rá egyszer xubuntut is rakni, mondom annak gyorsnak kell lennie, ennek ellenére lassabb volt mint az xp, pedig elég mininalista rendszer.
-
válasz
Gorneck #44023 üzenetére
Én nem használok MSE-t, az alapbeállításokat tudom, meg hogy ha kell, akkor hol-mit keressek. Az újat pár óra erejéig pakoltam fel (XP alá) az zavaró(legalábbis nekem nincs rá szükségem), hogy automatice bekapcsolja az automatikus frissítéseket. Persze ezt egyből ki is lőttem a Win-ben. Azonban páran hivogatnak, küldenek levelet, hogy hiába kapcsolják ki a Wu automatikus frissítését, abban a pillanatban amikor az NSE frissíti magát, az megint visszakapcsolja. Nálam túl rövid ideig volt fent ahhoz, hogy ezt tapasztalhattam volna, ezért kérdem, hogy hol lehet az MSE-ben ezt "lelőni"?
MÁS
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest