- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Amúgy sztem is a monitornak nagyobb jelentôsséget kell tulajdonítani mint a vidkaresznak, de ha már vki ott kiválasztotta a tutit akkor megértem hogy a vezérlôbôl is ki akarja hozni a legtöbbet.
-
PaladiN
aktív tag
Amiatt írtam amit írtam mert én is hallottam már hogy... de hallani már én is rengeteget hallottam hogy így meg úgy, de tesztet még nem láttam erre. Amúgy csak az jutott eszembe hogy a pc-macintosh is hasonlóan alakult régen. Sok olyan véleménnyel találkoztam hogy a mac az olyan jóóóóó... Majd el pusztultam amikor felvettek egy olyan helyre ahol mac-el dolgoztak. Aztán megismerkedtem közelebbrôl a szerkezettel és jött a pofáraesés. :(
-
PaladiN
aktív tag
Eredetileg nem akartam hozzáböfögni, deha már így alakult...
Ha leírtok ilyen határozott véleményeket, akkor jó lenne az alapját is leírni.
Nekem eddig akadt vagy 20-25- féle vidkártyával dolgom, de bevallom ôszintén hogy eddig nem figyeltem fel a ''lényeges'' minôségi különbségekre 2D-ben (mondjuk nem is figyeltem rájuk:().
Viszont az, hogy ez a legjobb vagy amaz egy olyan vélemény amit jó lenne vmivel alátámasztva is látni.
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest