- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
jó, jó...én is láttam a Frei dossziét...
de azért ha jobban körülnéz az ember, akkor vannak itt dolgok, amik nem Kínában készülnek: tipikusan a Koreai cuccok: pl. iAUDIO, SAMSUNG, stb... meg azért a neves gyártók cuccai sem készülnek mind Kínában: Philips-nek is vannak holland gyárai, és a nagy nevek sem mindent Kínában gyártatnak: Panasonic, Sony, Toshiba, stb...
csak nekem mégis úgy tűnik, hogy ez a Meizu kicsit kiemelkedik a Made in China minőségből, viszont az iAUDIO-nak nem érzem olyan erősnek a márkanevét, mint amilyenek a termékei (ha valóban olyan jók, mint amiket írnak...)
[Szerkesztve] -
levy1983
aktív tag
pedig pont egy olyan ember véleményére lennék kíváncsi, akinek esetleg mindkettővel volt tapasztalata. A Meizu-s topicban van egy emberke, aki írta, hogy vásárlás előtt meghallgatott 2db iAUDIO-t aztán mégis MEIZU E5 mellett döntött, és ha jól emléxem neki egyáltalán
nem nyerte el tetszését az iAUDIO fülese, holott az iAUDIO-s topicban meg nem egy dícséretet olvastam róla.
Szóval, szerintem jól jönnek az ilyen topicok (én személy szerint szívesebben olvasom azokat, ahol összehasonlítások vannak, mint olyanokat, ahol mindenki a saját márkáját dícséri, vagy esetleg leírja a kisebb, nagyobb hibákat).
Én a miértekre lennék kíváncsi.
Miért ne az egyiket vegyem a másik helyett? Egy ilyen kérdést feltennék akár egyik, akár másik topicban, kielégítő választ nem kapnék, mert mindenki csak a saját márkáját ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest