- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyimi
csendes tag
privi nem jött.
ami megy - ha átmegy- ; sonystúdió 2 magyar felvétele, Pink Floyd Div.. lemezéről 2 nagyon szép de autentikus szám, Pink Floyd 2 száma a New Yorki fillharmonikusok előadásában, mert komolyzenei hangszereket is hallgass meg, ez meg könnyedebb így, Joe Coccer,Destiny Child csilingelő magas miatt: 8, 67 mega. jó, vitatható tesztanyag, de szerintem a tiedhez kiegészítőnek jó lehet. -
mogyimi
csendes tag
usb 1.1 600-700k-val megy nálam. Ha gyakran cserélgetsz teljes albumokat, akkor nem túl gyors. Én kivárom.-) másik, ha pendriveként valóban nagyobb adatmozgatásra , szinkronizálásra is használod, akkor 2.0 az ajánlott. Rádió nekem nem hiányzik,de te tudod mennyit hallgatod.védőtok 1700, a G3asé asszem a hozzávaló, lehet be tudod árba alkudni...
ami elgondolkodtató, hogy gyártását beszüntették, lehet ára zuhanni fog?(vagy csak nem lesz kaható) emailt állítom össze, mekkorát fogad a szolgáltatód egyszerre, tárhelyed?
-
DM-Fan
nagyúr
Őszintén! Szerinted melyik az az mp3 lejátszó, ami nem Kínában készül? Elárulom: nem igazán van olyan. Jó, mondjuk a G3-asom speziel koreai, de az se sokkal különb.
(Ha belenéznél egy Saab-ba, vagy egy Volvo-ba, sztem meglepődnél, hogy mennyi olyan dolgot találnál bennük, ami kínából származik - minimum alapanyag-szinten).
Más kérdés, hogy nem ott tervezik a kütyüket (legalábbis egy részüket nem), de a 125 Ft-os kínai órabérrel nem lehet versenyezni. A világ elektronika-ipari termelésének 80%-át adja Kína!
Ez azért kicsit elgondolkodtató, főleg hosszútávon.
Ja, és mégegy: az iAudio-k mellett szól az is, hogy azokra 2 év garanciát vállal a forgalmazó, a Meizu-kra meg tudtommal csak 1-et.
Mindezek mellett nekem a Meizuk design-ja kicsit a ''gagyi'' benyomást kelti, de ez már abszolút csak privát meglátás, és mondom, ez ízlés dolga.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Én is végighallgattam elég sok lejátszót, mielőtt megvettem (mondjuk Meizu-t pont nem), és nálam toronymagasan vitte a prímet.
Azt hozzátenném, hogy ha elmész lejátszót kipróbálni, akkor csakis saját fülessel érdemes menni. Sztem ez alapvető, pont amiatt, hogy mindegyikhez más fülest adnak, így nem tudsz mihez viszonyítani. Az iAudio-k nagyrészéhez egy olcsó (kb. 2000 HUF értékű) Cresyn fülest adnak. Nem füles alapján kell lejétszót választani! Autót sem úgy veszel, hogy ''ááá, ez a Suzuki biztos jobb, mint ez a BMW, mert szebb színe van''.
Itt most nem kell feltétlen a Suzukit azonosítani a Meizu-val és a BMW-t a G3-mal (nehogy már flame legyen belőle), csak érzékeltetni akartam a szitut a vásárlásnál, ha a mellékelt fülesre hagyatkozol a döntés során.
Egy szó, mint száz: engem az iAudio hangzása győzött meg a legjobban, toronymagasan jobb volt, mint a többi, amit próbáltam, és akkor még nem is említettem a szolgáltatásait. A design meg nyilván ízlés dolga.
Mindazonáltal sztem ebbe a topic-ba is zömmel olyan userek fognak jönni, akinek a két márka közül az egyik van.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Olvasd át mélyebbre hatóan azokat a topic-okat. Az iAudio-s témába pl. jópár hónapja elég aktívan írogatunk és gyakorlatilag mindenre választ kaphatsz a g2/g3-mal kapcsolatban, de tudtommal a Meizu-s topic is szépen gyarapszik. Arra meg ne nagyon számíts, hogy valaki ténylegesen leírja, hogy ez abban jobb, mint amaz, mert ugye általában az ember csak egy lejátszót vesz.
A g2/g3-mal nagyon jól jársz! Azt hiszem bártan ki merem jelenteni, hogy a felsőkategória legjobb darabjai, mintahogy a többi iAudio is. (fél éve nyúzok egy G3-ast és nagyon meg vagyok elégedve vele). Az iAudio-ra én személy szerint még nem nagyon olvastam panaszt, de sztem Te se nagyon fogsz, mert egyszerűen jó. Ez nem elfogultság, hanem pusztán tapasztalati tényeken alapuló kijelentés.
Sztem is a márkák saját topicjaiban kérdezősködj, ezt a topicot pedig sztem zárni kéne, egyrészt mert flame lesz belőle, másrészt meg gondolj bele, ha mindnki nyitna ilyet: iAudio vs. Mpio; Meizu vs. Samsung; Easy vs. Eparaiser stb. topic-okkal lennénk elárasztva - tiszta káosz lenne.
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
ez nem igy van, a hianyossagokat, hibakat is le szoktak irni a juzerek, meizu topik vege pl nagyreszt errol szol
iaudio g3 mar regota kinn van a piacon, igy a hibak donto tobbseget orvosoltak mar firmware frissitessel.
altalanossagban mind2 marka nepszeru, az iaudio valamivel jobb, de dragabb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Trollok komolyan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest