- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
privi ment...
valószínű nagy adatmozgatásra nem fogom használni, mert mindegyikhez kábel kell, vagy minimum mini USB átalakító. Ezt mondjuk nem is értem, hogy miért nem gyártanak USB-vel rendelkező MP3 lejátszókat? Ha van is olyan, akkor vagy gagyi márka, vagy mondjuk ha márkás, akkor kevés a lejátszó ''szolgáltatása''. lásd Samsung... -
-
levy1983
aktív tag
nem azt mondom, hogy minden termék gagyi, sőt épp ellenkezőleg, jónak érzem a Meizu-t, és a kínában gyártott Panasonic is Panasonic marad, de a Made in China termékek nagy része ettől még gagyi...csak számomra az a furcsa, hogy a Meizu-t nem csak kínában gyártják, hanem maga a cég is kínai...pedig kína nem a világmárkáiról híres...
-
levy1983
aktív tag
jó, jó...én is láttam a Frei dossziét...
de azért ha jobban körülnéz az ember, akkor vannak itt dolgok, amik nem Kínában készülnek: tipikusan a Koreai cuccok: pl. iAUDIO, SAMSUNG, stb... meg azért a neves gyártók cuccai sem készülnek mind Kínában: Philips-nek is vannak holland gyárai, és a nagy nevek sem mindent Kínában gyártatnak: Panasonic, Sony, Toshiba, stb...
csak nekem mégis úgy tűnik, hogy ez a Meizu kicsit kiemelkedik a Made in China minőségből, viszont az iAUDIO-nak nem érzem olyan erősnek a márkanevét, mint amilyenek a termékei (ha valóban olyan jók, mint amiket írnak...)
[Szerkesztve] -
levy1983
aktív tag
értem, köszi
Az iAUDIO-ról valóban nagyrészt, csak jókat hallottam, míg a Meizu-nál szó volt a firmware problémáról, ami nekem nem igazán probléma. Aztán azt a dolgot sem tudom hova tenni, hogy pl. a svédeknél ''menő'' a Meizu, holott kínai cuccról van szó. És a svédek sem a sz*r márkákról híresek, (Saab, Volvo) mégis sikerült ezek szerint a svéd szívet meghódítani kínai kütyüvel. -
levy1983
aktív tag
pedig pont egy olyan ember véleményére lennék kíváncsi, akinek esetleg mindkettővel volt tapasztalata. A Meizu-s topicban van egy emberke, aki írta, hogy vásárlás előtt meghallgatott 2db iAUDIO-t aztán mégis MEIZU E5 mellett döntött, és ha jól emléxem neki egyáltalán
nem nyerte el tetszését az iAUDIO fülese, holott az iAUDIO-s topicban meg nem egy dícséretet olvastam róla.
Szóval, szerintem jól jönnek az ilyen topicok (én személy szerint szívesebben olvasom azokat, ahol összehasonlítások vannak, mint olyanokat, ahol mindenki a saját márkáját dícséri, vagy esetleg leírja a kisebb, nagyobb hibákat).
Én a miértekre lennék kíváncsi.
Miért ne az egyiket vegyem a másik helyett? Egy ilyen kérdést feltennék akár egyik, akár másik topicban, kielégítő választ nem kapnék, mert mindenki csak a saját márkáját ismeri. -
levy1983
aktív tag
A meizu topic-ban ugyanarról a firmware dologról/hibáról van szó, amit minden user tapasztalt, de ez számomra nem ad támpontot, hogy hova tegyen a Meizu márkát az iAUDIO, vagy Samsung, vagy Philips, vagy Creative, stb...márkákhoz képest.
látom Te az iAUDIO-t részesíted előnyben, de kíváncsi lennék más emberkéknek is a véleményére. Vajon tényleg annyival lenne jobb egy iAUDIO, mint amennyivel drágább? -
levy1983
aktív tag
köszönöm hozzászólásod...
kiveséztem mindkét topicot, de semmi összehasonlítási alapom sincs...
mindkettőben azért dícsérik, mert általában azok írnak bele, akik pont azt a márkát használják, és persze, hogy dicsőítik, mert ki halott olyat, hogy az ember saját MP3 lejátszóját fitymázza... -
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
MP3 lejátszó vásárlása előtt állok, és szeretnék véleményeket hallani a címben szereplő lejátszókról pro és kontra. A márka egyértelműen az iAUDIO mellett szól, viszont a Meizu-k ''jóval'' kedvezőbb áron kaphatók. Várom hozzászólásaitokat.
Természetesen magukról a márkáról írt véleményekre is kíváncsi vagyok:MEIZU vs. iAUDIO
Köszi: Levi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Renault, Dacia topik
- Synology routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest