Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Ezt akkor szokta tapasztalni, amikor az elkészült körmöket viszonylag közelről fényképezi le (kb 10cm). Lehet, túl közelről fotóz. Nem tudom, mi a legkisebb közelpontja a 12S-nek. Mert ugye, ha túl közelről fotózunk, akkor nem tud fókuszálni az eszköz. Sztem itt is ez lehet. Mondtam neki, hogy próbálja meg makró módban, bár az meg alapból szar minőségű. Tettem fel neki gcam-et, elvileg most nem csinálja. el tudom képzelni, ha végre frissítenénk a szoftvert, akár megszűnne ez is.
-
SkyLine3000
addikt
Feleségemnek van már egy ideje 12S. Előtte 10S volt. Megvan az is. Műkörmös és az elkészült műalkotásait le szokta fotózni a telefonnal. Sokszor mondta 12S-nél, hogy nehezen fókuszál be, nehezen találja a fókuszt sokszor. Más esetleg tapasztalt ilyet?
Szoftveresen még nem lett frissítve, pedig mondtam már neki soxor. Még mindig az a miui verzió van rajta, amivel megvettük. Pedig még 2023-ban vettük.
Pár napja dobtam fel rá neki egy gcam-et és úgy néz ki, azzal nem csinálja.
Mondtam már kismilliószor, hogy frissítsük, hátha ez is lett javítva... -
SkyLine3000
addikt
Azért, ha mondanám egy Xiaomis emberkének, hogy sorolja fel az aktuális portfóliójukat egytől egyig, növekvő sorrenben, lehet bajban lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest