- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Tetszik a cucc nemsokára meg jön a Nord 4-em kivi leszek... Jók ezek a Oneplus telok.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
janeszgol
félisten
Alma másolás (DI). A hátlap meg ocsmány.
-
bollokcs80
Korrektor
Érdemes lesz kivárni, vagy a 12 is jó választás lehet? Mostanra már egész jó árban van.
B.Cs.
-
kbyte1024
veterán
Jó hát másolnak,már mindenki lop egy kicsit ettől-attól. A kinézet meg mindenkinek saját izlésére van bízva. De maga a rendszer meg az ügy egybe az egész azért ütős szerintem.
-
CptAdamica
veterán
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
12 is teljesen jó, nem hiszem, hogy nagy előrelépés lenne a 13. Ráadásul szerintem sokkal szebb is, főleg a zöld.
Megyen!
-
Boli77
tag
Én 12-töt használok május óta nagyon szeretem. Semmi fagyás vagy nyüg nem volt idáig.
-
ati3738
aktív tag
Aki spórolni akar nyugodtan vegyen 12-t szuper készülék. Évek múlva is a topban lesz.
Forever Young
-
rankesz
veterán
válasz CptAdamica #5 üzenetére
nem hiszem, hogy nagy előrelépés lenne a 13
Hát, már ha csak a SoC-t nézem,akkor is elég szép szint lépés van az új gen javára... -
hardver1985
tag
Nekem tetszik a dizájn.
24 GB ram és 1 TB belső tárhely na itt kell kezdődnie egy erős telefonnak.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: 278 pozitív...
-
berek21
őstag
-
senior tag
Nekem ez a design jobban bejön, mint az Oppo-féle szimmetrikus elrendezés. Még ha esetleg a csiszolt csillanós keret helyett egy füstös üveg lenne a kamera szigeten a fekete verzión... Na az tényleg elegáns lehetne!
10/11/12-est épp a béna "lefolyós" - amúgy Samsung design másolat - kamera sziget miatt nem is fontolgattam sosem. Az már nekem túl sok.
Oneplus Open 2-ről is vártam volna pár hírmorzsát, de sajnos még mindig semmi. Nagyon tetszik az Open (1), be is áldoznám azt a kis extra pénzt rá, de a nagyobb akku miatt akkor már inkább megvárom az új szériát.
(vagy ha forgalomba hozzák EU-ban akkor a Vivo nyitogatósát)[ Szerkesztve ]
-
ati3738
aktív tag
válasz bollokcs80 #9 üzenetére
Már odafigyelnek mert versenyben kell maradnia. Minden ok lesz.
Forever Young
-
kbyte1024
veterán
Frissítések terén azért eléggé odatette magát szerintem a Oneplus. Elsők közt szoktak lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest