- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
a bánya sok éve ugyan káros volt, de az elmult években az AI workload, ami kihuzta alólunk a talajt
kit érdekel pár gamer, ha a datacenter sokszoros áron is vevő bármennyi gpu-ra?
sakk-matt. és valójában még a mostani röhejesen magas ár is nudli ahoz képest, amennyit a "chatgpt" fizetne a kártyádon dolgozó chipért...
( nekem egyébként 4 gigás az 580-am, az ár mindenek felett
)
-
KROK640
nagyúr
Én ezt már akkoriban megmondtam amikor nagy divat volt, hogy rendkívül káros. Egy olyan piramis játék, amiben az is veszít, aki nem száll be.
Persze akárhány bányahuszárnak írtam le, itt, vagy más fórumon, vagy YT-t, a végletekig védve volt, hogy milyen remek dolog, és ha én ezt nem látom be, akkor nem értek hozzá/irigy vagyok, stb. -
KROK640
nagyúr
Igen, ahogy mondod.
De én ennek az előnyös oldalát látom : újabban két éve jön ki új generáció, ez most kijött, nem érdemes váltanom, hurrá 2 évig erre nem kell költeniMajd a 6000-esnél megnézem, hogy mi a helyzet, aztán lehet, hogy a végén majd RTX 7060-ra váltok. Anno a GeForce 3 után 7300GT-re váltottam, ott is elröppent 4 generáció. Csak ott még nem két évente
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest