- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Athee
csendes tag
Köszi Lamair megtettem és tetszik a moniorod.Jól is néz ki meg amiket irtál irnak róla, tetszetős.De mint irtátok nem két hétre vesz az ember monitort igy még körülnézek és minél több jótancsot ,,elemzek'' s döntök remélem tudok:-) és tényleg köszönöm hogy idöt szántok rám, örök hálám
-
Athee
csendes tag
http://www.lg.hu/termekek/informacio_technologia/monitor/flatron_sik_monitor/774ft.html
-
Athee
csendes tag
találtam egy kis csinosat: LG774FT, és az LG nek is vannak magyon jo minősítéssel rendelkező monitorja, tényleg nehéz dönteni és az sem mindegy hogy a gyártók mennyire adnak meg valós adatokat, nem? vagy igen? sok jó tanácsra lenne még szügségem hogy dönthessek :-)
-
Athee
csendes tag
köszönöm köszönöm :-) most ugy light-an megjegyezem én egy Beline-ával szemezgettem 106075, nagyon szépeket irtak róla és ki tudja, vagyis ti tudtok róla bővebbet?samsung nem lenne rossz azokat is szemügyre vettem de tapasztalatokat kérnék még......
-
Athee
csendes tag
Hello mindenki aki rám szánt egy pár percet, karaktert...
nagyon kicsike hal vagyok a nagy számítástechnika tengerében ezért is kérek sgítséget monitor vásárláshoz.Elöre leszögezem hogy NEM nagy összeg (vagyis kinek mi a nagy) lenne az amit nélkülözni tudnék.Megkérek minden kedves és nem kedves de segitőkész emberkét hogy irja le hogy mi az amit ugy 60 000 bruttóig tud ajánlani, ami nem vágja haza a szemeimet.
Thank's
Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged