- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
Na,végülis amiket találtam:
Viewsonic E70F 56.710HUF AMP-ben;
Hitachi CM721 ?HUF MediaMarkt;
IBM E74 17'' MRP II 40.000HUF+ÁFA az IBM magyar oldalán.
Nem tudja valaki melyik kiskerben árulnak IBM monitorokat,egyáltalán árulnak-e?És hogy ismeri-e valaki ezt a három monitort és milyenek?Augusztusban újítanék be,addig ki szeretnék okosodni monitorügyben.:) -
J.J. András
őstag
én nem azt venném, ami a LAMAIRnak van......
1. én is sokat gondolkoztam, hogy azt vegyem-e meg,mint amilyen neki van, neveztesen a Samsung Synsmaster 765MB-t, vagy a 757P-t
2.utóbbi mellett döntöttem,mert 5 ropival drágább csak, de tudja a 1280*1024-es felbontás alatt is a 89 khz-et !!
na, kb 40-45 a boltokban...ezt vedd.......0,21 mm DOT-PITCH, nem síkképcsöves, de kurva szép képe van, láttam már egy pár LGt, Philipset...stb, megveri őket...
csőváz -
Tütüm
aktív tag
17''-os FEKETE crt monitort keresek kb 40-50E Ft bruttóért hogy passzoljon a setét lelkemhez;]
IBM-ekről hallottam hogy feketék,de gondolom az árkategória egész más...
Ha valaki tud ilyet,írja meg azt is hol kapható!
Kösz
Tütüm -
Athee
csendes tag
Köszi Lamair megtettem és tetszik a moniorod.Jól is néz ki meg amiket irtál irnak róla, tetszetős.De mint irtátok nem két hétre vesz az ember monitort igy még körülnézek és minél több jótancsot ,,elemzek'' s döntök remélem tudok:-) és tényleg köszönöm hogy idöt szántok rám, örök hálám
-
Athee
csendes tag
http://www.lg.hu/termekek/informacio_technologia/monitor/flatron_sik_monitor/774ft.html
-
Athee
csendes tag
találtam egy kis csinosat: LG774FT, és az LG nek is vannak magyon jo minősítéssel rendelkező monitorja, tényleg nehéz dönteni és az sem mindegy hogy a gyártók mennyire adnak meg valós adatokat, nem? vagy igen? sok jó tanácsra lenne még szügségem hogy dönthessek :-)
-
bdav
őstag
Samsung SyncMaster monitor az elég jó. Ismerősünk vett ilyent, szép képe van, meg síkképcsöves meg minden. Szvsz 19''-os moncsit nem nagyon érdemes venni, mert a jelenlegi videokártyákkal ugyse tudsz játékban akkora felbontást összehozni alatta, amugy meg felesleges (17'' is elég nagy :) ). Ha tervezéshez kell az más.
ugy általánosságban nem biztos hogy jól jársz egy olcsóbb 19''-essel (monitort nem évente szokás cserélni, jobb 17''-esek elmennek 1600*1200 felbontásig is, de ~1280-ig tudnak jó frissítést produkálni, 19''-nél nemtudom). Ja és garancia időket nézzed. -
A monitorok megítélése elég érdekes dolog. Van akinek tetszik a képe van akinek nem. Nem nagyon lehet számszerűsíteni mint pl. egy procinál,tápnál.
Szerintem a 109B otthoni használatra elég jó ha meg tervezéshez vagy más komoly munkára kell akkor lehet drágább cuccok közül válogatni. (Viewsonic,Sony,Iiyama stb.)
Itt pl. meg jó értékelést kapott pedig uo. szempontok alapján vizsgálták.
[L]http://www.cadonline.com/reviews/hardware/999monitors/features.htm[/] -
Athee
csendes tag
köszönöm köszönöm :-) most ugy light-an megjegyezem én egy Beline-ával szemezgettem 106075, nagyon szépeket irtak róla és ki tudja, vagyis ti tudtok róla bővebbet?samsung nem lenne rossz azokat is szemügyre vettem de tapasztalatokat kérnék még......
-
Én 60 rugóból most az Auchan-ban hírdetett Philips 19'' síkképcsöves monitort venném. TCO'99, Max. felbontás 1920x1440 0.21mm képpontávolság, 3év teljeskörű garancia. Így hírdetik BR. 61900FT Az elektronika 86Khz-es ez picit kevés de így is 1280*1024 85Hz vagy 1024*768 100Hz felbontásban lehet használni.
Ha nincs szükséged ekkora monitorra akkor nézd meg az új PCWorld-öt van benne monitor teszt az alapján jó áron vehetsz egy minőségi 17''-ost. -
Lamair
aktív tag
Hi!
Én pár hónapja vettem SAMSUNG SyncMaster765MB-t!
Hát tök állat, szép színek magyar osd!
1024*768/100Hz
szerintem ok!
de biztos jönnek nálam okosabbak akik elmondják hogy ez a monitor miért nem jó
Üdv
Lamair -
Athee
csendes tag
Hello mindenki aki rám szánt egy pár percet, karaktert...
nagyon kicsike hal vagyok a nagy számítástechnika tengerében ezért is kérek sgítséget monitor vásárláshoz.Elöre leszögezem hogy NEM nagy összeg (vagyis kinek mi a nagy) lenne az amit nélkülözni tudnék.Megkérek minden kedves és nem kedves de segitőkész emberkét hogy irja le hogy mi az amit ugy 60 000 bruttóig tud ajánlani, ami nem vágja haza a szemeimet.
Thank's
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged