- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is a végére értem a főszálnak, és nálam egyszer sem volt semmilyen hiba. Nem fagyott le, nem dobott ki. A procit sem ette a játék, sőt igazából szinte nem is használta.
Sajnos a játékélmény nem volt a legjobb. Kár volt a sorozatot megnéznem előtte, mert igazából az ölte meg az egészet, hogy tudtam mi fog történni. Lehet valakinek így is jó, én sokkal kevésbé tudom élvezni. Ezért nem szoktam újra játszani sem. Hiába lehet bekapcsolni mindenféle extrát, a sztorin az már nem változtat. Az új játék plusz mód engem már nem köt le, főleg egy ilyen rövid játéknál.
És nem kell megkövezni, mert nem azt mondom, hogy rossz volt, mert nem volt rossz, sőt, mondhatni jó sztori volt, de szerintem akkor is sokkal nagyobb a füstje, mint a lángja, mert kissé túltolták a hájpolást.
-
-
válasz
mert_csokis #313 üzenetére
Hihetetlen, hogy a mostani nagy "javítással" sem oldották ezt meg. Én is ezt a programot használtam, de nem hiszem el, hogy egy játékhoz külső féltől származó programot kell használni, hogy a konfigurálható vezérléskiosztás működjön. Pedig rengeteg hibajegy lett beküldve, de mindre csak a semmitmondó válasz érkeztett, hogy gondoltak azokra, akik nyiakat használnak, és ők válasszák azt az előrekonfigurált beállítást. Hát köszi.
Addig meg lehet újraindítgatni, ki/be jelentkezni. Azért vicc, mert nem egy indie játékról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A premierrel együtt megkaptuk a launch trailert is, valamint az is kiderült, hogy gondok vannak az optimalizációval.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest