Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
-
Archttila
veterán
Ha mar szoba hoztad a Resi 4 remaket: jobban orultem volna ha azt adjak videokartya melle leven amugy is nagy Resi fan vagyok mar az elso (PS1) resz ota, illetve a RE2 remake is nagyon tetszett, a harom meg hat olyan amilyen, az eredeti sem aratott tul nagy sikert. (ettol fuggetlenul szerintem nagyszeruen sikerult az ujragondolas)
-
Fitzgerald
veterán
Én ezt nem is vettem észre, mondjuk legnehezebben sem fogytam még teljesen ki igazából.
Fordítva és a végéről, nincs spoiler tag:
.kotástratlef llek tekettözőtref a rokima ,akópozs izagi za djam zsel thgif sedivaD a gelűnízsólav eD
.kotzoklálat lekkéyrneH ttőleim ,népezök kétáj a lóbájygan laváksup a lőrtnef zedef eillE rokima ,tlov za gidde thgif bbeynémekgel APatch meg nálam nagyjából csak a töltési időt rövidítette le, teljesítményen nem változtatott, crash-em pedig eddig sem nagyon volt, az inkább az nvidiások problémája.
-
Ferdzsoo
addikt
Igen ezt én is észrevettem, viszont ha nagyon low ammon vagy akkor meg mindig dobnak az ellenek.
Szóval nem éri meg mindig kuporgatni, meg téglázni, lopakodni, ha jönnek sokan akkor darálni kell mert fognak ammot dobni amint majdnem kifogytál...
Akkor kezdtem el énis mindent használni amikor láttam hogy 13 shotitöltény már a max és senki nem dob semmit mert televagyok...
Minek kuporgatni, akkor inkább menjen a hent...
Persze úgy sem könnyű azért... -
diablo1984
veterán
ja, minimális lőszer lehet nálad, da mikor belefutsz egy nagyobb hentbe, akkor szerencse kérdése, hogy tudj fegyvert váltani amíg le nem darálnak. Nem is értem, van hátizsák, de töltényből még 20at sem bír elvinni fegyverenként....nem mindha bőven adna a pálya, de azt a keveset sem tudja felszedni a karakter....
-
ACE-
addikt
Én valahogy nem élvezem, amikor 15x-re is újrakezdek egy részt, mert egy lövéssel megölnek, nekem meg már alig van lőszerem vagy egyéb cucc. Hiába ismerem a történetet, azért nem teljesen azonos vele, és másabb a környezetben bóklászni és nézelődni, mint "felvételről" nézni azokat a sorozatban.
-
Ferdzsoo
addikt
Esetleg csináld meg a dll cserét, majd építtesd újra a shadereket.
Olvastam valahol olyat is hogy ha kifagy shaderépítés közben akkor KORRUPT lesz a shader és utána meg azért fagy ki.
Ergó próbáld meg a shaderépítést elérni 0-ról kifagyás nélkül...
Ez egy jó guide -
PuMbA
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Android játékok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest