Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RVR400

veterán

válasz ProEvoFan #215 üzenetére

Nekem a családi körben használt 7-ből 3-on kijelzőcsere volt, egyen pedig töltőaljzat csere. Az X3 NFC-t most örökölte meg apósom, 4.5 éves az akksija, 85%-os állapotban van. Mivel én használtam előtte, azon még kijelzőt és töltőpanelt sem kellett cserélni, mivel se nem dobálom, se nem rángatom töltés közben a telóimat.
    Van egy kb. azonos korú Redmi Note 9 Pro is, hasonló állapotú akksival, most kapott az asszony helyette egy Note 14 Pro 5G-t, azon kellett kijelzőt cserélni, meg aljzatot is, mivel ő nem vigyázott rá. Konkrétan a kezeim között átment sok Xiaomi az elmúlt 10 évben, eddig egynél volt nem felhasználó miatti hiba, a beszédhangszóró romlott el. De abban sem vagyok biztos, hogy annál is nem volt-e valami olyan behatás, ami miatt meghalt. Egy időben a Note 4 Pro annyira menő volt, hogy azon majdhogynem csukott szemmel is megcsináltam egy kijelzőcserét. Volt, aki 3-szor is elhozta a telót, mert képtelen volt vigyázni rá, de amúgy bármit kibírt, mert még a készülékház is megúszta.

Új hozzászólás Aktív témák