- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
ProEvoFan #215 üzenetére
Nekem a családi körben használt 7-ből 3-on kijelzőcsere volt, egyen pedig töltőaljzat csere. Az X3 NFC-t most örökölte meg apósom, 4.5 éves az akksija, 85%-os állapotban van. Mivel én használtam előtte, azon még kijelzőt és töltőpanelt sem kellett cserélni, mivel se nem dobálom, se nem rángatom töltés közben a telóimat.
Van egy kb. azonos korú Redmi Note 9 Pro is, hasonló állapotú akksival, most kapott az asszony helyette egy Note 14 Pro 5G-t, azon kellett kijelzőt cserélni, meg aljzatot is, mivel ő nem vigyázott rá. Konkrétan a kezeim között átment sok Xiaomi az elmúlt 10 évben, eddig egynél volt nem felhasználó miatti hiba, a beszédhangszóró romlott el. De abban sem vagyok biztos, hogy annál is nem volt-e valami olyan behatás, ami miatt meghalt. Egy időben a Note 4 Pro annyira menő volt, hogy azon majdhogynem csukott szemmel is megcsináltam egy kijelzőcserét. Volt, aki 3-szor is elhozta a telót, mert képtelen volt vigyázni rá, de amúgy bármit kibírt, mert még a készülékház is megúszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest