- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
válasz
ÖregMackó #220 üzenetére
"de a túl nagy fénnyel baja van úgy veszem észre"
Ez pont abból adódik, hogy kisebb szenzor van benne, mint a 10 Pro-ban. Minél kisebb, annál nagyobb a baj a fénnyel.
Tehát a 10 Pro a nagyobb szenzor miatt készít jobb képeket ugyanolyan fényviszonyok közt. Persze számít, hogy a szoftvert is hogy írták meg. Mert hiába jó a szenzor, ha nem jó a szoftver. -
Feri1977
senior tag
válasz
ÖregMackó #220 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom a poco m6 pro-val, el is adtam, mert imádok fényképezni és hiába csinál jó képeket, ha nem bírja a fényt.
Van note 10 pro is a családban, az élő példa, hogy fekszem az ágyon, balra elöttem az ablak onnan jön fén y, az ágyon meg elöttem a kutya. Fényképezni akarom a kutyát, és hatalmas mennyiségű világosság van rajta, a nole 10 pro meg helyén kezeli a fényt, jobban látszik sokkal a kutyám rajta. -
Feri1977
senior tag
válasz
ÖregMackó #214 üzenetére
Rendben. Akkor állítok rajta manuálisan amiket írsz, és lehet hogy pont ez lesz a jobb kép igen értelek! Köszönöm!
A poco m6 pro amúgy egy átnevezett note 13 pro. És azt mondod, hogy jobb a note 10 pro kamerája és szoftvere mégis? Pedig teszteket néztem a poco m6 pro-ról és dícsérik a kameráját a tesztben.
Azaz ez egy átnevezett redmi note 13 pro (a poco m6 pro), azt írják tesztekben, mégis jobb a note 10 pro kamerája és szoftvere?
Új hozzászólás Aktív témák
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest