- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Synthwave #44 üzenetére
Ez is igaz, ilyen szempontból már-már el vagyunk kényeztetve, akármilyen hülyén is hangzik. (A TV-k ára ilyen szempontból amúgy kész röhej. 77"-os OLED TV 700k körül, pedig még a háborúsinfláció előtti időkben, nem 400-as euróval is sokáig nem volt 1 millió alatt se.) 2020 végén költöztünk haza Angliából, akkor még vettem 30 Ft alatt zsömlét. Most ugyanaz 75-80 Ft, és majdnem mindenen amúgy is van egy 2-szeres szorzó, ha nem több.
-
bteebi
veterán
válasz
Synthwave #42 üzenetére
Hát... a forint már régebben se nagyon sajnos.
Tegyük hozzá, nyilván nem volt ennyire rossz a helyzet. Valószínűleg már túl öreg vagyok, és mivel vagy 10-15 éve nem nagyon építgetek gépet (mert hát minek - nem játszom), így már nagyon régi, sokkal kisebb számértékek ragadtak meg bennem. Mondjuk a relevánsabb komponensek árával képben vagyok (azok se tetszenek persze), de a rétegebb termékekével már nem annyira.
-
direwolf
őstag
válasz
Synthwave #30 üzenetére
Sorry, de nem tetszik
Nekem ez a zsánerem:
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest