- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Jaja, én is olvastam hogy az autós játékokkal nem annyira barátok, de most így egy R5 3600 + Vega 56 kombóról váltva minden (saját) teszt újdonság
Eddig az RT sem igazán érdekelt, fölösleges fps-rohasztó fícsörnek tartom, de a játékaimat - CP2077, Hogwarts Legacy, Control, Indiana Jones, stb - kipróbálva vele valóban qrva jól néz ki hogy rohadjon megEzzel párhuzamosan viszont mintha úgy tűnne hogy a fejlesztők szarnak is a korábban megszokott normális megoldásra már, 'majd az RT megoldja' hozzáállást látok.
A Wukong és a majd megjelenő Wuchang és Stellar Blade játékok miatt cseréltem VGA-t. Persze tudom hogy a Wukong is inkább NV párti RT terén, de hát ez van, ha számomra van annyira unszimpatikus cég az NV hogy az elismerhető teljesítményelőnyük ellenére sem kívánom őket pénzelni, így ezekkel a hátrányokkal is számolva váltottam... -
tomgabor
őstag
Elég sűrűn nézem náluk a kínálatot, biztos gyorsan elkapkodták.
Tudom hogy gyakori a CW Asusnál(mondjuk kevesebb panaszt látok a Prime-ra mint a TUF-ra).
Az alacsony(700rpm) minimum ventilátor fordulat miatt néztem ki, amúgy Gaming Trio-val tennék egy próbát, csak a driver probléma eltántorít tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest