- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Jaja, én is olvastam hogy az autós játékokkal nem annyira barátok, de most így egy R5 3600 + Vega 56 kombóról váltva minden (saját) teszt újdonság
Eddig az RT sem igazán érdekelt, fölösleges fps-rohasztó fícsörnek tartom, de a játékaimat - CP2077, Hogwarts Legacy, Control, Indiana Jones, stb - kipróbálva vele valóban qrva jól néz ki hogy rohadjon megEzzel párhuzamosan viszont mintha úgy tűnne hogy a fejlesztők szarnak is a korábban megszokott normális megoldásra már, 'majd az RT megoldja' hozzáállást látok.
A Wukong és a majd megjelenő Wuchang és Stellar Blade játékok miatt cseréltem VGA-t. Persze tudom hogy a Wukong is inkább NV párti RT terén, de hát ez van, ha számomra van annyira unszimpatikus cég az NV hogy az elismerhető teljesítményelőnyük ellenére sem kívánom őket pénzelni, így ezekkel a hátrányokkal is számolva váltottam... -
zseko
veterán
Nincs igazán köze hozzá, és semmihez, csak eszembejutott a vezetőség, sírás, egyéb szavakról anno egyik korábbi munkahelyem év vége:
1. dolgozók felé: mínusz nulában vagyunk, nem lesz bónusz, év végi jutalom.
2. irodisták: ~100-200e forintos évvégi kajautalvány osztás.
3. vezetőség: a német anyacég kihívta az itteni igazgatókat, hogy olyan jó volt a kihozatal, választhatnak milyen fullextrás hófehér autót szeretnének: Audi A6, BMW M7, meg volt egy harmadik fajta amire már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest