- Nem lesz iPhone 19
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nálam kifog húzni 4-5 évet az alaplap és a memória, mert arra terveztem, amikor megvettem
Proci csere lesz majd 9000-res vagy a még nem létező következő szériára. Most nem X3D procim van, de a memória így se limitáló tényező, 200-300MHz-et lehetne húzni, ami lófing, a CL30 a legfeszesebb időzítések között van a mai napig, most jelentek meg a CL28-asok, de X3D prociknál meg még kevésbé a memória a nagy cache miatt, ez már az 5800X3D-nél így volt.Geri Bátyó: Csakhogy az AM5 lapokból a legolcsóbbak jobbak, mint AM4-ből a legolcsóbbak
Első kézből tudom, szüleimnek 30 ezres ASUS PRIME B550M-je van és nem, nem olyan, mint az én AsRock-om. Az én AsRock-om az előző 50 ezres AM4-es ASUS TUF lapommal van pariban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Proci csere lesz majd 9000-res vagy a még nem létező következő szériára. Most nem X3D procim van, de a memória így se limitáló tényező, 200-300MHz-et lehetne húzni, ami lófing, a CL30 a legfeszesebb időzítések között van a mai napig, most jelentek meg a CL28-asok, de X3D prociknál meg még kevésbé a memória a nagy cache miatt, ez már az 5800X3D-nél így volt.