Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
Megjött a kamera aliexpressről, bekötöttem de nem vált át. Volt aksi levétel is már 10 percre, de hiába kapcsolok hátramenetbe a kamera képét nem hozza be. Ötlet valakinek? Eléggé egyértelmű hogy mit hova kell kötni, így kétlem hogy elrontottam.
Esetleg mégis kellhet hozzá a tolatóradar ami nem csipogós, hanem a kijelzőn is megjelenik? -
tobias88888
őstag
-
tobias88888
őstag
Ez lehetne az? Paint + Lacquer + Primer vagy csak Paintből van 3?
-
tobias88888
őstag
Soul Red Crystal fényezéshez tudtok esetleg javító ecset készletről? Tudom hogy három komponensű, így a sima javítók nem jöhetnek szóba. Apró fél centi átmérőjű sérülésekről van szó az ajtó kinyitó részénél, ahol alig látszik meg a sárvédő alsó részén. Leginkább csak a rozsdásodás elkerülése végett csinálnám meg. Karosszériáshoz nem vinném inkább, mert elemenként 100-150 ezerért javítanak bármit ahol megkérdeztem...
-
tobias88888
őstag
Gyorsan válaszoltak, bár sokra nem mentem, elküldték az összefoglalót. Ha tényleg nincs ennél több infó, elfogadom. A fenti rész is kb csak ennek az összefoglalónak a szöveges verziója.
-
tobias88888
őstag
Hát, ez sokkal jobban néz ki mint az enyém. Nálam csak pipák vannak és a karbantartás rész abszolút hiányzik. Mazda Szabó Miskolc nem tudna szervizt könyvelni? Az összefoglalónál ott vannak elvileg hogy miket csináltak, de a részletesnél nincs szóval ki tudja.
Ehhez képest egy Cromax pl ilyent ad: -
tobias88888
őstag
Valaki dobott már utólag AndroidAuto-t Mazda 3 2014-2018ba (vagy hasonló nem Android Autós Navis kocsiba). Firmware update megvolt 74-re, de elvileg kell hozzá még:
1 X AUX Hub Box.
1 X New Cable Set of 2.
Aliexpressen találtam 60$ körül, de lehet ezt inkább nem onnan venném
Honnan lehetne ilyent rendelni? -
tobias88888
őstag
Most vinném a kocsit éves szervizre, előző a mazda app szerint 20ezer km-el ezelőtt volt. Valahonnan le lehet szedni, hogy konkrétan miket cseréltek? Az appban csak zöld pipák vannak minden egyes szervíznél és konkrétan csak a vizuális ellenőrzés van bent, semmi más.
Esetleg a manual szerinti (6-3) tervezett karbantartásokat biztosan megcsinálták az adott kilométernél? -
tobias88888
őstag
válasz
Pogifej #6229 üzenetére
Challenge az enyém, de a parkoló radar részt megfejtettem. Mint kiderült a Mazda nem szerel bele szenzort gyárilag. A Mazda régiós kereskedések teszik bele és többféle verzió is van: nincs szenzor, csak hátul, elől és hátul, kamerás, elől hátul és kamera, stb.
A hátsó verziósokból is van több: OEM Mazda sensor amihez lesz vizualizáció is és egyéb szenzor (leginkább Bosch), amihez nincs.
Egyelőre elengedtem a témát, rendeltem egy kamerát 21$-ért aliexpressről ami plug and play (HU reset után), remélhetőleg azzal elleszek.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #6227 üzenetére
There are two versions of the OEM rear parking sensors -- one that integrates into the display and one that doesn't.
Nah, akkor meg is van a megoldás. A kérdés esetleg hogy ez fixálható? Másnak van csak sima hátsó szenzorja ami nem csak csipog hanem a képernyőn is megjelenik? -
tobias88888
őstag
Köszi a válaszokat. A nagyobb manualt elolvasva úgy látom hogy csak az első+hátsó tolató érzékelősök kapnak vizuális kijelzést, a csak hátsó-sok nem. Logikátlan, értelmetlen, majd lehet ránézek hogy szoftveresen megoldható -e (akár egy kamu érzékelő elől megoldhatja)
-
tobias88888
őstag
válasz
Moleman #6221 üzenetére
Köszi! A 3as második felére pár nap múlva én is tudok válaszolni ha megjön a kamera.
Lenne egy 5. Kérdés is
Valtoszoknyát hol lehet szerezni manual 6 sebességeshez (Mazda 3 2016)? Húsz perc netes keresés után feladtam. Az előző tulaj valamivel le öntötte:Vásárláskor gondoltam letakarítható, de nem lett tökéletes. Inkább cserélném
-
tobias88888
őstag
Mazda3 2016, 2. nap után pár kérdés:
1. Manuálban ez van: "Valahányszor a nyomógombos indítás gombját megnyomja, a gyújtáskapcsoló OFF (Ki), ACC (Tartozékok), ON (Be) sorrendben kapcsol." - Nah nekem ha megnyomom a gombot akár csak nagyon röviden is, beindítja a motort.
2. Hogy lehet megoldani hogy motor indítás nélkül menjen mondjuk a rádió? Takarítás közben jól jönne.
3. Csak hátsó tolatóradar van a kocsiban, ami rendesen csipog is, de a képernyőn nem mutatja ahogy kellene mint ezen a képen. Ez normális működés? Csak az első-hátsó radarosoknak jön be a képernyő? Ha rakok bele utólag tolatókamerát akkor lesz oldalsó kicsi radarmonitor?
4. Leállított motornál ha kinyitom az ajtót és a fényszóró módra van állítva a világítás, akkor nem sípol az autó. Ha köztes módra van beállítva (helyzetjelző) a kapcsoló, akkor sípol. Ezek szerint hagyhatom fényszóró módban akár mindig, mert leveszi róla az áramot? -
tobias88888
őstag
Csatlakozom a mazdások táborához egy 2017es Mazda3 2.0-val. Tolatokamera házilag beszerelese már be van tervezve, de dash cam se ártana. Régi Fordnal a szivargyujtoig vezettem el a kábelt és átalakítóval volt bedugva.Van valakinek ennél szebb megoldása ennél a kocsinal vagy vezessem el az usb-ig? Usb kikapcsol motor leallitasnal vagy mindig ki kellene húzni? (Fordnal sajnos ki kellett)
-
tobias88888
őstag
válasz
ZeroX92P #6204 üzenetére
Igen, közben találtam egy katalógust, bár az alapján pont nem lehetett
-
tobias88888
őstag
válasz
Moleman #6201 üzenetére
"A xenont is könnyű ellenőrizni, ha ránézésre nem is tudod megállapítani a lámpatestről: amelyiknél van a műszerfalon fényszórómagasságállítás, az halogén." - Aha, most már látom az őskáoszt én is. Háromból kettő "Attraction"-ban van fényszórómagasságállítás.
Viszont akkor tényleg lehetett tolatóradart akár challengehez is beszerezni valahogy (lásd előzőleg link-elt kocsi) -
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #6200 üzenetére
Ah, gondolom arra utaltál hogy analóg fordulatszámmérő és króm ködlámpakeret az revolution, minden más meg alatta.
Legtöbb oldalon azt írják hogy a tolatóradar nem volt kérhető a challenge-hez itthon, de szerintem ez időközben megváltozhatott. Pl itt egy challenge első hátsó tolatóradarral -
tobias88888
őstag
válasz
Moleman #6199 üzenetére
Én itt szoktam nézegetni, nagyjából pontosat ír de köszi az infót.
"Attraction a xenonos fekete ködlámpakeretes" - Ez biztos? Én az összes challengenél fekete ködlámpa keretet látok elől és nem különbözik revolution top-os kocsiktól. Revolution top annyi hogy elvileg van benne vészfék, minden más a sima rev. -
tobias88888
őstag
válasz
Moleman #6197 üzenetére
Mennyire lehetett plusz funkciókat venni alap modellekhez? Holnap megyek megnézni egy challenget amiben elvileg van tolatóradar (képeken is határozottan látszik). Esetleg az Attraction lenne inkább?
Ugyanígy itt egy sima revolution vészfék asszisztenssel, akkor az nem revolution top?
"Alvazszam alapjan meg lehet nezni" - van valami ingyenes oldal minimális infókkal vagy csak carvertical meg hasonlók játszanak? -
tobias88888
őstag
Mazda3at nézegetek, 2014-2017 és a fényezés színe most megzavart. A katalógus miatt eddig azt hittem hogy 8 féle szín van belőle:
Ez a két hirdetés alapján kezdem azt hinni, hogy 16 szín van és mindegyik színből lehet sötétebbet és világosabbat választani: Bordó vs. Piros. A másodiknál túl sok a napfény vagy az tényleg egy másik szín? -
tobias88888
őstag
Bocsi, lehet félreérthető voltam, radar és vagy kamera. Némelyik autón látom hogy van radar a lökhárítón, máshol nincs de hahun ott a tolatóradar meg benyomva.
Gyárilag hogy van? Külön van tolatókamera és tolatóradar is? Utólagos radarhoz gondolom lökhárító csere is kell (avagy barmolás).
-
tobias88888
őstag
Utólagosan mennyibe kerülhet 2014-2018as mazda 3asba a tolatókamera beszerelése? Gyári megoldást preferálnék, nem valami utángyártott plusz kijelzős megoldást.
-
tobias88888
őstag
Sziasztok! Mazda 3as (2013-2018) vásárlásán gondolkodok és motorokról lenne kérdésem. Egyik autókereskedő (nem volt 3as mazdája, i30at néztünk) azt mondta hogy csak az 1.5öset érdemes venni mert a 2.0ással sok baj van. Mennyire igaz ez? Kár lenne érte mertegy ilyen kinézethez a 2.0ás jobban illene teljesítményben
Plusz a kétezres motor mellé a 120 lóerő kicsit furcsa, ez butítva lenne? (láttam 165-ös verziót) Ha igen, mi az oka? Lehet szoftveresen hackelni vagy veszélyes? (műszaki vizsgát se veszélyeztesse)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest